Τελευταία ενημέρωση 05:20, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Τη χαρά της Γυμναστικής, της κίνησης και της συμμετοχικής δράσης θα προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους το Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους “BeActive By Gymnastics For All - EGOGYM 2016”, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο (24/09) στο Κλειστό ΔΑΚ Νίκαιας «Πλάτων», από τις 12:00 έως τις 17:00.

Το συγκεκριμένο αθλητικό γεγονός συνδιοργανώνεται από την Ε.Γ.Ο. και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, αποτελώντας μάλιστα την εναρκτήρια εκδήλωση του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας για την Ελλάδα.

Στο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους “BeActive By Gymnastics For All - EGOGYM 2016”, που περιλαμβάνει παρουσιάσεις προγραμμάτων Γυμναστικής για Όλους, επίδειξη από την πρωταθλήτρια Ξιφασκίας με αμαξίδιο Κέλλυ Λουφάκη (πρέσβειρα του BeActive) αλλά και συμμετοχικό χορό θεατών, πρόκειται να πάρουν μέρος πάνω από 500 εγγεγραμμένοι συμμετέχοντες, μέλη σωματείων Γυμναστικής και άλλων φορέων, καθώς και πολύ περισσότεροι ενεργοί θεατές.

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού αποτελεί μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προαγωγή του αθλητισμού και της σωματικής άσκησης σε όλη την Ευρώπη. Είναι ένα εγχείρημα που ξεκίνησε το 2015 με απόλυτη επιτυχία και φέτος πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά, με σύνθημα #BeActive («να είστε ενεργοί») και με στόχο να ενθαρρύνει όλους τους πολίτες να ενεργοποιηθούν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά και να παραμείνουν ενεργοί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Αξίζει να σημειωθεί πως και τα τρία επίλεκτα τμήματα της Ειρήνης Περιστερίου θα συμμετέχουν εκεί.

Ετικέτες

Οι παλαίμαχοι της Ανθούπολης ανακοίνωσαν πως έκλεισαν φιλικό για τη Δευτέρα (26-9) στις 21:30 με αντίπαλο τον Α.Ο. Περιστερίου στην Τσαλαβούτα.

Η ανακοίνωση:

"Την Δευτέρα 26-9-2016 και ώρα 9:30μμ στο γήπεδο στην Τσαλαβούτα θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Ομίλου.

Συγκέντρωση όλοι οι ποδοσφαιριστές 9:00μμ, όσοι δεν εχουν φέρει τις προηγούμενες εμφανίσεις να τις έχουν μαζί τους για να τις παραδώσουν στον Παναγιώτη Πανάκια και επίσης τα πέντε ευρώ για τα έξοδα της ομάδας.

Θερμή παράκληση όσοι δεν μπορουν να έρθουν στο παιχνίδι να ειδοποιήσουν νωρίτερα τον Παναγιώτη Πανάκια".

Ετικέτες

Την Παρασκευή (23/9) στις 19:45 θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός που διεξάγεται κάθε χρόνο για την Ανθούπολη.

Όλα τα τμήματα του συλλόγου θα βρεθούν εκείνη την ημέρα στην Χωράφα, με στόχο να είναι αυτό το έναυσμα για μια επιτυχημένη χρονιά.

Ετικέτες

Mεγάλη φιλική νίκη πήρε η Ανθούπολη σε φιλικό παιχνίδι με τον Αττικό, όπου επικράτησε με 5-0.

Τρια γκολ έβαλε ο Τζαβέλας και από ένα οι Μπαρδης και Παππάς. Ο Αντώνης Ζαφειριάδης έμεινε πολύ ευχαριστημένος από όλους τους παίκτες του οι οποίοι έδειξαν όπως και στα ματς του κυπέλλου ότι είναι σε εξαιρετική για τη εποχή κατάσταση.

Ετικέτες

Με τη συγκομιδή τριών βαθμών σε δύο εκτός έδρας παιχνίδια και μάλιστα με αντιπάλους ομάδες σαν την Τριγλία Ραφήνας και τον Ιωνικό να είναι πέρα για πέρα ικανοποιητική, ειδικά για νεοφώτιστη ομάδα, ο Άγιος Ιερόθεος κάνει από σήμερα στροφή στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ιάλυσο στο γήπεδο του Ήφαιστου.

Το πιο μεγάλο κέρδος όμως για τους παίκτες του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη είναι ότι μέσα από τα δύο αυτά παιχνίδια ξεκίνησαν να «χτίζουν» χαρακτήρα και να αποκτούν αυτοπεποίθηση εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο 51χρονος τεχνικός γνωρίζει βέβαια ότι μέσα στη διαδρομή ενός πρωταθλήματος θα έρθουν σκαμπανεβάσματα γι’ αυτό και το πιο σημαντικό γι’ αυτόν είναι να αποκτήσει η ομάδα του ταυτότητα στο παιχνίδι της και σταθερότητα.

Η προετοιμασία ξεκίνησε σήμερα, με τους παίκτες που αγωνίστηκαν χθες στη Νεάπολη να κάνουν πιο χαλαρό πρόγραμμα συγκριτικά με τους υπόλοιπους.

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας