Τελευταία ενημέρωση 01:00, 29 Μαρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Την ήττα από τον πρωταθλητή Αστέρα Καισαριανής με 0-4 γνώρισε μέσα στο Περιστέρι ο Ήφαιστος. Στην εικόνα του παιχνιδιού, οι δυο ομάδες απέδωσαν όμορφο θέαμα χωρίς κάποια σκοπιμότητα.

Πηγή Soccerlive.gr

Οι παίκτες του Γιώργου Τσαμόπουλου είχαν την ουσία και στο 28’ προηγούνταν με 2-0. Στο 7’ ο Σαπαλίδης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά και στο 28’ ο Παληγεώργος από δημιουργός έγινε σκόρερ έπειτα από φάουλ του Ζέλο. Στο 16’ ο Αστέρας ζήτησε πέναλτι για χέρι και στο 37’ ο Γεραγωτέλλης πρόλαβε στην γραμμή το σουτ του Σκούμα, ενώ στο 44’ ο Σαπαλίδης έχασε το… άχαστο από κοντά με πλασέ.

Οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» την μείωση του σκορ και στο 52’, όταν ο Αγοραστός έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Λάγγα. Αντί για το 1-2 ήλθε το 0-3 στο 59’ με… σόλο του Παληγεώργου από τα δεξιά και τελείωμα του Σαπαλίδη που έφθασε τα 34 γκολ στη σεζόν. Στο 75’ δόθηκε πέναλτι για χέρι και ο Ραχήμ έγραψε το τελικό 4-0 με δυνατή εκτέλεση, σκορ που διαφύλαξε στο 87’ ο Μουσταφίδης στη έπειτα από συνεργασία των Σκούμα-Κέσκου.

 ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γ. Αλάμπεης, Σ. Μαρκαντωνάτος - Β. Μωϋσιάδης.

 ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ. (Γιάννης Χλωρός): Μπότος, Φουκούλης, Βλάχος, Λιούκας (85’ Μπούρσαλης), Αγοραστός, Πάζα, Σκούμας, Γονής (68’ Σαμπροβαλάκης), Τρακόσης (68’ Ρέτσος), Λάγγας (85’ Γκέρος), Ράπτης.

 ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙΣ. (Γιώργος Τσαμόπουλος): Μιχελής, Χασιώτης (65’ Κάρδαρης), Πάλμος, Μαραγκουδάκης, Μουσταφίδης, Γεραγωτέλλης, Κραψίτης (65’ Ρεντζής), Θεοδώρου (46’ Κουκοβίνης), Παληγέωργος (72’ Σμυρνάκης), Ζέλο (65 Ραχήμ), Σαπαλίδης.

Ετικέτες

Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι με μεγάλες εναλλαγές συναισθημάτων, τα Βριλήσσια νίκησαν τον Φοίνικα Περιστερίου με 3-2 και έβαλαν φωτιά στη μάχη της ανόδου.

Ετικέτες

Λύγισε (7-6) τον Υδραϊκό!

Παίζοντας πολύ καλή άμυνα η ανδρική ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου πέρασε νικηφόρα (7-6) από την έδρα του Υδραϊκού, στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας, για τη 2η αγωνιστική του G1 της Β’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη έφτασαν πλέον τους 26 βαθμούς, ισοβαθμώντας πλέον με τον Παναθηναϊκό στην 6η θέση (έναν πίσω από τον 5ο ΠΑΟΚ), ενώ ο Υδραϊκός παρέμεινε στους 22 βαθμούς.

Στο κολυμβητήριο «Αντ. Δημητρόπουλος» οι «κυανοκίτρινοι» μετά το ισορροπημένο (2-2) πρώτο 8λεπτο πήραν ένα προβάδισμα (4-5) στοο τέλος του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι πολίστες του ΓΣ Περιστερίου διεύρυναν τη διαφορά με το επιμέρους 0-1 σε 4-6 (στο τρίτο 8λεπτο). Στα μισά του τέταρτου 8λεπτου οι «κυανοκίτρινοι» έκαναν το 4-7 και ο Υδραϊκός απλώς στο τέλος μείωσε την τελική διαφορά, αλλά δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα από τον ΓΣ Περιστερίου που ήταν ανώτερος από την αρχή ως το τέλος του αγώνα.

Επόμενος αντίπαλος για τον ΓΣΠ είναι το προσεχές Σάββατο (16/3, 16:30) ο ΠΑΟΚ στο κολυμβητήριο της Χωράφας για την 3η αγωνιστική του G1 της Β’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 2-2, 2-3, 0-1, 2-1.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Καραμάνης): Κατσινούλας, Κατσαγούνος 1, Τακάτα, Γκαράνης, Χατζηκυριακάκης, Σουζούκι 1, Μπλάνης, Ρομπόπουλος 1, Χατζηστεφάνου, Λιαπάκης, Χαραλαμπόπουλος 3, Ζώρζος, Μητράκης, Κανελλόπουλος Χ., Μουρατίδης.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λούδης): Αναγνώστου, Μπιτσάκος Χρ. 1, Παπαδημητρίου, Πρέκας 2, Χρυσοσπάθης, Κουκουμάκης, Άντζιτς 1, Καρούντζος 1, Φώσκολος 2, Μπεριστιάνος, Τοράκης, Μπιτσάκος Ανδ., Χόλαντ, Μπιτσάκος Κ.

Λούδης: «Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τον Υδραϊκό»

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Υδραϊκό, ο προπονητής του ΓΣ Περιστερίου, Κώστας Λούδης, δήλωσε: «Ο στόχος επετεύχθη γιατί ήταν η νίκη. Θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι σε όλο τον αγώνα και ελέγχαμε το ματς. Σε όλη τη διάρκεια είχαμε ένα πλεονέκτημα 2-3 γκολ περίπου 3.5 λεπτά πριν τελειώσει το ματς. Απλά κρατάω τη νίκη και τους τρείς βαθμούς που είναι πολύ σημαντικοί για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο που είναι το πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα. Ακόμη, κρατάω την εμφάνιση στην άμυνα».

Και πρόσθεσε: «Απλά θα πρέπει λίγο να μην μας επηρεάζουν διάφορες καταστάσεις που δημιουργούνται στο παιχνίδι. Γιατί χαλάνε το μυαλό και την ηρεμία μας, με αποτέλεσμα να μην έχουμε ηρεμία στην επίθεση, όπου θα μπορούσαμε να τελειώσουμε τα ματς πιο εύκολα».

Ετικέτες

Νέα δυναμική παρέμβαση από τον περιστεριώτη Βουλευτή Ανδρέα Βορύλλα, αυτή τη φορά για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ετικέτες

Στη Γλυφάδα με τον Υδραϊκό στο κολυμβητήριο «Αντ. Δημητρόπουλος» θα αγωνιστεί το Σάββατο (9/3, 15:00) η ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου, για την 2η αγωνιστική της Β’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη μετά την ήττα από τη Βουλιαγμένη στο κολυμβητήριο της «Χωράφας» θα παλέψουν για να επιστρέψουν στις νίκες.

«Είναι το δεύτερο παιχνίδι μας μετά την μεγάλη διακοπή που είχαμε. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο Υδραϊκός. Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, γιατί χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς!» υποστηρίζει ο Ανδρέας Μπιτσάκος για την συνάντηση με τον Υδραϊκό.

Και ο πολίστας του ΓΣ Περιστερίου, συμπληρώνει: «Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά την περίοδο αυτή, όπως φάνηκε και στο παιχνίδι με την Βουλιαγμένη, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Από την πλευρά μας, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, έτσι ώστε να φτάσουμε στη νίκη γνωρίζοντας τις δυσκολίες της αναμέτρησης».

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας