Τελευταία ενημέρωση 12:44, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Την τελευταία πινελιά στο μεταγραφικό παζάρι, έβαλε (εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου) ο Ήφαιστος.

Λίγες μέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας, ο φιλόδοξος φέτος σύλλογος του Περιστερίου προχώρησε στην απόκτηση του τερματοφύλακα Κώστα Αναστόπουλου.

Με θητεία παλαιότερα στο Μεσολλόγγι και προσφάτως στην συμπολίτισσα Χρυσούπολη, ο Αναστόπουλος θωρακίζει  ακόμη περισσότερο τα γκολπόστ του Ηφαίστου και προσφέρει λύσεις στα χέρια του προπονητή Θοδωρή Τρανού.

 

Ετικέτες

Για ακόμα μία φορά, το τμήμα της Ανδρικής Υδατοσφαίρισης του Γ.Σ.Π.  εξέπληξε με την εφευρετικότητα και την φαντασία του!  Το νέο φυλλάδιο των Ακαδημιών βρίσκεται ήδη στην διαδικασία εκτύπωσης και με λίγα λόγια είναι καταπληκτικό.

 Με χρώμα , ζωντάνια και πλήρη ενημέρωση προς τους  υποψήφιους αθλητές και γονείς , ο «Πρεσβευτής της πόλης του Περιστερίου» μπαίνει την ερχόμενη εβδομάδα, μέσω του φυλλαδίου του, σε περισσότερα από 10.000 σπίτια στο Περιστέρι. Στόχος του συλλόγου είναι το ενημερωτικό αυτό έντυπο να μοιραστεί σε περίπου 50 Δημοτικά σχολεία! Όπως φαντάζεστε,  αναμένεται να εκτινάξει το ενδιαφέρον των Περιστεριωτών στα ύψη για το Water Polo.

 Με την ανδρική ομάδα στην Α2 , με έμπειρους προπονητές και με οικογενειακό κλίμα ο δρόμος για την συνέχιση της επιτυχημένης πορείας του ανδρικού Water Polo στην πόλη μας δείχνει να είναι μονόδρομος.

 Όπως λένε και οι υπεύθυνοι του τμήματος, οι «10+1» λόγοι που παρουσιάζονται στο έντυπο απαντούν σε κάθε πιθανό ερώτημα που μπορεί να έχει ένας γονιός αναφορικά με το άθλημα , ενημερώνουν αθλητές και γονείς για τα μοναδικά οφέλη που μπορεί να έχει ένα παιδί μέσα από την ενασχόλησή του με το Water Polo και απευθύνουν ανοικτή πρόσκληση σε κάθε μικρό Περιστεριώτη για να γίνει «πολίστας»!

 Οι «10+1» λόγοι καταρρίπτουν και τις τελευταίες αντιστάσεις ... διώχνουν και τις τελευταίες επιφυλάξεις και  οδηγούν στο ανακαινισμένο Δημοτικό κολυμβητήριο στην Χωράφα , οδηγούν στην Υδατοσφαίριση του Γ.Σ. Περιστερίου!

Μέσω του Γ.Σ.Π. τα παιδιά του Περιστερίου έχουν πλέον την δυνατότητα να κολυμπούν και να παίζουν! Έχουν την δυνατότητα να μπουν στην κατηγορία των πρωταγωνιστών του αθλήματος!

 «Πάμε Water Polo … Πάμε Γ.Σ.Π.» ....φαίνεται ότι και για την νέα αθλητική χρονιά είναι η πιο δυνατή πρόταση στην πόλη!

Ετικέτες

Από το 1963 η ταβέρνα «Λεβέντης» στις παρυφές της Κηπούπολης και στα όρια με την Πετρούπολη κάνει πράξη εκείνο που επιζητούν οι λάτρεις του καλού φαγητού σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές.

 Άψογο σέρβις, όμορφο περιβάλλον, χαμολεγαστά πρόσωπα συνθέτουν την εικόνα και ολοκληρώνουν το παζλ ενός «γαστρονομικού παράδεισου» που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Στην ταβέρνα «Λεβέντης» μπορείτε να απολαύσετε για τα λεγόμενα πρώτα: χειροποίητο τζατζίκι και τυροκαφτερη, μπουρεκάκια, τυροκροκέτες, κολοκυθοκεφτέφες, κολοκύθια και μελιτζάνες τηγανητές, , μελιτζάνα φούρνου με τυρί και φρέσκια, ντομάτα, πιπεριές φλωρίνης, φέτα ψηγή, σαγανάκι, φέτα στο τηγάνι με φύλλο κρούστας και μέλι. Τυρόπιτα σκοπελίτικη, χορτόπιτα γιαννιώτικη.

Υπέροχες μα υπέροχες σαλάτες την σπέσιαλ «Λεβέντης», την σαλάτα με ρόδια, Μεσογειακή, Ντακοσαλάτα και άλλες.

Στο τηγάνι: Συκωταριά αρνίσια γάλακτος, χοιρινή τηγανιά, κοτοτηγανιά, πρασοτηγανιά.

Μεζέδες: Σπετζοφάι, Κοντοσούβλι, Μπεκρή μεζέ, κοκορέτσι γάλακτος. 'Ένα νέο πιάτο το «Λεβέντικο» που θα σας ενθουσιάσει.

Και για το κυρίως πιάτο δεσπόζει η Σταβλίσια μοσχαρίσια, αλλά ποιος μπορεί να αρνηθεί σε παϊδάκι αρνί γάλακτος, σε προβατίνα, σε μπριζόλα χοιρινή η μοσχαρίσια, σε μπιφτέκι σκέτο ή γεμιστό, σε ψαρονέφρι, σε κοτόπουλο παϊδάκι ή φιλέτο;

Στο τέλος δε σας περιμένει ένα εξαιρετικό επιδόρπιο.

Η ταβέρνα »«Λεβέντης» βρίσκεται στην οδό Σκρά 9 στην Πετρούπολη (από οδό Περικλέως) και όποιος φάει, θα ξαναφάει και θα ξαναφάει!

Mάθετε περισσότερα για την ταβέρνα Λεβέντης» στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση:http://www.tavernaleventis.gr/

 

Ετικέτες

Σημαντική μεταγραφική επιτυχία με φόντο το μέλλον πραγματοποίησε ο «ΓουΣουΠου» καθώς ενέταξε στο δυναμικό του τον Όλεγκ Τσέρσακ (17 χρονών, ύψος 1,99).

Ετικέτες

Η παροιμία λέει «τρώγοντας ανοίγει η όρεξη». Έτσι και στον Ιπποκράτη η όρεξη έχει ανοίξει έπειτα από την εκτός έδρας νίκη στο Αιγάλεω επί του Ορφέα που έφερε την ομάδα στη Β' Φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Αντίπαλος της θα είναι τιο ερχόμενο Σάββατο στο γήπεδο Ρουφ, μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας τα Πετράλωνα κάτι που σημαίνει ότι ο βαθμός δυσκολίας θα είναι πολύ μεγαλύτερος.

Ωστόσο ο προπονητής Κώστας Σουράδος θα ζητήσει από τους παίκτες του να παίξουν ελεύθερο ποδόσφαιρο, χωρίς άγχος πιστεύοντας ωστόσο στην έκπληξη και στην πρόκριση στον τρίτο γύρο.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 16.00.

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας