Τελευταία ενημέρωση 00:24, 29 Μαρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Σε αγωνιστική δράση μπαίνουν οι «μικρές» ηλικίες των ακαδημιών του Ατρόμητου καθώς τη Δευτέρα και την Τρίτη ξεκινάει η προετοιμασία τεσσάρων ομάδων.

Ετικέτες

Ένα ακόμη χρήσιμο τεστ προετοιμασίας έδωσε σήμερα ο Ατρόμητος Κ20 ο οποίος αντιμετώπισε στο γήπεδο Καματερού την τοπική ομάδα που προετοιμάζεται για την συμμετοχή της στην Α' Αθηνών.

Η ομάδα του Γιώργου Κορακάκη αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρτματα αλλά εκείνο που ενδιέφερε τον νεαρό τεχνικό ήταν να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του. Μάλιστα έγινε και η κατάλληλη διαχείριση δεδομένου ότι αύριο κιόλας υπάρχει ένα ακόμη φιλικό αλλά πολύ πιο δυνατό με αντίπαλο τον Φωστήρα της Γ' Εθνικής στο γήπεδο του Ταύρου.

Ετικέτες

Τα φιλικά παιχνίδια γίνονται συνήθως για καλό σκοπό αλλά όταν τραυματίζεται κάποιος παίκτης μετά λες γιατί γίνονται.

Ετικέτες

Σημαντική επιτυχία αποτελεί για την 'Αμιλλα η παραμονή του Δημήτρη Μακρή ενός παίκτ που έδωσε πολλές λύησειςναν παίκτη που πέρυσι έδωσε πολλές λύσεις με τα γκολ του. Ο Μακρής αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο και από την πρώτη στιγμή έδειξε τα προσόντα του πετυχαίνοντας κρίσιμα γκολ σε σημαντικά παιχνίδια.

Ο 27χρονος επιθετικός δήλωσε για την παραμονή του στους erasitexnes365  τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στην ομαδα μιας γιατί υπάρχει πολυ καλή οργάνωση και πολυ καλο σύνολο .! Εύχομαι να εχουμε ολοι μας μια καλή χρονια και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ετικέτες

Mια καλή σφυρίχτρα των ιταλικών γηπέδων με καριέρα επέλεξε η ΟΥΕΦΑ για τον αγώνα Ατρόμητος – Φενέρ στις 20 Αυγούστου στο Περιστέρι.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας