Τελευταία ενημέρωση 21:24, 23 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Αύριο θα γίνει στη Νιόν η κλήρωση της Γ’ Προκριματικής Φάσης του Γιουρόπα Λιγκ στην οποία μετέχει ο Ατρόμητος.

Ετικέτες

Το πρώτο φιλικό ματς προετοιμασίας για την περίοδο 2015 - 16 θα δώσει το Σάββατο ο Ατρόμητος ο οποίος θα αντιμετωπίσει την Καλλονή στο γήπεδο του Περιστερίου.

Το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα να επισπευτεί η προετοιμασία στα Χάνια του Πηλίου που ολοκληρώθηκε σήμερα καθώς η αποστολή επέστρεψε στην Αθήνα.

Η είσοδος για τους φιλάθλους στο ματς του Σαββάτου θα είναι ελεύθερη και οι θύρες που θα είναι ανοικτές είναι η 3 και 4.

Ετικέτες

H ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε  την συμφωνία της με την «Medica Feet» η οποία αναλαμβάνει την περιποίηση των ποδιών των παικτών μας για την περίοδο 2015-16.

Η «Medica Feet» κατέχει μια από τις υψηλότερες θέσεις του κλάδου στην παραγωγή ορθωτικών πάτων και υποδημάτων επεκτείνοντας συνεχώς τις δραστηριότητες της στον τομέα εύρεσης λύσεων για τη μελέτη της στάσης του σώματος κατασκευάζοντας προϊόντα με τις καλύτερες προδιαγραφές.

Στους ποδοσφαιριστές θα προσφέρει ορθωτικούς πάτους αλλά και τη δυνατότητα να υποβάλλονται σε πελματογράφημα μια ολοκληρωμένη εξέταση που καταγράφει δεδομένα χρήσιμα στην πορεία της προετοιμασίας μιας ομάδας.

Επίσης μια φορά το μήνα θα πραγματοποιείται επίσκεψη σε ποδολόγο-ποδοθεραπευτή ο οποίος ασχολείται αποκλειστικά με τις παθήσεις των κάτω άκρων.

Η «Medica Feet» βρίσκεται στην οδό Καλαμών 4 στο Περιστέρι, τηλέφωνο 210 5740990.

 

Ετικέτες

Στο Περιστέρι βρίσκεται από σήμερα ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής Μαριάνο Μπιτόλο (Mariano Bittolo).

Ετικέτες

Από την πρώτη στιγμής του ναυαγίου με τον Γιαννούλη, το peristerisports έγραψε ότι το μοναστήρι να είναι καλά και πως μπορεί να βρεθεί ίσως και καλύτερη λύση. Και εκτός απρόοπτου αυτή η λύση βρέθηκε από την Αργεντινή. Πρόκειται για τον Μαριάνο Μπιτόλο που αναμένεται στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο. Στα 25 του χρόνια ο Μπιτόλο ανοίγει τα πρώτη φορά τα φτερά του στην Ευρώπη. Να όμως ποιος είναι ο Μπιτόλο:

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας