Τελευταία ενημέρωση 09:43, 24 Μαρ 2023
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα «κεκλεισμένων των θυρών» θα δώσει το Σάββατο (25/2, 13:30) το Περιστέρι  στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» με αντίπαλο το Λαύριο.

Ο Βασίλης Σπανούλης θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του εν όψει της επανέναρξης των υποχρεώσεων στην Basket League.

Ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων» δεν θα έχει στη διάθεση του τον Νίκο Χουγκάζ και τον Δημήτρη Μωραΐτη, λόγω των υποχρεώσεων τους με την Εθνική ομάδα, όπως και τους Αλέκσα Ραντάνοβ (Εθνική Σερβίας) και Σιλβέιν Φρανσίσκο (Εθνική Γαλλίας).

Ετικέτες

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (24/2) στα γραφεία της ΕΠΟ η εκδίκαση της έφεσης που είχε καταθέσει η ΑΕΚ για την, εις βάρος της, πρωτόδικη απόφαση στην υπόθεση με το αναβληθέν παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Πηγή: sport-fm.gr

Μια διαδικασία που διήρκησε περίπου τρεις ώρες και το αποτέλεσμα της οποίας αναμένεται εντός μίας εβδομάδας και συγκεκριμένα από την Τετάρτη (1/3) έως την Παρασκευή (3/3).

Υπενθυμίζεται ότι το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Stoiximan Super League είχε δικαιώσει τον Ατρόμητο λόγω «έλλειψης υπαιτιότητας» κι αποφάσισε να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας σε νέα ημερομηνία.

Από πλευράς ΑΕΚ ήταν οι Έλλη Ρίζου, Αλέξης Αλεξίου, Γιώργος Κοσμάς και Φένια Καλλιμάνη. Τον Ατρόμητο εκπροσώπησαν οι δικηγόροι Αλέξης Κούγιας και Αργύρης Λίβας.

Θυμίζουμε ότι τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός ήταν παρόντες στη διαδικασία, καθώς είχαν σχετικό δικαίωμα μετά την παρουσία τους και στην εκδίκαση σε πρώτο βαθμό. Το «τριφύλλι» εκπροσώπηαν οι Λεωνίδας Μπουτσικάρης και Δημήτρης Βαγιάκος, ενώ τους «ερυθρόλευλους» οι Βασίλης Δημακόπουλος και Δημήτρης Καρπετόπουλος.

Οι εμπλεκόμενες πλευρές έχουν δικαίωμα να καταθέσουν υπομνήματα μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης (28/2, 12:00). Εξού και η σχετική ανακοίνωση θα βγει από την Τετάρτη. Όλες οι πλευρές πλην Ολυμπιακού γνωστοποίησαν ότι δεν προτίθενται να έχουν υπομνήματα. Συγκεκριμένα, ο κ. Δημακόπουλος σημείωσε ότι επειδή έπρεπε να αποχωρήσει, ήθελε προθεσμία για υποβολή υπομνημάτων, όπως και έλαβε μέχρι την Τρίτη.

Ξεκάθαρη ήταν η θέση του Αλέξη Κούγια αλλά και του Ατρομήτου στην υπόθεση με την ΑΕΚ για το θέμα των δοκαριών. Οι Περιστεριώτες ζητούν να απορριφθεί η ένσταση της «Ένωσης», τονίζοντας ότι μόνο ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας θα μπορούσε να παρέμβει.

«Κωμικό το σκηνικό με το μέτρημα των δοκαριών. Δεν αναφέρεται ποιο είχε πρόβλημα», ήταν τα πρώτα λόγια του δικηγόρου του Ατρομήτου.

«Η βάση των ισχυρισμών μας είναι ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ υπέβαλε δύο ενστάσεις. Η πρώτη υπεβλήθη στο γήπεδο που βρήκε την μέτρηση 3-5 πόντους και στο άλλο δοκάρι 2,5 πόντους διαφορά. Μετά από νέα μέτρηση βρέθηκε το ένα δοκάρι κανονικό. Στη 2η μέτρηση βρέθηκαν δύο σημεία σωστά και στο άλλο 2-2.5 πόντους διαφορά. Έχει μία αοριστία. Η δεύτερη ένσταση έγινε για να μπορεί να παρίσταται γιατί η δίκη ήταν πειθαρχική. Οι συνάδελφοι μου έκαναν ένσταση για να παρίστανται. Πρέπει ο διάδικος να έχει έννομο συμφέρον.

Έχουμε μία νέα ένσταση από την ΑΕΚ χωρίς να υπάρχει έννομο συμφέρον. Έννομο συμφέρον έχει στην πρώτη ένσταση. Μόνοι οι πειθαρχικώς ελεγχώμενοι πρέπει να παρίστανται εδώ και να διώξουν όλους τους υπόλοιπους.

Η ΑΕΚ δεν λέει το τι ζητάει σήμερα. Ακόμα κι η ίδια είναι σε δικονομική αμηχανία. Ζητάει γενικά να εξαφανιστεί η απόφαση. Ποια απόφαση; Η νομική εκπροσώπηση του Ατρόμητου ζητά να απορριφθεί η ένσταση της ΑΕΚ λόγω έλλειψης έννομου συμφέροντος και ότι γενικά είναι αβάσιμη
», ξεκαθάρισε.


«Η έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν μπορεί να τεθεί προς συζήτηση και ότι δεν δικαιούται να είναι διάδικος. Επίσης πως κύρια ή πρόσθετη παρέμβαση δεν χωρεί στις πειθαρχικές υποθέσεις.

Ούτε η ΑΕΚ μπορεί να είναι σήμερα εδώ παρούσα ούτε ο Ολυμπιακός ούτε ο Παναθηναϊκός. Δεν υπάρχει κάτι να εξετάσουμε. Είναι προδικαστικό θέμα. Και μόλις τελειώσω θα ζητήσω τη διακοπή της διαδικασίας για να τεθεί θέμα παρουσίας της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
Ο μοναδικός που θα μπορούσε να εφεσιβάλει είναι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας εφόσον κρίνει ότι υπάρχει παράβαση από το πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας δεν έκανε έφεση και πλέον η υπόθεση καθίσταται αμετάκλητη. Ποιος ήταν ο μοναδικός που θα μπορούσε να κάνει έφεση; Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας. Ο πειθαρχικός εισαγγελέας δεν έκανε έφεση: έκρινε πως δεν υπάρχει παράβαση κανονισμού.

Το θέμα έχει κριθεί. Ζητάμε να διακόψετε και εν συνεχεία είτε θα συνεχίσουμε είτε θα αποχωρήσουμε
», ανέφερε χαρακτηριστικά.


«Ο διαιτητής δεν τόνισε στο φύλλο αγώνα ότι δεν κάνει τον αγώνα γιατί το γήπεδο είναι ακατάλληλο. Πως λέει ότι το γήπεδο είναι αντικανονικό και δεν έκανε τον αγώνα. Επίσης πως "το μοναδικό σημείο αντικανονικότητας ήταν μόνο μία από τις δύο εστίες είχε μικρότερο ύψος του κανονικού. Δεν λέει σε ποιο σημείο.

Δεκαπέντε χρόνια είναι πακτωμένα τα δοκάρια. Έχουν γίνει πάνω από 600 ματς. Αγώνες ευρωπαϊκού επίπεδου και ουδείς διαπίστωσε ότι υπάρχει απόκλιση. Αυτή είναι μια αόρατη μεζούρα. Ούτε ξέρουμε εάν ελέγχθηκε και εάν τεντώθηκε.

Με βάση τις οδηγίες των διεθνών Ομοσπονδιών έπρεπε ο διαιτητής να μετρήσει σε 2 σημεία και όχι σε 4 άρα είναι αντικανονική η μέτρηση. Εμάς η θέση μας είναι ότι τα 2 σημεία που μέτρησε στη συμβολή των δοκαριών είναι με σωστές διαστάσεις. Επιτρέπονται αποκλίσεις 6-8 χιλιοστών.

Δεν λέγεται ποιος αστυνομικός έδωσε τη μεζούρα και από ποια υπηρεσία. Μεζούρες έχουν οι αστυνομικοί που μετρούν τα ατυχήματα. Αυτή τη μεζούρα μπορεί να την έδωσε ο Παπαδόπουλος και ήταν κοντύτερη. Και γιατί δεν είναι εδώ να την ελέγξουμε". Κάνει λόγο για δόλο από τον διαιτητή και μιλά για τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Επίσης πως ο ρέφερι δεν είχε δικαίωμα να μετρήσει 4 σημεία αλλά 2 με 10 εκατοστά από τη συμβολή των δοκών
», πρόσθεσε στη δευτερολογία του.

Ετικέτες

Η ΠΑΕ Ατρόμητος γνωστοποιεί πως στην καθιερωμένη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας της προσεχούς αναμέτρησης κόντρα στον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League, δεν αιτήθηκε την παραχώρηση Θύρας & εισιτηρίων για τις ανάγκες των φιλάθλων μας.

Παρά τη σχετική συμφωνία που υπήρξε με την ΠΑΕ Άρης πριν από την αναμέτρηση του πρώτου γύρου για τη φιλοξενία των φιλάθλων μας για το ματς της Κυριακής (26/2), η ΠΑΕ Ατρόμητος αποφάσισε να μην κάνει χρήση του δικαίωματός της, θέλοντας έτσι να εξασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, έπειτα και από τα γεγονότα που συνέβησαν στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Ετικέτες

Ψυχωμένοι και με πάθος που ξεχείλιζε οι πολίστες του ΓΣ Περιστερίου πέτυχαν μεγάλη νίκη (9-8) στο κολυμβητήριο της «Χωράφας» επί του Πανιωνίου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Ο προπονητής του ΓΣΠ Κώστας Λούδης παρακολούθησε τον αγώνα από την εξέδρα, λόγω της αποβολής του με κόκκινη κάρτα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και χρέη πρώτου προπονητή εκτέλεσε ο άμεσος συνεργάτης του Κώστας Πασλής.

Οι «κυανοκίτρινοι» είχαν τον έλεγχο από το πρώτο 8λεπτο (3-2) και το ίδιο έπραξαν και στη συνέχεια φτάνοντας στο τέλος του τρίτου 8λεπτου να έχει ένα σημαντικό προβάδισμα (9-5). Το γεγονός αυτό οδήγησε σε χαλάρωση και ο Πανιώνιος μπόρεσε να περιορίσει την έκταση της ήττας.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου είναι το προσεχές Σάββατο (25/2, 17:00) εκτός έδρας ο Ολυμπιακός για την 6η αγωνιστική της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 3-2, 3-2, 3-1, 0-3.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Πασλής): Σαλτερής, Αλευρίδης, Τοράκης, Πρέκας 1, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χρ., Καρούντζος 1, Φώσκολος 1, Χρυσοσπάθης 3, Μαστρογιαννάκος, Λαδάς 1, Χόλαντ, Ναγκλ 2, Μπιτσάκος Ανδρ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 1, Μπιτάτζε, Νταλάπας 1, Καλαϊτζής 1, Μουρατίδης, Παπάκος 1, Γούνας 1, Σπούνερ 1, Καπετανάκης 2, Αναγνώστου, Λοράντος, Κανελλόπουλος.

Λούδης: «Μεγάλη νίκη, τα παιδιά ακολούθησαν πιστά το πλάνο μας»

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο, ο προπονητής του ΓΣ Περιστερίου Κώστας Λούδης, που παρακολούθησε τον αγώνα από την εξέδρα, δήλωσε: «Παρότι δεν ήμουν στον πάγκο, λόγω της τιμωρίας μου θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί έμειναν απόλυτα συγκεντρωμένοι. Θεωρώ ότι είναι πολύ μεγάλη νίκη από όλες τις απόψεις. Τόσο βαθμολογικά όσο και για το πρεστίζ της ομάδας.

Παίζαμε με μια απο τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, όπως είναι ο Πανιώνιος που παρουσιάστηκε υπερπλήρης, ενώ εμείς είχαμε την απουσία του Μιχάλη Καζάζη που τον περιμένουμε στις επόμενες αγωνιστικές κοντά μας για να μας βοηθήσει, όπως επίσης και τον Χρήστο Μπιτσάκο, που αγωνίστηκε λίγο, καθώς ταλαιπωρείται απο καιρό με ίωση».

Και πρόσθεσε: «Τα παιδιά ακολούθησαν πιστά το πλάνο και έφτασαν σ’ αυτή τη νίκη που μας φέρνει στην 5η θέση, όπου γι’ αυτή τη χρονική περίοδο και με όλα τα προβλήματα που είχαμε ήταν ότι καλύτερο μπορούσαμε να πετύχουμε

Ετικέτες

Από το δρόμο της υπομονής μέχρι την καθιέρωση ένας…..Ατρόμητος δρόμος

Και για τους πέντε η μαγική λέξη που κυριαρχεί στο σώμα τους είναι μία: «Δουλειά». Από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο. Και για τους πέντε η λέξη που κυριαρχεί στο μυαλό τους είναι επίσης μια: «Ευκαιρία». Την ευκαιρία που ψάχνουν και περιμένουν για να την αρπάξουν από τα μαλλιά. Αυτό είναι το πεπρωμένο τους τούτη τη στιγμή μέχρι να κατασταλάξει η ποδοσφαιρική  διαδρομή τους. Μαζί με την «Υπομονή» που είναι το καθημερινό τους φάρμακο. Ο Στέφανος Στρούγγης, ο Γιάννης Οικονομίδης, ο Κώστας Κωτσόπουλος, ο Νίκος Αθανασίου και ο Κώστας Πομόνης έχουν συστηθεί στο κοινό της ομάδας άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο όμως αυτό που χρειάζονται είναι να περάσουν από το στάδιο των συστάσεων σε εκείνο της καταξίωσης. Και μοχθούν καθημερινά γνωρίζοντας ότι θα χρειαστεί κάποιες φορές να δείξουν μεγάλη καρτερικότητα. Αν τους…σπάσουμε σε υποκατηγορίες θα δούμε ότι οι τρεις από αυτούς (Στρούγγης, Αθανασίου, Πομόνης) προέρχονται από τη παραγωγική διαδικασία και οι άλλοι δύο (Κωτσόπουλος, Οικονομίδης) μέσα από τη διαδικασία του δανεισμού που τους έκανε πιο δυνατούς για το δρόμο της επιστροφής. Σε κάθε περίπτωση και για τους πέντε ποδοσφαιριστές του «Αστεριού»  ισχύει ότι «η δουλειά κάνει τους Άντρες». Την προσωπική ποδοσφαιρική  ιστορία που τους έχει ως εδώ την αφηγούνται λοιπόν στο «Α.Π.».

 

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΡΟΥΓΓΗΣ

«Όταν πήρα απότομα ύψος γύρισα αμυντικός»!

Ο παλαιότερος της παρέας!. Έκανε ντεμπούτο στα 20 του χρόνια στην Τούμπα και μάλιστα πέτυχε γκολ. Από τότε πέρασαν σχεδόν έξι χρόνια και παραμένει μια αξιόπιστη λύση μετρώντας 66 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

«Γεννήθηκα τον Οκτώβριο του 1997 στο χωριό Διμίνι του Βόλου. Ξεκίνησα από την ακαδημία Αισωνίας σε ηλικία 5 ετών. Στα 12 μου πήγα στην ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου έφθασα μέχρι την Κ17. Κατόπιν αγωνίστηκα στο Β’ τοπικό με τον Ιάσονα Άλλης Μεριάς, μετά στη Δάφνη Βόλου με την οποία ανεβήκαμε στο Α’ τοπικό και από εκεί κατέληξα στη Νίκη Βόλου. Στην αρχή έπαιζα σέντερ φορ και εξτρέμ όμως πήρα απότομα ύψος και οι προπονητές μου έλεγαν να γυρίσω στην άμυνα. Στην αρχή δεν ήθελα αλλά τελικά στα 15 μου όταν ήμουν στον Ιάσονα γύρισα στόπερ. Στη Νίκη Βόλου υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο τη χρονιά που ανέβηκε στη Super League. Έπαιζα στην Κ19 της Νίκης και σε ένα ματς με τον Ατρόμητο με είδε ο κύριος Αποστόλου και με πήρε τηλέφωνο. Επέστρεφα τότε από την Κατερίνη όταν ήταν να υπογράψω στον Πιερικό αλλά χάλασε για οικονομικά θέματα. Κατόπιν ήρθα στην Αθήνα για να δοκιμαστώ, η εισήγηση του κυρίου Κορακάκη και των συνεργατών του ήταν θετική κι έτσι ήρθα στον Ατρόμητο σε ηλικία 17 ετών αλλά εντάχθηκα αμέσως στην Κ19. Μπήκα στους ξενώνες του αθλητικού κέντρου και τελείωσα το ΕΠΑΛ Περιστερίου. Έδωσα Πανελλήνιες και πέρασα στο τμήμα Λογιστικής στη Πρέβεζα αλλά δεν την παρακολούθησα. Θυμάμαι υπέγραψα επαγγελματικό συμβόλαιο Σάββατο και τη Δευτέρα έπαιξα εναντίον του ΠΑΟΚ στη Τούμπα. Όταν μου το ανακοίνωσε ο κύριος Κάναντι ένιωσα περίεργα αλλά όταν πάτησα τον αγωνιστικό χώρο είπα μέσα μου «εδώ ξεκινάει το όνειρο» κατάφερα μάλιστα να σκοράρω. Για ένα παίκτη που  περιμένει να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά είναι δύσκολο να είναι πάντα συγκεντρωμένο το μυαλό και το σώμα του. Προσωπικά η υπομονή και η δουλειά με έκαναν πιο δυνατό. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι σε εγρήγορση  γιατί αντιπροσωπεύεις ένα σύνολο και χρειάζεται να είσαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή. Το συμβόλαιο μου με την ομάδα λήγει το καλοκαίρι και μέχρι τότε θα δούμε τι θα γίνει».

 

ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

«Έγινα φορ γιατί τραυματίστηκε ο βασικός επιθετικός»

Συμπληρώνει πέντε χρόνια στον Ατρόμητο με πιο «ενεργές» τις σεζόν 2018-19 και 2020-21.  Το γκολ στον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό έφερε πάλι αυτοπεποίθηση στον 26χρονο επιθετικό από τη Βέροια.

«Γεννήθηκα Φεβρουάριο του 1997 στη Βέροια και ο πατέρας μου έπαιξε τερματοφύλακας στην ομάδα της πόλης σε Α’ και Β’ Εθνική. Αυτό το γεγονός ήταν καταλυτικό για να παίξω κι εγώ μπάλα από πολύ μικρή ηλικία. Ξεκίνησα λοιπόν σαν τερματοφύλακας από την ΑΕΠ Ποντίων, μετά πήγα ως εξτρέμ στο παιδικό της Ακαδημίας Βέροιας και από εκεί στο Νηρέα Βέροιας. Στα 15 μου βρέθηκα στη Δόξα Μακροχωρίου.  Όταν πέσαμε από τη Γ’ Εθνική έγινα σέντερ φορ επειδή τραυματίστηκε ο βασικός επιθετικός και στο πρώτο μου παιχνίδι πέτυχα τρία γκολ. Από τότε καθιερώθηκα. Μετά με πήρε η Νάουσα στην οποία έπαιξα δύο χρόνια πετυχαίνοντας 17 γκολ και στην συνέχεια ήρθα στον Ατρόμητο. Μου είχαν πει από τη Νάουσα ότι θα ερχόταν μια ομάδα Α’ Εθνικής να με δει αλλά δεν ήξερα ποια. Ήμουν 20 ετών και ήξερα ότι δεν μπορούσα να έχω άλλη ευκαιρία και τα έδωσα όλα. Κατόπιν έμαθα ότι ήταν στο γήπεδο ο κύριος Αποστόλου. Έτσι λοιπόν τον Ιανουάριο του 2018 βρέθηκα από τη Γ’ Εθνική στη Super League. Να σημειωθεί ότι έδωσα Πανελλήνιες, έδωσα για τη σχολή Ικάρων αλλά δεν πέρασα. Μπήκα στο Πανεπιστήμιο Κιλκίς στη σχολή για Σχεδιαστής μόδας αλλά δεν την παρακολούθησα. Ερχόμενος στον Ατρόμητο είχα την τύχη να απολαμβάνω της εμπιστοσύνης του κυρίου Κάναντι. Μετά από 1,5 χρόνο, την σεζόν 2019-20 ήρθε ο δανεισμός μου στη Χετάφε Β’ (Γ’ Εθνική Ισπανίας) γιατί ο κύριος Αναστασίου δεν με υπολόγιζε. Ήταν μια πολύ καλή επιλογή και την ίδια μέρα που μου το είπαν έφυγα για Ισπανία. Το επίπεδο εκεί πολύ υψηλό, βελτιώθηκα ως παίκτης, αντιμετώπισα ποδοσφαιριστές που σήμερα παίζουν στην Πριμέρα. Είχα την τύχη για παράδειγμα να παίξω αντίπαλος με τον Ροντρίγκο Γκόμες. Το ποδόσφαιρο αλλάζει από τη στιγμή στην άλλη, τη μια στιγμή είσαι στην αφάνεια και μετά ήρωας. Πρέπει να δουλεύουμε σκληρά σε καθημερινή βάση και είναι ευχάριστο που στον Ατρόμητο έχουμε τις κατάλληλες συνθήκες. Πέρασα πέρσι μια πολύ δύσκολη περίοδο παθαίνοντας ρήξη χιαστών αλλά είχα την συμπαράσταση της ομάδας, των γιατρών των φυσικοθεραπευτών και της οικογένειας μου κι έτσι επέστρεψα πιο δυνατός. Αυτό που θέλω είναι να έχω την υγεία και να αρχίσω να παίξω παραπάνω με την ομάδα για να τη βοηθήσω όσο μπορώ».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ

«Μεγάλη χαρά όταν έμαθα για τον Ατρόμητο»

Ήρθε το 2020 στον Ατρόμητο αλλά φέτος πατάει γερά στα πόδια του. Μια πολύ αξιόπιστη λύση  κέρδισε  την εμπιστοσύνη του Κρις Κόλμαν, έχοντας προηγουμένως….. κερδίσει από τον περσινό δανεισμό του στην Κηφισιά.

«Γεννήθηκα το 1998 στο Μαρούσι και έζησα στην Ηλιούπολη. Ξεκίνησα από την ηλικία στα 4 χρόνια μου και σε ηλικία 13 ετών πήγα στον Πανιώνιο. Εκεί έπαιξα Κ15-Κ17-Κ19 και τρία χρόνια στην Α’ Εθνική. Πάντα στο χώρο του κέντρου ήμουν. Παράλληλα έδωσα Πανελλήνιες και πέρασα στο Καποδιστριακό στο τμήμα Πληροφορικής και Επικοινωνιών. Το καλοκαίρι του 2020 μίλησα με τον μάνατζερ μου Έβανς Παυλόπουλος και μου είπε ότι ενδιαφέρεται για εμένα ο κύριος Αγγελόπουλος από τον Ατρόμητο. Ένιωσα μεγάλη χαρά. Ήμουν τότε στις κλήσεις της Εθνικής Ελπίδων και γυρνώντας κάναμε ένα ραντεβού με τον κύριο Αγγελόπουλο παρουσία του κυρίου Κάναντι που μου είπαν ότι με θέλουν στην ομάδα και φυσικά υπέγραψα. Τον πρώτο χρόνο έκανα λίγες συμμετοχές κι έτσι προέκυψε ο δανεισμός μου πέρσι στην Κηφισιά για να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου. Πράγματι έκανα 28 συμμετοχές πέρσι στη Β’ Εθνική και επέστρεψα φέτος πιο δυνατός. Πλέον παίρνω περισσότερες ευκαιρίες και με ικανοποιεί,  αυτό που πρέπει να κάνω είναι να βελτιώνομαι συνέχεια μέσα από τη δουλειά. Προσπαθώ κάθε μέρα να τα δίνω όλα στην προπόνηση γιατί όταν σου δοθεί η ευκαιρία από τον προπονητή πρέπει να είσαι έτοιμος. Κάθε χρονιά μου από εδώ και στο εξής θέλω να είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Για φέτος σιγά σιγά να κερδίζω κάτι από παιχνίδι σε παιχνίδι και να γίνω ένα σταθερό μέλος της ομάδας. Ακόμη και στις δύσκολες στιγμές ποτέ δεν πρέπει να σκέφτεσαι να τα παρατήσεις ούτε να σε παίρνει κάτω. Θα έρθει η στιγμή που οι κόποι σου θα δικαιωθούν».

 

ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

«Όταν τραυματίστηκα είχα τη στήριξη της ομάδας»!

Ο 22χρονος αριστερός αμυντικός έκανε την πρώτη του συμμετοχή στις 15 Μαϊου 2021 σε ματς με τον Βόλο. Από τα 14 του στην ακαδημία του Ατρόμητου, έπαιξε πέρσι για έξι μήνες στη Β’ Εθνική με τη Νίκη Βόλου κι επέστρεψε πιο έτοιμος.

«Γεννήθηκα στο Μαρούσι το 2001 και μένω στη Πετρούπολη. Σε ηλικία 4 ετών ο πατέρας μου με πήγε στην Ειρήνη Πετρούπολης, έμεινα εκεί έξι χρόνια και έπειτα πήγα στην ακαδημία Καραταϊδη. Στα 13 μου πήγα στον Ολυμπιακό και την επόμενη χρονιά έμαθαν από τον Ατρόμητο ότι έμεινα ελεύθερος, επικοινώνησε η οικογένεια μου με τον κύριο Κασπίρη κι έτσι ήρθα στον Ατρόμητο. Έπαιζα στόπερ αλλά στην πορεία καθιερώθηκα ως αριστερό μπακ. Πέρασα απ’ όλες τις ομάδες των Υποδομών μέχρι το 2019 που ενώ έπαιζα με την Κ19 και έκανα προπονήσεις με το Ανδρικό έπαθα ρήξη χιαστών. Πέρασα έξι δύσκολους μήνες με πολύ πίστη, υπομονή, δουλειά που σε κάνουν καλύτερα αλλά και τη μεγάλη βοήθεια της ομάδας. Ο κύριος Αγγελόπουλος μου είπε ότι ο τραυματισμός μου δεν αλλάζει κάτι κι εκείνη την περίοδο υπέγραψα επαγγελματικό συμβόλαιο ενώ πρόσφατα προχώρησα σε ανανέωση μέχρι το 2025.  Ήταν πολύ σημαντικό ότι είχα τότε τη στήριξη της ομάδας. Πλέον το όνειρό μου να παίξω στην Α’ Ομάδα έχει γίνει πραγματικότητα και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Επόμενος στόχος μου είναι να καθιερωθώ ως βασικός και έχοντας υγεία να φθάσω όσο πιο ψηλά μπορώ.  Όταν ένας παίκτης είναι από την ακαδημία όπως εγώ περιμένει πάντα την ευκαιρία γιατί δεν έχει την εμπειρία που έχουν οι πιο μεγάλοι παίκτες και προσπαθεί να την αρπάξει όποτε έρθει. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας για την πορεία μου μέχρι εδώ, προπονητές και στελέχη. Από όλους πήρα κάτι θετικό και με βοήθησαν στην εξέλιξη μου. Ευχαριστώ ακόμη την οικογένεια μου που με στήριξε, την κοπέλα μου που είμαστε πολλά χρόνια μαζί και τους μάνατζερ μου που είναι πάντα δίπλα μου».

 

ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΜΟΝΗΣ

«14 ετών η μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου»!

Ο 20χρονος αμυντικός από τη Ζάκυνθο έγινε φέτος επαγγελματίας και στο ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι πραγματοποίησε την παρθενική του συμμετοχή.

«Γεννήθηκα στο χωριό Τραγάκι της Ζακύνθου  το 2002 κι έζησα εκεί μέχρι το 2014 που ήρθα στην Αθήνα για να παίξω στον Ατρόμητο. Σε πολύ μικρή ηλικία με έγραψε η μητέρα μου στην ακαδημία του ΑΟ Τσιλιβί, είχαμε επιρροές από το θείο μου αλλά και την αδελφή μου που έπαιξε ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα «κόλλησα» με τη μπάλα. Ήμουν πολύ καλός μαθητής ταυτόχρονα. Στην ηλικία των 12 ετών πήγα με τον ΑΟ Τσιλιβί σε ένα τουρνουά που έκανε η Σχολή Ατρόμητου στο Λουτράκι,  εκεί ήταν ο κύριος Τόλης Αποστόλου που με είδε και πρότεινε στην οικογένεια μου να έρθω να δοκιμαστώ στην Αθήνα. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Πράγματι δοκιμάστηκα στο «Νταμάρι, τα πήγα καλά και μας ενημέρωσαν από την ομάδα ότι με ήθελαν. Το συζητήσαμε σαν οικογένεια και αποφάσισαν οι γονείς μου να με στηρίξουν. Έτσι μαζί με τη μεγαλύτερη αδελφή μου ήρθαμε κι εγκατασταθήκαμε στο Περιστέρι. Πρώτη μου ομάδα ήταν η Κ14, κατόπιν η Κ15 δύο μήνες στη Κ16 και μεταπήδησα στην Κ17. Φυσικά και στην Κ19. Τελείωσα το Λύκειο και γράφθηκα σε μια ιδιωτική σχολή στο τομέα της γυμναστικής. Τα πρώτα  χρόνια ήταν πολύ δύσκολα μέχρι να εγκλιματιστώ γιατί έμενα στην επαρχία και όλη αυτή η αλλαγή ήταν πολύ μεγάλη στη ζωή μου. Μέχρι να δημιουργήσω νέες φιλίες και να εγκλιματιστώ αλλά ευτυχώς όλοι από την ομάδα ήταν πολύ φιλόξενοι και κοινωνικοποιήθηκα όσο πιο σύντομα γινόταν. Οι εμπειρίες που έζησα στην Ακαδημία ήταν υπέροχες, συνεργάστηκα με πολύ καλούς προπονητές που τους ευχαριστώ πολύ, με βοήθησαν να εξελιχθώ σαν  παίκτης και να δημιουργήσω τον χαρακτήρα που έχω τώρα. Τον περασμένο Οκτώβριο υπέγραψα επαγγελματικό συμβόλαιο και η χαρά μου ήταν τεράστια. Στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα. Ευγνωμονώ όλα τα στελέχη της ομάδας που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία. Ακόμη δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι έπαιζα απέναντι στον Μαρσέλο. Αν και αριστερό μπακ έπαιξα δεξί χρησιμοποιώντας ανάποδο πόδι. Προφανώς είχα άγχος αλλά προσπάθησα όσο μπορούσα. Απ’ ότι έμαθα το βράδυ εκείνης της μέρας όλο το χωριό  με έβλεπε στην τηλεόραση και καμάρωνε για εμένα. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να συνεχίσω την σκληρή δουλειά για να πάρω και άλλο χρόνο συμμετοχής. Ανταγωνίζομαι πολύ καλούς παίκτες με εμπειρίες και αυτό αποτελεί ευτυχία για εμένα καθώς με βοηθάνε καθημερινά και μου δίνουν συμβουλές. Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές μου, τον κύριο Σπανό και τον κύριο Αγγελόπουλο για την εμπιστοσύνη τους, τον κύριο Κορακάκη που με καθοδηγεί σε όλο αυτό το ταξίδι, τον προπονητή μου κύριο Κόλμαν, τον γυμναστή κύριο Πήδουλα για τις συμβουλές τους και την καθημερινή μας δουλειά».

 

 

 

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Τετραήμερο ρεπό

Τετραήμερο ρεπό

22 Μαρ 2023 ΠΑΕ Ατρόμητος

Παράπονα για τη νοοτροπία!
«Ημέρα Φιλάθλου» με τον Κολοσσό!

«Ημέρα Φιλάθλου» με τον Κολοσσό!

21 Μαρ 2023 ΓΣ Περιστερίου

Αδιάφορη ήττα

Αδιάφορη ήττα

20 Μαρ 2023 ΑΟ Περιστερίου

Νίκη σωτηρία με Ηρακλή

Νίκη σωτηρία με Ηρακλή

20 Μαρ 2023 Ιπποκράτης

Bαριά ήττα στο Φάληρο

Bαριά ήττα στο Φάληρο

20 Μαρ 2023 Ήφαιστος

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας