Τελευταία ενημέρωση 14:59, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Δύο παιχνίδια έδωσε το Σαββατοκύριακο η ομάδα Κ13 του Ατρόμητου (παιδιά που γεννήθηκαν το 2003).

Ετικέτες

Στο γήπεδο του Ασπρόπυργου συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία των παικτών του Ατρόμητου για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης.

Πρόγραμμα φυσικής κατάστασης ακολούθησαν  Φυτανίδης, Λε Ταλέκ και πρόγραμμα αποφόρτισης ο Κιβρακίδης.

Οι υπόλοιποι συμπεριλαμβανομένου του Κοντοέ που είχε ίωση και του Κούρου που είχε σύσπαση στον αυχένα προπονήθηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Τραϊανού Δέλλα και του συνεργάτη του Βασίλη Μπορμπόκη.

Αύριο θα γίνει πρωινή προπόνηση πάλι  στον Ασπρόπυργο.

Ετικέτες

Έτσι ναι!. Μια ριζοσπαστική πρόταση  «για πρωτάθλημα χωρίς τους μεγάλους» έκανε ο ιδιοκτήτη της Ξάνθης Χρήστος Πανόπουλος που ξέρω ότι έχει πολύ ελάχιστες πιθανότητες για να γίνει πραγματικότητα θεωρώ βέβαιο ότι ο Ατρόμητος θα σκεφθεί κάποια στιγμή πρωταθλητής. Αν όχι τον πρώτο χρόνο από τη διεξαγωγή του, τον δεύτερο και τον τρίτο.

Με τη δυναμική που διαθέτει και την συμπαράσταση των φιλάθλων που σε τέτοιες περιπτώσεις ξεσηκώνονται και ξεσηκώνουν όλο το Περιστέρι ο Ατρόμητος θα πάρει 100% το «πρωτάθλημα χωρίς τους μεγάλους».

Κι επειδή τα τελευταία χρόνια «τα έχουμε δει» όλα σε τούτο το τόπο γιατί να μην το δούμε και αυτό;

Η επιστολή που έστειλε ο Πανόπουλος στους ιδιοκτήτες 12 ομάδων (εξαιρούνται Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ) αναφέρει τα εξής: «

 Με την υπάρχουσα περιρρέουσα ατμόσφαιρα και μετά τους τόσο συμπαθητικούς διαλόγους και τοποθετήσεις που έγιναν στην άτυπη συνεδρίαση των ιδιοκτητών ΠΑΕ της Super League, η SKODA ΞΑΝΘΗ προσκαλεί τους ιδιοκτήτες των 12 ομάδων της Super League και μόνο αυτούς (εξαιρούνται οι ιδιοκτήτες ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ γιατί απ’ ότι διαφαίνεται μιλάνε σε άλλο μήκος κύματος μεταξύ τους) σε συνάντηση, προκειμένου να σκιαγραφήσουμε και να οριοθετήσουμε το ποδόσφαιρο που πραγματικά θέλουμε σε όλα τα επίπεδα.

   Θα παρουσιάσουμε στους τέσσερις «μεγάλους», το ποδόσφαιρο όπως εμείς πιστεύουμε ότι θα πρέπει να είναι. Η παρουσίαση θα γίνει σε κάθε έναν ξεχωριστά και εν συνεχεία και στους τέσσερις μαζί. Εάν το αποδεχθούν έχει καλώς. Εάν δεν το αποδεχθούν, ή κάποιος από αυτούς δεν το αποδεχθεί, πάλι έχει καλώς.

  Θα έχουν και θα έχουμε τις εξής επιλογές:

α) Εμείς μεν, να κάνουμε ένα πρωτάθλημα με 12 ή 14 ομάδες με play offs και play out.

β) Οι δε άλλοι τέσσερις, ένα πρωτάθλημα με τέσσερις, με play off και play out.

  Με την παρούσα επιστολή, καλούμε τους ιδιοκτήτες των 12 ομάδων της Super League (εξαιρούνται ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) την Πέμπτη 17/03/2016 και ώρα 17:00 στην Αθήνα, στα γραφεία της ΒΙΑΜΑΡ, Αγ. Άννης 7 & Ιερά Οδός».

Ετικέτες

 Τυλιγμένος με τη σημαία του Ατρόμητου ο Παναγιώτης Μάρκου έφυγε σήμερα για το ταξίδι της αιωνιότητας.

Η οικογένεια του, συγγενείς και φίλοι του αποχαιρέτησαν τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου που άφησε εποχή με το παρατσούκλι «Πανούτσικος» φορώντας για δώδεκα χρόνια τη φανέλα με το αστέρι.

Η νεκρώσιμος ακολουθία έγινε στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας και η ταφή στο Κοιμητήριο του Αγίου Βασιλείου. Κοντά στην οικογένεια του εκλιπόντος βρέθηκαν σε αυτό το τελευταίο αντίο, ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, η Αντιδήμαρχος Ξένη Κορόγιαννη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Τάκης Παναγιωτόπουλος. Ο γιατρός του Παναγιώτη Μάρκου και ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Λαλένης.

Από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου τα αδέλφια Σταύρος, Θόδωρος και Γιώργος Κωνσταντινίδης, ο Καίσαρας Τσιριμιάγκος, ο Νίκος Τζουνάκος, ο Πέτρος Μουγιάκος, ο Γιάννης Καλογεράς, ο Γιώργος Νικολιάς, ο Νίκος Βαραμέντης. Ήταν ακόμη, ο υπεύθυνος τύπου της ΠΑΕ Ατρόμητος Παύλος Κατώνης, ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θανάσης Τζήμας, ο δημοσιογράφος Αντώνης Ντούριος, οι φίλοι του εκλιπόντος και παλιοί παράγοντες του Ατρόμητου Κώστας Μπαντουβάνης, Δημήτρης Τικόπουλος, Γιάννης Καμενίδης, Πέτρος Κούβαρης, Δημήτρης Γιάννης και οι φίλαθλοι Ηλίας Ζαχαρόπουλος και Ανδρέας Σκοτάδης.

 

Επικήδειο εκφώνησε ο συγγραφέας Γιώργος Χριστοφιλόπουλος και η αντιδήμαρχος Περιστερίου ανιψιά του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου η οποία ράγισε καρδιές κάνοντας αναδρομή από τα παιδικά της χρόνια και τις θύμισες της πολυμελούς οικογένειας Μάρκου με το θείο της να πρωτοστατεί σε όλες τις γιορτές και τα σημαντικά γεγονότα.

Το peristerisports εκφράζει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στην σύζυγο κυρία Δέσποινα, στα παιδιά Γιώργο και Μαρία, στα εγγόνια και σε όλη την οικογένεια του αξιαγάπητου Παναγιώτη Μάρκου.

Ετικέτες

Σήμερα το πρωί ξεκίνησε η προετοιμασία των παικτών του Ατρόμητου για τον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν εναντίον του Παναθηναϊκού έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο, αποκατάσταση και spa.

Ατομικό πρόγραμμα συνέχισε ο Κοντοές ο οποίος λόγω ίωσης δεν ήταν στην αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΟ!

Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν οι Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Στόιτσεφ, Λε Ταλέκ.

Αύριο και την Πέμπτη η ομάδα θα προπονηθεί στο Ασπρόπυργο.

Ούμπιντες και Μπίτολο θα εκτίσουν την ποινή της μιας αγωνιστικής (4 κίτρινες) στον εκτός έδρας αγώνα με την Καλλονή.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας