Τελευταία ενημέρωση 23:30, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Τι και αν ο Αλέκος Πέτρουλας έκλεισε τα 38 τον περασμένο Ιούνιο.

Ο έμπειρος φόργουορντ/σέντερ που έχει αγωνιστεί σε τρεις διαφορετικές περιόδους στον ΓΣΠ και πέντε χρόνια συνολικά έμεινε ελεύθερος και μεταπήδησε  στον Πανελευσινιακό, τον οποίον θα ενισχύσει στο επερχόμενο πρωτάθλημα του νότιου ομίλου στη Β' Εθνική.

Θα βρεθεί μάλιστα αντίπαλος του ΓΣΠ στην πρώτη κιόλας αγωνιστική καθώς οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στην Ελευσίνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανελευσινιακού:

«Μία ακόμη προσθήκη, αυτή τη φορά κάτω από το καλάθι, στο ρόστερ του Πανελευσινιακού με την απόκτηση του έμπειρου center Αλέκου Πέτρουλα.

Μετά από μία αξιοσημείωτη καριέρα σε ομάδες όπως Έσπερος Καλλιθέας, Ηλυσιακός, Μακεδονικός, Πανελλήνιος, Ψυχικό, Αετός και Περιστέρι, ο Αλέκος Πέτρουλας έρχεται να δώσει πολύτιμες λύσεις σε επίθεση και άμυνα. Παράλληλα με την εμπειρία του και με τις παραστάσεις που έχει από τις κορυφαίες κατηγορίες και ειδικά την Α1 & την Α2 καλείται να μεταδώσει στους νεαρούς παίκτες του Πανελευσινιακού μπασκετική γνώση.

Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού καλωσορίζει τον Αλέκο Πέτρουλα στην ομάδα και είναι σίγουρη ότι η δύναμη, το πάθος και η εμπειρία του θα είναι καταλύτης για την επιτυχία.»

Ετικέτες

Η «Top Sound» είναι μια ακόμη αμιγώς  περιστεριώτικη και απόλυτα πετυχημένη εταιρία που προσφέρει ηχητική και φωτιστική κάλυψη εκδηλώσεων.

Διευθύνεται από τον Νίκο Αναστασόπουλο ο οποίος μαζί με ένα πλήρως καταρτισμένο προσωπικό και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας εγγυάται για την επιτυχία πάσης φύσεων εκδηλώσεις. ‘Ήτοι Γάμους-  Βαπτίσεις - Πάρτυ - Εγκαίνια - Θεατρικά - Συναυλίες – Χοροί.

Η διεύθυνση της εταιρίας είναι στη Λάμπρου Κατσώνη 22, στο Περιστέρι, πίσω από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών στην Εθνάρχου Μακαρίου.

Ετικέτες

Χωρίς κανένα πρόβλημα συνεχίζεται η προετοιμασία του Αγίου Ιεροθέου για τον αγώνα της Κυριακής στη Νεάπολη με τον Ιωνικό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής. Ο προπονητής Μαργαρίτης Χατζηαλέξης που γνωρίζει πολύ καλά τον αντίπαλο δήλωσε τα εξής:

«Ο Ιωνικός είναι μια ομάδα που πιστεύω ότι θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε μια νεοφώτιστη ομάδα και προσπαθούμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και το σίγουρο είναι ότι ψάχνουμε να σωθούμε γρήγορα και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Ο Ιωνικός μέσα στη Νεάπολη επειδή έχω περάσει από εκεί περα είναι πολύ δυνατός. Έχει οπαδούς, έχει πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και γενικότερα πιστεύω ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς».

Ετικέτες

 Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία της Γυναικείας Ομάδας του Ατρόμητου εν όψει της νέας περιόδου.

Ετικέτες

Τον Γιώργο Κύζα από τον σύνδεσμο Δράμας στέλνει η ΚΕΔ στο Περιστέρι για να σφυρίξει τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας