Τελευταία ενημέρωση 19:27, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ο Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ γυρίζει σελίδα και η ανταπόκριση των παιδιών στις ακαδημίες του συλλόγου έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Ένας από τους ανθρώπους του συλλόγου που ασχολούνται καθημερινά με αυτό το project είναι ο Γιώργος Παρδακίδης, που αποτελεί εδώ και χρόνια πιστό στρατιώτη του ΓΣΠ.

Ο ίδιος τόνισε για το θέμα των ακαδημιών:

«Κάτι καινούριο γεννιέται στις ακαδημίες μια νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα με νέους προπονητές έναν πολύ καλό γυμναστή, τον Μάνο Κότση,  γιατρό τον Ρένο Καραμάνη και φυσιοθεραπευτή τον Μανό Παπαμανώλη! Με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, η φιλοσοφία μας είναι τα παιδιά να έρχονται χαμογελαστά και να φεύγουν χαμογελαστά από το γήπεδο.  Υπηρεσίες που είναι προσιτές για όλους. Μέσα από οικονομικά πακέτα που έχουμε ετοιμάσει για όλες τις οικογένειες του Περιστερίου και όχι μόνο, στόχος μας είναι να προσεγγίσουμε όσο το δυνατόν την νεολαία μας που τόσο την έχει ανάγκη ο σύλλογος και να κάνουμε ξανά τις ακαδημίες του ΓΣΠ μια από τις καλύτερες πανελληνίως. Γι’ αυτό έχουμε εντάξει σε αυτές έναν άνθρωπο που έχει εμπειρία σε αυτόν τον τομέα, τον Γιάννη Θεολογίτη και μαζί ένα καλό team . Πιστεύουμε ότι θα φέρει το αποτέλεσμα που προσδοκούμε.

Εκτός από τον Θεολογίτη και το team του, θεωρώ ότι θα κάνουμε τη διαφορά μια με υπηρεσία όπως οι ατομικές προπονήσεις, με  του έμπειρους στο χώρο του μπάσκετ:  τον Μάνωλη Παπαμακάριο και τον Αλέξη Πετρούλα.  Σε κανέναν άλλο σύλλογο δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο! Το Περιστέρι θέλουμε να διαφέρει και θα διαφέρει» .

Ετικέτες

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το Πρωτάθλημα Εφήβων, η Β’ Εφηβική Ομάδα του Γ.Σ.Π. 

Τα περιστεριωτόπουλα διέλυσαν εκτός έδρας τον Θησέα με 81-33 με όλους τους παίκτες να έχουν πολύ καλή απόδοση. Τους πόντους σημείωσαν οι: Τζαμουράνης 21, Ανέστης 17, Γεωργουσόπουλος 15, Κιτσάκης 12, Καραμανλής 8, Κουνάβης 4, Δάφνος 4.

Ετικέτες

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε  ότι μια ακόμη Ακαδημία Ποδοσφαίρου προστίθεται στο Δίκτυο Σχολών της ομάδας  που αγκαλιάζει με γοργούς ρυθμούς όλη την Ελλάδα.

Το νέο μέλος είναι ο ΑΟ Κάστωρ Καστοριάς και το συμφωνητικό συνεργασίας υπογράφτηκε από τον Υπεύθυνο του Δικτύου Σχολών Τόλη Αποστόλου και τον πρόεδρο του μακεδονικού συλλόγου  Σταύρο Μπαχαδέρογλου.

«Τα κίνητρα για να συνεργαστεί μια ακαδημία όπως η δική μας με τον Ατρόμητο είναι πάρα πολλά και είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανήκουμε στο δίκτυο σχολών μιας εκ των καλύτερων ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Ατρόμητος πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα, παίζει κάθε χρόνο στην Ευρώπη και έχουμε πολλά να πάρουμε από την τεχνογνωσία του σε επίπεδο Ακαδημιών αλλά και σε θέματα οργάνωσης. Είμαστε μια ακαδημία που διαρκώς εξελίσσεται και στόχος μας μέσα από την συνεργασία μας με τον Ατρόμητο είναι να κάνουμε ακόμη καλύτερη την εκπαίδευση των νεαρών μας ποδοσφαιριστών» δήλωσε για την συνεργασία ο πρόεδρος του ΑΟ Κάστωρ Σταύρος Μπαχαδέρογλου.

Ετικέτες

Φιλικούς αγώνες προετοιμασίας έδωσαν τα τμήμα Εφήβων και Παίδων του Ηφαίστου.

Εφηβικο: Ηφαιστος - Χρυσουπολη 2 - 1
Με ενα γκολ του Μπουλου στο 1ο ημιχρονο και ενα στο 2ο απο τον Βλασοπουλο το τμημα επικρατησε ανετα απεναντι στην Χρυσουπολη. Ο προπονητης κ Τρανος δοκιμασε σχεδον ολους τους παιχτες που θα εχει στη διαθεση του στη νεα χρονια και εν αναμονη για τα αγωνιστικά αποτελεσματα.

Παιδικο Φιλικο :Αναγέννηση Πετρούπολης - Ήφαιστος 4 - 2
Σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε μετά από αρκετή καθυστέρηση λόγω Κυπέλλου, έγιναν αρκετές δοκιμές αν και ο χρόνος ήταν ελάχιστος. Άσχετα από το αποτέλεσμα η ομάδα έδειξε κάποια στοιχεία βελτίωσης αλλά χρειάζεται πολύ δουλειά για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο!Το γκολ πέτυχε ο Καναβός.

Ετικέτες

Ένα ακόμη πολύ δυνατό τεστ προετοιμασίας θα δώσει αύριο (Τρίτη) ο Ατρόμητος Κ15 στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα χρονιά. Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου θα υποδεχθεί την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στο γήπεδο Νταμάρι, ώρα έναρξης 16.30.

Το περασμένο Σάββατο θυμιζουμε ότι η Κ15 αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας