Τελευταία ενημέρωση 12:09, 02 Ιουν 2023
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Έπεσαν χθες οι υπογραφές στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής για την τοποθέτηση υβριδικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Περιστερίου. Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Ανδρέας Λεωτσάκος τόνισε σχετικά τα εξής:

«Από την πρώτη στιγμή της Διοίκησής μας έχουμε θέσει στον πυλώνα των προτεραιοτήτων μας τον αθλητισμό με μελέτες αναβάθμισης των αθλητικών χώρων και προγραμματικές συμβάσεις σε όλη τη Δυτική Αθήνα.

Σε φάση υλοποίησης ένα ακόμα σημαντικό έργο της Περιφέρειας Αττικής  με την αγαστή συνεργασία του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη η τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο του Ατρόμητου Αθηνών με προδιαγραφές FIFA για τη διεξαγωγή αγώνων διεθνούς επιπέδου.
Συγχαρητήρια στον Αντιδήμαρχο Περιστερίου και πρόεδρο της ΠΑΕ Ατρόμητος Β. Μπέτση, καθώς συνέβαλε καθοριστικά στην αντιμετώπιση γραφειοκρατικών δυσκολιών, για να προχωρήσει το έργο.
Ο Γιώργος Πατούλης δημιουργεί μία πιστοποιημένη Περιφέρεια Υγείας συνδράμοντας στο έργο των Δήμων μας για την προαγωγή του επαγγελματικού, του ερασιτεχνικού ή του λαϊκού αθλητισμού».
Πιο συγκεκριμένα το έργο αφορά την εγκατάσταση υβριδικού χλοοτάπητα στον αγωνιστικό χώρο εμβαδού 8.000 τμ του δημοτικού σταδίου Περιστερίου, ώστε να δημιουργηθεί ο κατάλληλος αγωνιστικός χώρος προδιαγραφών Fifa και Uefa.
 
Ετικέτες

Το τελευταίο του χαρτί για άνοδο στην Α' κατηγορία ρίχνει αύριο ο Φοίνικας ο οποίος θα υποδεχθεί στις 5 το απόγευμα τον Άγιο Δημήτριο στη Χωράφα.

Ετικέτες

Σε μια εντυπωσιακή σε συμμετοχή και παλμό ανοιχτή κεντρική προεκλογική ομιλία στην Πλατεία Αγίου Αντωνίου στο Περιστέρι ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών και Υποψήφιος Βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης έστειλε το βράδυ της Δευτέρας μήνυμα νίκης της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 21ης Μαΐου, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του ότι οι πολίτες θα δώσουν ξεκάθαρη και ισχυρή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη και ότι η Δυτική Αθήνα θα γίνει γαλάζια.

Σε μια συγκέντρωση που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, μπροστά σε πλήθος κόσμου,  ο κ. Βαρβιτσιώτης έκανε έναν απολογισμό του κυβερνητικού έργου και των στόχων για την επόμενη τετραετία και δήλωσε περήφανος για τη δουλειά που έγινε στο Υπουργείο Εξωτερικών, η οποία έκανε την Ελλάδα πρωταγωνιστή των ευρωπαϊκών εξελίξεων, με ισχυρή διεθνή παρουσία. Αντιμετωπίσαμε «πρωτοφανείς κρίσεις με σταθερότητα, με αποφασιστικότητα, με σχέδιο και αποτελεσματικότητα», τόνισε ο Αναπληρωτής Υπουργός και αναφέρθηκε ιδίως στις ελληνικές πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της πανδημίας, στο Ψηφιακό Πιστοποιητικό Εμβολιασμού και το Ταμείο Ανάκαμψης, στη «στιβαρή πολιτική» που ακολούθησε η Ελλάδα για τη διαφύλαξη των συνόρων, κόντρα στην εργαλειοποίηση των μεταναστών, στην εμβάθυνση των διεθνών συμμαχιών με χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Γαλλία, η Αίγυπτος, το Ισραήλ και στην αμυντική θωράκιση της χώρας. «Αλλάξαμε την εικόνα στην Ευρώπη για τα ελληνοτουρκικά», είπε, σημειώνοντας ότι η κυριαρχία της Ελλάδας δεν αμφισβητείται και επανέλαβε προς πάσα κατεύθυνση ότι «δεν συζητάμε κανένα θέμα εθνικής κυριαρχίας» με την Τουρκία.

Στην ενεργειακή και πληθωριστική κρίση που προκλήθηκε από τον πόλεμο στην Ουκρανία «στηρίξαμε κάθε επιχείρηση, κάθε εργαζόμενο, κάθε νοικοκυριό και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε», δεσμεύτηκε ο κ. Βαρβιτσιώτης. Εκπληρώσαμε τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις για ανάπτυξη, μείωση ανεργίας, αύξηση κατώτατου μισθού, μείωση φόρων και ασφαλιστικών εισφορών, για επενδύσεις, ψηφιοποίηση του κράτους και «θα συνεχίσουμε να ανατάσσουμε την οικονομία», υποσχέθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός. «Χρειάζεται με σταθερότητα να προχωρήσουμε μπροστά», υπογράμμισε.

Απευθυνόμενος στους νέους, ο κ. Βαρβιτσιώτης τόνισε ότι «είμαστε μαζί σας, για να υλοποιήσετε τα όνειρά σας», για να σας δώσουμε τα εφόδια που χρειάζονται «για να κατακτήσετε το μέλλον που σας αξίζει», «σε μια Ελλάδα που μεγαλώνει, που ισχυροποιείται και δεν συμβιβάζεται με τη θέση του ουραγού», σε μια Ελλάδα που πιστεύει στις αξίες της εργατικότητας και του φιλότιμου, όχι της ήσσονος προσπάθειας και του βολέματος. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην ανάγκη στήριξης των γυναικών, ώστε να μπορούν να κάνουν οικογένεια και να εξελίσσονται επαγγελματικά.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης δήλωσε περήφανος που εκπροσωπεί τη Δυτική Αθήνα και επανέλαβε τη δέσμευσή του να είναι δίπλα στους πολίτες, να προασπίζεται το κοινό καλό, αυτό που συμφέρει τους πολλούς, όχι τους λίγους.

Αποθεωτική ήταν η υποδοχή στον πατέρα του Αναπληρωτή Υπουργού, ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Βαρβιτσιώτη. Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μίλησε για τις αρχές και αξίες που κληρονόμησε από  τον πατέρα του και ιδίως για τη σημασία να στηρίζει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. 

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν - μεταξύ άλλων- ο Υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και Εξωστρέφεια Κώστας Φραγκογιάννης, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερου Σταύρος Τσίρμπας,  ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Ανδρέας Λεωτσάκος, o Δήμαρχος Λυκόβρυσης - Πεύκης Τάσος Μαυρίδης, ο Πρόεδρος του Πολεμικού Μουσείου Αναστάσιος Λιάσκος, ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Οργάνωσης Δυτικής Αθήνας της ΝΔ Δημήτρης Μαυροειδάκος, αντιδήμαρχοι από όλους τους δήμους των Δυτικών και πρόεδροι των τοπικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας.

Την ομιλία του κ. Βαρβιτσιώτη προλόγισε η ανιψιά του Σοφία Βαρβιτσιώτη.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης ευχαρίστησε τον κόσμο για τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξε και για τη διαρκή υποστήριξή του, ώστε να συνεχίσει η Ελλάδα να πηγαίνει σταθερά μπροστά, Δυτικά Δυνατά!

Ετικέτες

Όχι, δεν είναι υπερβολή. Τους μέτρησαν όλους, ναι όλους στο Intronews.gr. Ούτε λίγο ούτε πολύ 5.198 είναι οι υποψήφιοι βουλευτές για τις εκλογές 2023, για τις οποίες το Intronews προχώρησε σε ένα μοναδικό, για τα ελληνικά δεδομένα, αφιέρωμα. Στην παρουσίαση όλων των υποψηφίων στις προσεχείς αρχαιρεσίες, με παρουσίαση ανά περιφέρεια.

Οι εκλογικές περιφέρειες της Ελλάδας είναι 59, συν βέβαια το ψηφοδέλτιο της Επικρατείας. Στο αφιέρωμα μπορείτε να διαβάσετε, ξεχωριστά, για κάθε περιφέρεια:

-τα αποτελέσματα και τα ποσοστά των κομμάτων στις εκλογές του 2019

-τους βουλευτές που εξελέγησαν το ‘19

-τις αλλαγές εδρών ανά περιφέρεια

-τους υποψήφιους όλων των κομμάτων για τις εκλογές 2023

Intronews.gr – Όλα εκεί έξω, είναι εδώ μέσα

 

Ετικέτες

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα  της Τρίπολης στην κάμερα της Nova, ο τεχνικός του Ατρόμητου, Κρις Κόλμαν, στάθηκε στην ολοκλήρωση του συμβολαίου του με την ομάδα, ευχαριστώντας την παράλληλα για αυτούς τους 18 μήνες συνεργασίας.

Παράλληλα, τόνισε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του, με την όποια απόφαση θα πάρει, να έρχεται μετά από συζήτηση με την οικογένειά του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κρις Κόλμαν:

«Θα επιστρέψω στο σπίτι μου στο Γουίντσεστερ, όπου μένω με τη γυναίκα και την οικογένεια μου. Θα συζητήσουμε για το μέλλον μου και για τις σκέψεις μου για το μέλλον. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα.

Πάνω από όλα θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον Ατρόμητο για όσα έχουμε καταφέρει αυτούς τους 18 μήνες. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, τον τεχνικό διευθυντή, το stuff, τους συνεργάτες μου και τη διοίκηση. Το συμβόλαιο μου ήταν για μια σεζόν και έχει λήξει. Θα πρέπει να το συζητήσω με τη γυναίκα μου για το τί θα ακολουθήσει.

Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσπάθεια. Μην ξεχνάτε πως πέρυσι ήμασταν τρίτοι από το τέλος και τώρα είμαστε σε μια πολύ υγιή θέση», επισήμανε ο Ουαλός τεχνικός.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Τρανός στον πάγκο του «Άγιου»

Τρανός στον πάγκο του «Άγιου»

01 Ιουν 2023 Άγιος Ιερόθεος

Ανανέωσε ο Καλέμης

Ανανέωσε ο Καλέμης

01 Ιουν 2023 Κηπούπολη

Συνεχίζει και ο Μιχάλης

Συνεχίζει και ο Μιχάλης

01 Ιουν 2023 ΑΟ Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας