Με τον χαρακτηριστικό και εύστοχο τίτλο «Περιστεριώτικη Κυριακή» οι οργανωμένοι φίλαθλοι Fentagin καλούν τους φιλάθλους να στηρίξουν αρχικά τον Ατρόμητο και στην συνέχεια τον ΠΑΣ Γιάννινα. Χαρακτηριστικά αναφέρουν στην επίσημη ιστοσελίδα τους.
Οι Πανελλήνιοι ατομικοί μαθητικοί αγώνες 2015 που έγιναν το διήμερο 5-6 Απριλίου 2015 στην Ερέτρια έδωσε την ευκαιρία στους αθλητές-μαθητές της Πνευματικής Στέγης να ξεδιπλώσουν το σπουδαίο ταλέντο τους πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.
Τα αποτελέσμτα και οι βαθμολογίες του Ανεξάρτητου Πρωταθλήματος Περιστερίου έχουν ως εξής:
Ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στον παιχταρά Χαβιέρ Ούμπιντες ετοίμασε το Atromitos Tv με την ευκαιρία της ανανέωσης του συμβολαίου του. Απολαύστε το!
To Φύλλο Αγώνα του εξ΄αναβολής αγώνα με τον ΟΦΗ έκλεισε σήμερα ο διαιτητής Σταύρος Τριτσώνης.
Το παιχνίδι είχε οριστεί από τη Σούπερ Λίγκα για σήμερα στις 3 το μεσημέρι στο γήπεδο Περιστερίου και προσήλθαν κανονικά εκτός από την ομάδα, ο παρατηρητής αγώνα, οι διαιτητές και ο παρατηρητής διαιτησίας (φωτό).
Όπως αναφέρεται στις παρατηρήσεις του Φ.Α. «Ο αγώνας δεν πραγματοποιήθηκε γιατί δεν παρουσιάστηκε η ομάδα του ΟΦΗ. Ανέμενα τον προβλεπόμενο από τον ΚΠΑ χρόνο και μετά την παρέλευση του έκλεισα το φύλλο αγώνα. Η ομάδα του Ατρόμητου παρουσιάστηκε κανονικά».
Έτσι από σήμερα ο Ατρόμητος έχει και τυπικά 49 βαθμούς στην συγκομιδή του καθώς το ματς θα κατακυρωθεί με σκορ 3-0.
Νωρίτερα η ομάδα προπονήθηκε κανονικά στο αθλητικό κέντρο και έλαβαν μέρος όλοι οι παίκτες πλην του Κιβρακίδη που συνέχισε τη θεραπεία.