Τελευταία ενημέρωση 08:14, 26 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Η επαγγελματική πυγμαχία κερδίζει συνεχώς έδαφος και στην Ελλάδα, καθώς για δεύτερη συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό γυμναστήριο «Γιώργος Στεφανόπουλος» στο Περιστέρι, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα υπό την αιγίδα του ΣΕΠ (Σύνδεσμος Επαγγελματικής Πυγμαχίας). Η «αυλαία» ανοίγει στις 28 Νοεμβρίου.

Πέρυσι διεξήχθη το πρώτο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Pro Boxing Challenge και έλαβαν μέρος 30 αθλητές και αθλήτριες. Στην φετινή διοργάνωση αναμένεται να πάρουν μέρος σαφώς πολύ περισσότεροι.

Ο ΣΕΠ τον περασμένο χρόνο ήταν δόκιμο μέλος της EBU, αλλά φέτος με πρόταση του Βέλγου προέδρου Μπομπ Λότζιστ, έγινε επίσημο μέλος δείχνοντας έτσι εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του προέδρου και πέμπτου Ολυμπιονίκη του Λος Άντζελες το 1984, Γιώργου Στεφανόπουλου.

Η EBU αριθμεί αυτήν την στιγμή 38 κράτη-μέλη και ο ΣΕΠ επιδιώκει να αναπτύξει το άθλημα σε επαγγελματικό επίπεδο στη χώρα μας κι έτσι να αναδείξει μεγάλους αθλητές και αθλήτριες με στόχο να διακριθούν στα διεθνή ρινγκ. Στο πλαίσιο αυτό, πέρα από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, θα διοργανωθούν και διεθνή τουρνουά, ώστε να έρθουν στην Ελλάδα και να αγωνιστούν μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας πυγμαχίας. Άλλωστε ο ΣΕΠ έχει στις τάξεις του καταρτισμένους διαιτητές-κριτές, που γνωρίζουν τα μυστικά του αθλήματος και ενημερώνονται συνεχώς, αφού παρακολουθούν ειδικά σεμινάρια.

Ο πρόεδρος της EBU Μπομπ Λότζιστ, ο οποίος παρακολούθησε τους αγώνες του περσινού Πανελληνίου πρωταθλήματος, τόνισε ότι η Ελλάδα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις άλλες χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης επαγγελματικής πυγμαχίας και ότι η χώρα μας απέκτησε έναν καινούργιο φίλο.
Ετικέτες

Άμιλλα τι έχεις πάθει;

Τι έχει πάθει η Άμιλλα; Για τέταρτο παιχνίδι η ομάδα του Μπουρναζίου έμεινε χωρίς νίκη. Αυτή τη φορά παραχώρησε ισοπαλία στον ΓΣ Καισαριανής με σκορ 2-2 για την 9η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Αθηνών. Το οξύμωρο είναι ότι προηγήθηκε με 2-0 και ισοφαρίστηκε ενώ ο αντίπαλος  έπαιζε με δέκα παίκτες.

Ο Τσάτσα με  ισάριθμα πέναλτι  στο 28’ και στο 71’ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην Άμιλλα, στο δεύτερο πέναλτι δε αποβλήθηκε ο Γάκης.

Η Καισαριανή δεν το έβαλε όμως κάτω, μείωσε με τον Ντάτσι στο 74’ και ισοφάρισε με τον Γεωργιτζέλη στο 85.

 Η σύνθεση της Άμιλλας: Παπαδούλης, Καλύκας, Κότσαλος, Ασημακόπουλος, Παπαδόπουλος, Δούμας (83’ Λούτσος), Λάλα (46’ Μέμη), Αθανασόπουλος, Τσάτσα, Θανασάη Μπάιρας ((72’ Λαμπράκος).

Ετικέτες

Με γκολ του Ρομπάνου στο 67’ που αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή καθώς μπήκε δύο λεπτά νωρίτερα ο Γαλαξίας απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από τον ΠΟΨ στο γήπεδο του Κάτω Χαλανδρίου.

Ετικέτες

Παίζοντας ψυχωμένα ο Φοίνικας Περιστερίου επικράτησε της Τερψιθέας με σκορ 2-0 σε παιχνίδι που έγινε σήμερα στο γήπεδο της Χωράφας για την 9η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣΑ παρουσία 300 θεατών.

Το 1-0 έκανε ο Γουδέλης στο 12’ και ο ίδιος παίκτης που αναδείχθηκε σε πρωταγωνιστή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 28΄.

Η σύνθεση του Φοίνικα: Μυλωνάς, Λάσκαρης, Μπαϊραμπάς, Μίχος, Αγγελούσης, Ψυχογιός, Λαμπράκης, Ασημακόπουλος, Γεωργιόπουλος, Γουδέλης, Ρουμελιωτάκης. Έπαιξαν και οι: Πετρόπουλος, Κώτσο, Νομικός.

Ετικέτες

Σύμφωνα με τη Μυθολογία ο Ηρακλής που ήταν μαθητής του Κένταυρου (Χείρωνα) τον πλήγωσε με ένα φαρμακερό βέλος στο πόδι. Σήμερα στο γήπεδο του Ηφαίστου ήταν ο Κένταυρος (Βριλησσίων) που πλήγωσε τον Ηρακλή όχι με ένα αλλά με τέσσερα φαρμακερά βέλη για την 9η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ Αθηνών (1-4). Η ομάδα του Νίκου Παπαδιώτη που προερχόταν από το διπλό στην Ανθούπολη μπήκε στο γήπεδο με προσδοκίες αλλά οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Γαληνάκη στο 17’. Ισοφάρισε ο Παπαχρήστος στο 45’ και οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη όμως η ομάδα των Βριλησσίων κυριάρχησε πλήρως και πήρε τη νίκη με τέρματα των Μανίκα (57’), Δέτση (74’), Πανάγου (89’).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Κολουσούζας, Μπερνικόλας, Κληρονόμος, Κούρτης, Κατσαρός, Αρχοντούλης, Καρακωνσταντής, Παπαχρήστος,Κωνσταντακόπουλος, Βλάμης, Τσαγκαράτος. Έπαιξαν και οι Παλαιολόγος, Καζακόπουλος, Σκαρπέλης.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: Θ. Θεοδωρίδης, Αθ. Θεοδωρίδης, Γαληνάκης, Τούντας, Κολιός, Κουτσουβέλης, Μανίκας, Κουλιούρης, Δέτσης, Μπότση, Πανάγου. Έπαιξαν και οι Νομικός, Μωραϊτης, Σκέντζος.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο Λώλος εύχεται στον ΓΣΠ!

Ο Λώλος εύχεται στον ΓΣΠ!

26 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Σπανούλης: Όνειρο μας το Final Four

Σπανούλης: Όνειρο μας το Final Four

26 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ώρα ανόδου την Κυριακή!

Ώρα ανόδου την Κυριακή!

25 Απρ 2024 Ένωση Περιστερίου

Η 8η (διαχρονικά) δύναμη στην Ελλάδα!
H ΓΣΠάρα «ταξιδεύει» σήμερα για το όνειρο!
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας