Τελευταία ενημέρωση 22:47, 28 Μαρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Το «Africafoot» μετέδωσε πως από το Περιστέρι κινούνται ήδη για την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Πιέρ Κούντε.

Ετικέτες

Εκκίνηση με το δεξί για τον Ατρόμητο στη διαδικασία των playouts της Super League, καθώς πικράτησε 3-2 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι, σε ένα ματς με δραματική εξέλιξη.

Το σκορ άνοιξε στο 37’ ο Έντερ Γκονθάλεθ με ένα καταπληκτικό δεξί σουτ στην κίνηση και χωρίς η μπάλα να σκάσει στο έδαφος, έπειτα από την άψογη ασίστ του Βαλένσια. Μάλιστα, ο Τζαβέλλας έχασε σπουδαία ευκαιρία να κάνει το 2-0 πριν από το ημίχρονο, αλλά ο Σούλης είχε τρομερή αντίδραση στο φάουλ του αμυντικού της ομάδας στο 45’+5’.

Ο ΠΑΣ μπόρεσε να ισοφαρίσει πολύ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο χάρη στο πλασέ του Παμλίδη έξω από την περιοχή στο 49’, αλλά η αντίδραση από τον Ατρόμητο ήταν άμεση. Στο 61’ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κούντε, προκλήθηκε η σύγχυση μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων και από κοντά ο Τζαβέλλας δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-1.

Το ματς, όμως, δεν είχε τελειώσει και στο 85’ ο Εραμούσπε με κεφαλιά έκανε το 2-2, αλλά και πάλι ο Ατρόμητος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.

Στο 90’+5’ από μαγική μπαλιά του Κούντε, ο Βέργος με ένστικτο «killer» τέλειωσε υποδειγματικά τη φάση με μία επαφή και διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Mαρκετζάνι, Κεσχρίντα, Έρλινγκμαρκ (79’Έρλινγκμαρκ), Τζαβέλλας, Ντε Μποκ- Κούντε, Έντερ, Κούεν (55’ Φριντζόνσον), Καμαρά (55’ Τζοβάρας), Αντζιέλσκι (70’ Βέργος), Βαλένσια (56’ Βρακάς).

Ετικέτες

Τις σύγχρονες προπονητικές εγκαταστάσεις του Ατρόμητου στο Μαζαράκη θα επιστρέψει η Εθνική μας ομάδα σε αυτή τη διακοπή για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Συγκεκριμένα, από την Παρασκευή 22 Μαρτίου έως και την Κυριακή 24 Μαρτίου, η «γαλανόλευκη» θα φιλοξενηθεί στο Περιστέρι κατόπιν σχετικής σφοδρής επιθυμίας του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Γκουστάβο Πογέτ, θεωρώντας το προπονητικό κέντρο της ομάδας ως το πλέον κατάλληλο για την προετοιμασία των διεθνών ποδοσφαιριστών.

Η κατάσταση των αγωνιστικών χώρων των γηπέδων στο Μαζαράκη σε συνδυασμό με το γυμναστήριο, αλλά και τα πιο ενδεδειγμένα μέσα αποκατάστασης με την πισίνα, τα σπα και το τζακούζι που διαθέτει το «σπίτι» του Ατρόμητου, προκρίνουν το προπονητικό μας κέντρο ως την καλύτερη λύση για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Όπως έχει συμβεί στο παρελθόν, έτσι και τώρα, για τον Ατρόμητο είναι τιμή αυτή η επιλογή και πάντα στηρίζει με αυτό τον τρόπο τις προσπάθειες της Εθνικής μας ομάδας.

Για την προετοιμασία της Εθνικής μίλησε και ο Γιώργος Τζαβέλλας στην κάμερα της Nova μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα:

«Ο πρόεδρος, κ. Σπανός, είναι πάντα δίπλα και βοηθάει πάντα την Εθνική ομάδα. Προσωπικά, τον ευχαριστώ πάρα πολύ και εύχομαι να πάει η Εθνική ομάδα στο Euro για να είμαστε όλοι οι Έλληνες χαρούμενοι. Αυτά τα παιδιά αξίζουν να πάνε σε μια μεγάλη διοργάνωση. Είμαι σίγουρος για αυτό και αυτό το φώναζα πάντα. Υπάρχει μεγάλη συσπείρωση και από τις ομάδες και από τον προπονητή. Θα είμαστε χαρούμενοι να είμαστε το καλοκαίρι στη Γερμανία».

Ετικέτες

Παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ το Περιστέρι  και με τον Τζόε Ράγκλαντ να είναι καταπληκτικός κυριάρχησε (84-62) του Άρη για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Basket League και για δεύτερη σερί χρονιά κατέλαβε την 3η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος!

Ετικέτες

Την ώρα που όλος ο πλανήτης ασχολείται με τα Bitcoin και τα κρυπτονομίσματα, η Ελλάδα «δεν έχει νομοθεσία για την φορολόγηση κερδών από συναλλαγές κρυπτονομισμάτων».

Έτσι, ενώ οι εξελίξεις στην ψηφιακή οικονομία με την πάροδο του χρόνου δημιουργούν ευρύτερες φορολογικές προκλήσεις και χρήζουν παρακολούθησης, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την χρήση και την εξάπλωση δεκάδων ψηφιακών νομισμάτων σε παγκόσμιο επίπεδο, «μέχρι και σήμερα τα κρυπτονομίσματα είναι σαν να μην υφίστανται για την φορολογική διοίκηση», είπε ο βουλευτής του Β2 Τομέα Αθηνών της ΝΙΚΗΣ, Ανδρέας Βορύλλας.

Δηλαδή, «δεν υπάρχει νομοθεσία για την φορολόγηση κερδών από συναλλαγές κρυπτονομισμάτων» και «απόδοση Κωδικού Αριθμού Δραστηριότητας (ΚΑΔ) σε όσους πωλούν κρυπτονομίσματα», ανέφερε κατά την συζήτηση στη Βουλή, σχετικά με την εξασφάλιση παγκόσμιου ελάχιστου επιπέδου φορολογίας των ομίλων πολυεθνικών επιχειρήσεων και των εγχώριων ομίλων μεγάλης κλίμακας.

«Με βάση τα σημερινά δεδομένα, δεν υπάρχει επισήμως η δυνατότητα πώλησης κρυπτονομισμάτων στην Ελλάδα καθώς δεν υπάρχει σχετικός ΚΑΔ», τόνισε ο Ανδρέας Βορύλλας.

Χαρακτηριστικό είναι δε το γεγονός πως δεν υπάρχει «υποχρέωση δήλωσης των κρυπτονομισμάτων στη φορολογική δήλωση» ή διαφορετικά των κερδών από την πώληση τους, υπογράμμισε.

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας