Ήττα που δεν χωνεύεται εύκολα γνώρισε σήμερα ο ΓΣΠ στον Παπάγου με 69-56 σε παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών. Η ομάδα της πόλης μας «πλήρωσε» την κακή εμφάνιση του τρίτου δεκαλέπτου, όταν και έδωσε το δικαίωμα στους γηπεδούχους να ξεφύγουν στο σκορ. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο ο Πρίτσος έφτασε σε διψήφιο αριθμό πόντων. Μάλιστα ο Παπάγου κάλυψε τη διαφορά των πέντε πόντων του πρώτου αγώνα στο Περιστέρι και σε περίπτωση ισοβαθμίας «αν και εφόσον» έχει πλεονέκτημα.
Τελικά αυτή η έλλειψη μεγάλου κινήτρου αποδείχθηκε ότι δεν ξεπεράστηκε παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας για να πείσουν τους αθλητές ότι η χρονιά δεν έχει τελειώσει ακόμη. Κι εδώ που τα λέμε ακόμη δεν έχει τελειώσει και όλα γίνονται καθώς η διαφορά από την τρίτη θέση που έχει ο Αμύντας είναι μόλις μια ήττα.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-14, 35-31, 54-43, 69-56
ΠΑΠΑΓΟΥ (Συμεωνίδης): Οικονομάκης 2, Τσιάκας 21(1), Σιμόπουλος 1, Γραμματικός 7(1), Εμμανουηλίδης 4, Δόξας, Αρσένης, Καραμπάς 9(1), Χριστόδουλος 17, Κουκουράβας 6(2), Κακαβάς 2 ,Ρέκκας.
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Παπαμάρκος): Αντωνόπουλος 4, Παναγιωταράς 4, Γεωργοπαπαδάκος 5, Σιμιτζής, Σκουλίδας 6 (2), Πρίτσος 12 (1), Λυμπερόπουλος 6 (2), Καραβανάς 4, Τσιμπούκης, Γιαννίκος 6, Ρεκουνιώτης 5, Φωτόπουλος 4.
Τα αποτελέσματα:
Παπάγου-Περιστέρι 69-56
ΚΑΠ-Πανερυθραϊκός 88-84
Φιλαθλητικός-Ιωνικός Ν. 72-71
Χολαργός-Αμύντας 100-98 (τελ) 90-90 (παράταση)
Δούκας-Φάρος Κερ. 79-84
Κύμη-Μαρούσι 91-59
Ηράκλειο-Ίκαρος Καλλ. (αναβλήθηκε)
Η βαθμολογία (σε 22 αγώνες)
1. Κύμη 42 (20-2)
2. Φάρος 40 (18-4)
3. Αμύντας 36 (14-8)
4. Πανερυθραϊκος 36 (14-8)
5. Παπάγου 35 (13-9)
6. Περιστέρι 35 (13-9)
7. Ιωνικός Ν. 33 (11-11)
8. Φιλαθλητικός 33 (11-11)
9. Ηράκλειο 30 (9-12)*
10. ΚΑΠ 30 (8-14)
11. Χολαργός 30 (8-14)
12. Δούκας 28 (6-16)
13. Μαρούσι 26 (4-18)
14. Ίκαρος 25 (4-17)*
Όταν αποφάσισε να γίνει ο γνωστός Ατρόμητος Κ20 που δεν καταλαβαίνει τίποτα, καθάρισε το παιχνίδι μέσα σε πέντε λεπτά (2-0 τον Λεβαδειακό).
Αφού «πέταξε» το α’ ημίχρονο παρουσιάζοντας μέτρια εικόνα, κάτι που δεν μας έχει συνηθίσει φέτος, η ομάδα του Γιώργου Κορακάκη πήρε το πράγμα πιο σοβαρά στην επανάληψη και σε συνδυασμό με τις κινήσεις από τον πάγκο πρόσθεσε μια ακόμη νίκη στο ενεργητικό της.
Έτσι εξακολουθεί να βρίσκεται στο κυνήγι του Ολυμπιακού με τον οποίο λίαν συντόμως θα συγκρουστεί (πρώτα ο Θεός) για πρώτη φορά φέτος και τότε θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος!
Το 1-0 έκανε ο Λημνιός στο 60 και ο Μπαστακός με το 14 του φετινό γκολ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Δοκάρι είχε ο Μπαστακός στο 64’.
Ο προπονητής Γιώργος Κορακάκης χρησιμοποίησε την ακόλουθη σύνθεση: Θεοδωράκης, Τζιτζικαλάκης, Τζίνοβιτς, Κωστούλας (55’ Νάτσος), Κρουσέλ,. Παπασπύρος, Λημνιός (65’ Λαζαρίδης), Βλάχος (55’ Εκτ. Παναγιωτόπουλος) Ρεγκάκος, Μπαστακός, Κομνηνός.
Πανηγυρικά, πανάξια και περιστεριώτικα! Ο Ατρόμητος Κ15 αναδείχθηκε σήμερα κυπελλούχος του Nike Premier Cup και θα εκπροσωπήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την Ελλάδα στην τελική φάση του τουρνουά που θα διεξαχθεί τον Μάιο στη Δανία με τη συμμετοχή συλλόγων από όλη την Ευρώπη που κατέκτησαν το αντίστοιχο κύπελλο στις χώρες τους.
Ένα μεγάλο κάζο μετά τον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό που νομίζουν ότι κάτι κάνουν αλλά όταν στα δύσκολα και στα μεγάλα τουρνουά βρίσκουν τον Ατρόμητο απέναντι τους παθαίνουν την «πλάκα της ζωής» τους.
Στον σημερινό μεγάλο τελικό η ομάδα του Σωτήρη Θεοδώρου πήρε το κύπελλο στη διαδικασία των πέναλτι κι ενώ η κανονική διάρκεια που τον αδικεί έληξε 1-1. Το ίδιο σκορ έμεινε και στην παράταση.
Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο 15’ με αυτογκόλ αντιπάλου και πήγε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα του ενός γκολ.
Στην επανάληψη προσπάθησε να διαχειριστεί το πλεονέκτημα αλλά βρήκε απέναντι του μια εχθρική διαιτησία που όλο κι έσπρωχνε με έξυπνο τρόπο τον Παναθηναϊκό. Τελικά τρία λεπτά πριν από τη λήξη δόθηκε (σωστά πάντως) πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού κι έγινε το 1-1.
Στη διαδικασία των πέναλτι οι παίκτες του Ατρόμητου ήταν περισσότερο εύστοχοι και με 8-7 πήραν πανάξια και ατρόμητα το κύπελλο αλλά και την πρόκριση για τα τελικά της Δανίας.
Το γλέντι που ακολούθησε στην απονομή αλλά και μέσα στα αποδυτήρια δεν περιγράφεται.
Και δικαιολογημένα καθώς μετά τον Ολυμπιακό έπεσε στο καναβάτσο και ο Παναθηναϊκός.
Ο προπονητής Σωτήρης Θεοδώρου ξεκίνησε τον αγώνα με την ακόλουθη σύνθεση: Τσαπάρας, Βλάχος, Σκουτέρης, Μακρής, Στόιλας, Βιταλιώτης, Αυγουστάτος, Μoυρελάτος, Ρετζεπάι, Πετσίτης, Καρατζάς. Έπαιξαν και οι Λαχανάς, Μητρόπουλος, Πιπερίδης.
H περιστεριώτικη μαγκιά και ψυχή που αρχίζει πλέον να διαποτίζει τις ομάδες του Ατρόμητου στις μικρές ηλικίες είναι σίγουρο ότι αποτελεί την καλύτερη παρακαταθήκη για το μέλλον του συλλόγου. Μην ξεχνάτε ότι μόλις την Πέμπτη η ομάδα Κ14 γονάτισε τον Ολυμπιακό.
Σήμερα ήταν η σειρά του Ατρόμητου Κ15 που προκρίθηκε πανηγυρικά και παλικαρίσια στον τελικό του NikePremier Cup νικώντας στον ημιτελικό τον Ολυμπιακό με σκορ 1-0. Τον Ολυμπιακό που είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας και ακόμη ψάχνει να βρει τι έφταιξε και έχασε με κάτω τα χέρια από τον Ατρόμητο.
Το χρυσό γκολ πέτυχε ο Ρετζεπάι στο 13’ με σουτ. Ο Ατρόμητος δημιούργησε και άλλες φάσεις για γκολ ενώ ελάχιστες ήταν οι φορές που απειλήθηκε η εστία του.
Ο προπονητής Σωτήρης Θεοδώρου ξεκίνησε τον αγώνα με την ακόλουθη σύνθεση: Τσαπάρας, Βλάχος, Σκουτέρης, Μακρής, Στόιλας, Βιταλιώτης, Αυγουστάτος, Μoυρελάτος, Ρετζεπάι, Πετσίτης, Καρατζάς. Έπαιξαν και οι Ορφέας, Πιπερίδης, Μητρόπουλος.
Για να φθάσει μέχρι τον ημιτελικό ο Ατρόμητος Κ15 έδωσε σήμερα το πρωί δύο παιχνίδια. Συγκεκριμένα αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την ΕΠΣΑΝΑ (γκολ ο Μουρελάτος) και νίκησε την Γιουβέντους 2-0 με γκολ των Μακρή, Ρετζεπάι.
Στον αυριανό μεγάλο τελικό που θα ξεκινήσει στις 13.00 ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Καλή τύχη Ατρόμητε!
Έναν αγώνα "θρίλερ" είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι βρέθηκαν στο Alma Club στα πλαίσια του τουρνουά Pro Mini που διοργάνωσε ο Μάρκελος Σιταρένιος.
Στο σημερινό παιχνίδι οι μικροί του Περιστερίου βρέθηκαν αντίπαλοι με τους μικρούς και μικρές του Εθνικού.Τα γκολ έπεφταν βροχή και όλος ο αγώνας να πηγαίνει πόντο - πόντο!. Γκολ και στη μια εστία, γκολ και στην άλλη. Σημασία έχει η διασκέδαση και η εκπαίδευση των παιδιών και όχι το αποτέλεσμα.
Την Κυριακή η ομάδα του ΓΣΠ θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.