Τελευταία ενημέρωση 18:21, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ο ΑΠΟ ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 19 Απριλίου και ώρα 18.30 μ.μ. στα γραφεία του Σωματείου, με θέματα ημερήσιας διάταξης :
- Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός
- Προϋπολογισμός νέας αγωνιστικής περιόδου
- Προγραμματισμός νέας αγωνιστικής περιόδου 2024-25
- Επαναλειτουργία γυναικείας ομάδας με συμμετοχή στο επίσημο πρωτάθλημα της ΕΠΟ , σεζόν 2024-25.
Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 και ώρα 18.30.

 

Ετικέτες

Τις πιο αρρωστημένες σκέψεις του, πάνω σε ένα ανήλικο παιδί με νοητική υστέρηση, έκανε πράξη ένας 74χρονος μέσα σε γήπεδο στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ Θεοδόση Πάνου, ο αστυνομικός που ήταν εκτός υπηρεσίας, βρισκόταν στο γήπεδο της Χωράφας στις 17:00 το απόγευμα της Πέμπτης. Κάποια στιγμή είδε τον 74χρονο να θωπεύει και να εκδηλώνει γενετήσιες πράξεις σε βάρος του ανηλίκου.

Άμεσα τον ακινητοποίησε και κάλεσε συναδέλφους του από το οικείο τμήμα, όπου και συνέλαβαν τον 74χρονο.

                                                        Πηγή skai.gr

Ετικέτες

Κλειστές πόρτες στο «Πανθεσσαλικό» για ακόμη μία αναμέτρηση αν και ανοικτές να ήταν πάλι δεν θα άλλαζε τίποτα. Όπως ανακοίνωσε η ΔΕΑΒ, το αυριανό παιχνίδι του Βόλου με τον Ατρόμητο για την 4η αγωνιστική των Playouts της Stoiximan Super League θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Ο λόγος είναι πως δεν λειτουργούν σε αυτό κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας, σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με την υπ’ αριθ. 12/10-04-2024 απόφασή της επέβαλε τη διοικητική κύρωση της διεξαγωγής χωρίς την παρουσία θεατών του αγώνα ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΣΠ – ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, που πρόκειται να διεξαχθεί στο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ στις 13/04/2024, για το πρωτάθλημα της 4ης αγωνιστικής των Playouts της Super League 2023/2024.

Διαπιστώθηκε από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή, τόσο κατά τον 1ο έλεγχο, όσο και κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε μετά την παρέλευση της προθεσμίας του 12ωρου, ότι δεν λειτουργούν σε αυτό κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας, σύμφωνα με τις προβλέψεις της διάταξης της παρ. 6 του άρθρου 8 του ν. 5085/2024.

Ετικέτες

Ο ΓΣ Περιστερίου έχει επενδύσει πολύ στο κομμάτι της βελτίωσης των αθλητών του Συλλόγου και σ’ αυτό το πλαίσιο προσέθεσε άλλη μια πολύ σημαντική παροχή προς όλα τα παιδιά.

Πρόκειται για την έναρξη της συνεργασίας (μετά από την αθλητική διατροφολόγο) με τον Αθλητικό -Παιδοψυχολόγο Νίκο Γεωργιάδη, με σκοπό να παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε αθλητές, γονείς και προπονητές. Μια συνεργασία που ξεκίνησε με τις ακαδημίες του μπάσκετ και θα επεκταθεί σ’ εκείνες του υγρού στίβου.

Μάλιστα, η πρώτη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο (6/4) στο Αμφιθέατρο του Δήμου Περιστερίου στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Γονείς και μικροί αθλητές γεννημένοι από το 2013 και πάνω, βρέθηκαν στο γεμάτο Αμφιθέατρο, όπου για δυο ώρες υπήρχε μια διάδραση με τον Αθλητικό-Παιδοψυχολόγο Νίκο Γεωργιάδη.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας έχουν προβλεφθεί δυο συναντήσεις με αθλητές και γονείς του Εφηβικού τμήματος χωριστά χωρίς παρουσία προπονητών, ενώ το ίδιο θα ισχύσει και για τους αθλητές και γονείς του Παιδικού και Παμπαιδικού τμήματος χωριστά, χωρίς παρουσία προπονητών.

Ετικέτες

ην ήττα (13-7) γνώρισε η γυναικεία ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου στο κολυμβητήριο της Χωράφας από τον Πανιώνιο για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Οι πολίστριες του Θοδωρή Ανδρεάκου προσπάθησαν αλλά μετά το 1-3 στο πρώτο 8λεπτο δεν μπόρεσαν να αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, καθώς η ομάδα της Νέας Σμύρνης, με το επιμέρους 3-5 έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο με το σκορ να είναι 4-8.

Στο δεύτερο μέρος, παρά την προσπάθεια του ΓΣΠ το σκηνικό δεν άλλαξε και με επιμέρους σκορ 3-5 ο Πανιώνιος έφτασε στη νίκη.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 1-3, 3-5, 1-2, 2-3.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Ανδρεάκος): Ζαφειράκη, Λαλούση, Γροζοπούλου 1, Αποστολίδου, Κόλλια 1, Πετάση 1, Μπερίκου 1, Πέττα, Λασκαρίδου, Κάσσαρη 2, Γκοτζιά, Καραγιάννη, Σκαρμούτσου, Λέβι 1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Παπαναστασίου): Ασκεβ, Υφαντή, Ιφιγένεια Μαυρωτά, Σταυρίδου 1, Κοτσάφτη-Απέργη 2, Μαστρόκαλλου 2, Αρίμα Γιούμι 2, Ευαγγελία Λούδη 2, Κώτσια 1, Ελένη Πάτερου, Δήμητρα Παπαναστασίου 1, Δουλή 2, Κάτσιου, Μούζη, Ανδρον. Καραγιάννη.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας