Τελευταία ενημέρωση 18:18, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ θέλει να κάνει αύριο (Σάββατο) ο ΑΟ Περιστερίου ο οποίος θα υποδεχθεί στις 4.30 μ.μ. τους Αγίους Αναργύρους στο γήπεδο του Ηφαίστου.

 Η ομάδα της πόλης μας έχοντας ανεβάσει αισθητά τον πήχη των απαιτήσεων έπειτα από την εξαιρετική της περσινή πορεία και τη δεύτερη θέση πίσω από τον Άγιο Ιερόθεο θέλει να διατηρήσει τα κεκτημένα αποφεύγοντας ωστόσο τις  μεγαλοστομίες.

Ο προπονητής Κώστας Αρζένης με την εξαιρετική δουλειά να καταγράφεται στο ενεργητικό του δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα που θα έχει μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών για να γίνει ποδαρικό με το δεξί.

 

Ετικέτες

Την ερχόμενη Κυριακή ξεκινάει η Γυναικεία Ομάδα του ΓΣΠ τις επίσημες υποχρεώσεις της για τη νέα περίοδο, μέσα από το Κύπελλο ΕΣΚΑ.

Στις 8 το βράδυ της 18ης Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει λοιπόν τον Ευνικό ΓΑΣ με μοναδικό στόχο φυσικά την κατάκτηση της νίκης και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Ευνικός στο πλαίσιο της Α’ Φάσης δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην ΕΣΚΔ Νέας Ιωνίας της οποίας επικράτησε με  57-18.

Ετικέτες

Δύο 14χρονοι αθλητές των τμημάτων Υποδομής του ΓΣΠ κλήθηκαν στο κλιμάκιο της Μικτής Αγοριών ΕΣΚΑ και καλούνται το Σάββατο 1 Οκτωβρίου να βρίσκονται στο κλειστό γυμναστήριο Μετς για προπονήσεις.

Είναι οι Γιάννης Καλογερόπουλος και Χρήστος Θεοδωρόπουλος, αμφότεροι γεννημένοι το 2002.

Ετικέτες

Στον πιο ψηλό ιστό του γηπέδου του Άρη Ρεθύμνου κρεμάστηκε η σημαία του Ατρόμητου. Σε μια απολύτως πετυχημένη εκδήλωση έγινε η  επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας μεταξύ του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου και του Άρη Ρεθύμνου.

Στην κατάμεστη αίθουσα του συλλόγου από γονείς, προπονητές, αθλητές, παλαίμαχων ποδοσφαιριστών και φίλους της ομάδας μας, ο υπεύθυνος δικτύου της ΠΑΕ Τόλης Αποστόλου αλλά και ο προπονητής ακαδημιών Σωτήρης Ρίζος  , παρουσίασαν το πλάνο της ομάδας των Αθηνών για τις συνεργαζόμενες σχολές. Μια συνεργασία που αποσκοπεί στην αναβάθμιση των ακαδημιών αλλά και την ευκαιρία που δίνει, προς τις μεγάλες κατηγορίες για τους νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Την παρουσίαση άνοιξε ο πρόεδρος του Άρη Μανώλης Βαρούχαςμιλώντας για τα οφέλη που μπορεί και πρόκειται να αποκομίσει ο Άρης Ρεθύμνου από αυτή τη συνεργασία. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Τόλης Αποστόλου, ο οποίος με τη σειρά του θέλησε να παρουσιάσει το έργο που γίνεται στον Ατρόμητο και τον τρόπο που λειτουργεί ένας από τους πιο υγιείς συλλόγους του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς και τη φιλοσοφία του ποδοσφαίρου που ακολουθούν στην ομάδα του Περιστερίου. Στάθηκε ιδιαίτερα στον ρόλο που πρέπει να έχουν οι προπονητές-παιδαγωγοί αλλά και οι γονείς.

Ο Σωτήρης Ρίζος μίλησε για τις ακαδημίες και τον τρόπο λειτουργίας τους και τόνισε ιδιαίτερα πώς ο αθλητισμός και δη το ποδόσφαιρο προετοιμάζουν έναν νέο άνθρωπο να ενσωματωθεί στη κοινωνία, δείχνοντας ότι οι ακαδημίες δεν είναι απλά προπόνηση.

Τέλος τον λόγο πήρε ο προπονητής της ανδρικής ομάδας  του Άρη Στέλιος Κοζανίδης και αφού ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Ατρομήτου , δήλωσε σίγουρος πως τα μέλη της ομάδας   του Άρη (διοίκηση-προπονητές-αθλητές) μόνο κέρδη θα έχουν από αυτήν την συνεργασία.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος κ.Γεωργαλής, ο υπευθυνος αθλητισμου του δήμου κ.Λαχνιδάκης, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου κ.Νίνος, το μέλος το Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. κ.Σταρράκης,τα μέλη της ΕΠΣΡ κ.Γαζανός και κ.Κουτάντος και οι διαιτητές κ.Βοσκάκης και κ.Σταυρουλάκης Ρ.

Ετικέτες

Πρεμιέρα κάνει το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας ΕΠΣΑ στο οποίο μετέχουν ο Ήφαιστος και ο ΑΟ Περιστερίου.

Ταυτόχρονα συνεχίζεται με τη 2η φάση το κύπελλο ΕΠΣΑ στην οποία θα πάρουν μέρος τέσσερις περιστεριώτικες ομάδες.

Το πρόγραμμα των έξι συνολικά ομάδων της πόλης μας έχει ως εξής:

Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΠΕΥΚΗ - ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΥΚΗΣ Σάββατο 17/09/16 16:30 ΜΑΧΑΙΡΑΣ Ε., ΚΟΚΑΡΙΔΑΣ Ν., ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Γ.
ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΗΦΑΙΣΤΟΥ Σάββατο 17/09/16 16:30 ΓΑΒΡΙΛΗΣ Π., ΓΟΥΝΑΡΗΣ Π., ΜΗΤΡΟΦΑΝΗΣ Χ.

ΚΥΠΕΛΛΟ

ΦΟΙΝΙΚΑΣ - ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (ΧΩΡΑΦΑΣ) Σάββατο 17/09/16 16:00 ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Ι., ΡΟΥΣΣΟΣ Π., ΣΤΡΙΚΟΣ
ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ - ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΡΟΥΦ Σάββατο 17/09/16 16:00 ΘΩΜΟΓΛΟΥ Γ., ΓΚΟΡΤΣΙΛΑ Κ., ΒΑΒΟΥΡΑΚΗ Σ.
ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ - ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ Σάββατο 17/09/16 16:00 ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗΣ Ν., ΚΙΚΗΡΑΣ Φ., ΚΙΝΑΣ Κ.
ΓΑΛΑΞΙΑΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (ΧΩΡΑΦΑΣ) Κυριακή 18/09/16 16:00 ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ Γ., ΚΑΡΑΛΗΣ Δ., ΗΛΙΑΔΗΣ Ε.
Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας