Τελευταία ενημέρωση 11:40, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Παλικαρίσια εμφάνιση έκανε σήμερα το πρωί ο Ατρόμητος Κ15 στο τουρνουά ελληνοτουρκικής φιλίας που διοργανώνει η Αλντινορντού στο Κουσάντασι της Τουρκίας.

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου παίζοντας ψυχωμένα αλλά και πάλι με εχθρική διαιτησία κέρδισε τη Φενέρμπαχτσε με σκορ 1-0 βλέποντας ίσως στα μάτια των αντιπάλων της τα πρόσφατα παιχνίδια σε επίπεδο Γιουρόπα Λίγκ μεταξύ των δύο ομάδων και ιδίως εκείνο του Περιστερίου που κρίθηκε από τη σφαγιαστική διαιτησία του Ιταλού Ορσάτο.

Όλα τα παιδιά έκαναν εξαιρετική εμφάνιση και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

To γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε δύο λεπτά πριν από το τέλος ο Βαγγέλης.

                                                                         Ο ΣΚΟΡΕΡ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ

 

Ο Ατρόμητος είχε δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο με τον Κολινιάτη. Λόγω στομαχικών διαταραχών ο Αθανασίου δεν μπόρεσε να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του ενώ ο Σάσσαλος έμεινε για τον ίδιο λόγο στον πάγκο.

Τον αγώνα ξεκίνησαν οι: Μανδάς, Πολίτης, Κουστουμπάρδης, Ανδριόπουλος, Χατζής, Ξενοπανάγοςς, Καστώρης, Δημητρίου, Βαγγέλης, Κολινιάτης, Σκαραμάγκος. Έπαιξαν και οι Κατσέρης, Σάσσαλος, Δρόσος, Μπουρντένης, Χαλιμούρδας.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου ο ΠΑΟΚ με πολλές αλλαγές μιας και είχε πάρει την πρώτη θέση έχασε από την Αλντινορντού με 2-0.

Επειδή Ατρόμητος και Αλντινορντού ισοβάθμησαν, χτύπησαν πέναλτι για να αναδεχθεί ο δεύτερος και ο τρίτος του ομίλου. Ο Ατρόμητος με μεγάλο πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα Μανδά κέρδισε 7-6 και πήρε τη δεύτερη θέση. Συνολικά χτυπήθηκαν 15 πέναλτι, ο Ατρόμητος έχασε 7 πέναλτι και η Αλντινορντού 8.

Ετικέτες

Με κέφι από τους δασκάλους και όρεξη από τα παιδιά ξεκίνησαν φέτος τα μαθήματος στον ΑΠΕ Γιτάνη. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι στόχοι είναι υψηλοί.
Οι προπονήτριες με διάθεση και επαγγελματισμό δίνουν το καλύτερο παράδειγμα στα παιδιά κι εκείνα ανταποκρίνονται στις εντολές τους δίνοντας το μάξιμουμ στις προπονήσεις για ένα καλό αποτέλεσμα στο τέλος.

Ετικέτες

Το πρόγραμμα των υποδομών του Ηρακλή Περιστερίου εν όψει των αγώνων του Σαββάτου έχει ως εξής:

Ετικέτες

Η εξαιρετική υποδοχή και φιλοξενία από τη διοργανώτρια Αλντινορντού μετρίασε την κούραση της αποστολής του Ατρόμητου Κ15 από το πολύωρο ταξίδι των 16 ωρών που πραγματοποίησε από χθες μέχρι να φθάσει σήμερα  στον τελικό της προορισμό.

Οι νεαροί παίκτες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου έχοντας ελάχιστες ώρες ξεκούρασης έδωσαν τα δύο πρώτα τους παιχνίδια στο τουρνουά ελληνοτουρκικής φιλίας «Kalimerhaba» αντιμετωπίζοντας με διαφορά λίγων ωρών την Αλντινορντού και τον ΠΑΟΚ.

Το παιχνίδι με την Αλντινορντού έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1. Οι Τούρκοι προηγήθηκαν και ισοφάρισε για τον Ατρόμητο ο Βαγγέλης.

Το ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν επεισοδιακό και βρήκε νικητή τον δικέφαλο με σκορ 2-1. Επεισοδιακό δεν τον έκαναν πάντως οι παίκτες των δύο ομάδων αλλά ο Τούρκος διαιτητής που ορίστηκε από τους διοργανωτές και ο οποίος άνευ λόγου και αιτίας «έσφαξε» τον Ατρόμητο. Τύφλα μπροστά του να έχει ο «σφαγέας» Ορσάτο στο ματς Ατρόμητος – Φενέρμπαχτσε για το Γιουρόπα Λιγκ.

Ο ΠΑΟΚ (έφθασε στην Τουρκία μια μέρα νωρίτερα και είχε πολλές ώρες ξεκούρασης μπροστά του) προηγήθηκε στα πρώτα λεπτά του αγώνα και ο Ατρόμητος ισοφάρισε με τον Πολίτη. Με την εκπνοή του ημιχρόνου έγινε μια φάση που ξύπνησε τις «μνήμες Ορσάτο» που σας λέγαμε παραπάνω. Ο επόπτης  υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του ΠΑΟΚ αλλά ο διαιτητής προς γενικής κατάπληξη έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Η μπάλα πήγε στον Σάσσαλο ο οποίος δέχθηκε ένα δυνατό σπρώξιμο από παίκτη του ΠΑΟΚ σαν κι εκείνο που είχε δεχθεί ο Μπιτόλο από τον Φαν Πέρσι. Κι ενώ όλοι θα περίμεναν ότι ο διαιτητής θα έδινε το φαουλ πάλι προς γενικής κατάπληξη έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι που αναπόφευκτα οδήγησε στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ.

Παρά την αδικία και την κούραση ταυτόχρονα, τα παιδιά του Ατρόμητου «έβγαλαν» απίστευτη ενέργεια στην επανάληψη, έπαιξαν τρομερή μπάλα αλλά συνάντησαν την ίδια και χειρότερη αντιμετώπιση από τον διαιτητή ο οποίος σημειωτέον στο ημίχρονο είχε ζητήσει συγνώμη.

Άνευ λόγου και αιτίας πάλι αρνήθηκε καθαρό πέναλτι στον Ατρόμητο ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι σφύριξε τη λήξη την στιγμή που ο Ατρόμητος είχε κερδίσει κόρνερ αλλά δεν επέτρεψε να το εκτελέσει. Να σκεφθεί κανείς μέχρι και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και προς τιμήν τους παραδέχθηκαν ότι ο διαιτητής αδίκησε τον Ατρόμητο γελώντας με τις αποφάσεις του.

Αύριο ο Ατρόμητος θα παίξει με την Φενέρμπαχτσε και θέλει τη νίκη για να τερματίσει στη δεύτερη θέση στον όμιλο του. Μετά τους αγώνες της πρώτης μέρας ο ΠΑΟΚ έχει 6 βαθμούς, η Φενέρ έχει 3 βαθμούς και ο Ατρόμητος με την Αλντινορντού έχουν από 1 βαθμό.

Ετικέτες

Πλούσια θα είναι η δραστηριότητα και σε αυτό το Σαββατοκύριακο για τις ομάδες των ακαδημιών του ΑΠΣ Ατρόμητος. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει εξής (οι αγώνες θα γίνουν στο γήπεδο «Νταμάρι»):

                       ΣΑΒΒΑΤΟ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2005 - ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ     09.00

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2004 – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ    10.00

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2003 – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ      11.15

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2002 – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ      12.30

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2005 – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ      13.45

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2007 – ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ          14.45

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2006 – ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ          14.45

ΑΤΡ. ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ   - ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ           14.45

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2003 – ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ          15.45

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΦΗΒ- ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ         17.00

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2006 – ΑΠΟΛΛΩΝ          19.00 (ΓΗΠ. ΧΩΡΑΦΑΣ)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2001 – ΚΑΛΛΙΘΕΑ          19.00

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2004 – ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ    20.15

                     ΚΥΡΙΑΚΗ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2005 – ΝΕΤ. ΙΛΙΟΥ        09.00

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2004 – ΝΕΤ.ΙΛΙΟΥ        09.00

ΑΤΡ. ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ - ΝΕΤ ΙΛΙΟΥ            10.00

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2002 - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ    11.00

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2004 – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ  12.00

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2002 – ΑΚ. ΣΕΡΠΑΝΟΥ   13.00

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2002 – ΑΚ. ΣΕΡΠΑΝΟΥ   14.00

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2004 – ΑΚ. ΣΕΡΠΑΝΟΥ   15.00

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2003 – ΑΚ. ΣΕΡΠΑΝΟΥ   16.00

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 20003 –ΧΑΪΔΑΡΙ            17.00

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2001 – ΗΦΑΙΣΤΟΣ         18.15

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Κ16 – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ          19.45

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Ροή Ειδήσεων

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

20 Μαϊ, 22:47 Ακαδημίες

Έκανε το «22 στα 23»

Έκανε το «22 στα 23»

23 Φεβ, 21:39 Ακαδημίες

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας