Τελευταία ενημέρωση 12:54, 02 Ιουν 2023
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Η Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ Ατρόμτος, Κάτια Κοξένογλου, με τον ρόλο της αναπληρώτριας προέδρου της Super League εκπροσώπησε τις ομάδες της διοργανώτριας αρχής, σε εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου.

Οι εθελοντές Σαμαρείτες και οι διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.), βρίσκονται σε πολλά γήπεδα της Super League, με απεριόριστη διάθεση προσφοράς σε όλους τους συνανθρώπους μας.

Η αναπληρώτρια πρόεδρος της Super League Κάτια Κοξένογλου σημείωσε σχετικά:

«H Super League στέκεται αρωγός σε κάθε πρωτοβουλία που αποσκοπεί στο κοινό καλό και η συνεργασία της διοργανώτριας αρχής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό είναι θεμελιώδους σημασίας.

Οφείλουμε παράλληλα να συγχαρούμε τις εθελόντριες και τους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, για την αρωγή που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο».

Ετικέτες

Τη διαβεβαίωση ότι η Νέα Δημοκρατία και ο ίδιος προσωπικά θα βρίσκεται πάντα αρωγός στην ενίσχυση των υποδομών υγείας της Δυτικής Αθήνας εξέφρασε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος Βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης κατά τις επισκέψεις του στα νευραλγικά νοσοκομεία της περιοχής, στο «Αγία Βαρβάρα» την Τρίτη και στο «Αττικό» την Τετάρτη.

Συνομιλώντας με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ο κ. Βαρβιτσιώτης δεσμεύτηκε για την υγειονομική αναβάθμιση της περιοχής, τόσο με την ενίσχυση των υπαρχόντων δομών όσο και μέσω της προώθησης του οράματος για αυτοτελές παιδιατρικό νοσοκομείο στη Δυτική Αθήνα. Όπως είπε χαρακτηριστικά «πρέπει να εξισορροπηθεί ο υγειονομικός χάρτης της Αττικής», καθώς τα περισσότερα νοσοκομεία βρίσκονται μακριά από τις γειτονιές της Δυτικής Αθήνας, ενώ η πρόσβαση σε αυτά είναι δύσκολη.

Επιπλέον, τόνισε ότι η δημόσια υγεία είναι το στοίχημα της επόμενης ημέρας, σημειώνοντας ότι χρειαζόμαστε μια νέα έκδοση του ΕΣΥ, το «ΕΣΥ 2.0» κατά το «Ελλάδα 2.0». Παραπέμποντας στην επιτυχημένη διαχείριση του πρώτου κύματος της πανδημίας που ανέδειξε την Ελλάδα πρωταθλητή στην Ευρώπη στον τομέα αυτό, αλλάζοντας την εικόνα της στις Βρυξέλλες, ο Αναπληρωτής Υπουργός υπογράμμισε ότι μπορούμε να επιτύχουμε την ανάταξη του ΕΣΥ που έχει ανάγκη ο τόπος. Ανέφερε μάλιστα ότι η Νέα Δημοκρατία και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αποφασισμένος να στηρίξει τη δημόσια υγεία με μέτρα που αφορούν τόσο στην ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού όσο και στην καλύτερη διαχείριση των νοσοκομείων και στις αναγκαίες επενδύσεις.

Δείτε εδώ και εδώ τις αναρτήσεις στο Facebook

Ετικέτες

Μεγάλη νίκη του Γιώργου Πατούλη στις επερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές δείχνει η δημοσκόπηση της Rass που διενεργήθηκε για λογαριασμό του TheTOC και "φωτίζει" όμως και τις εκλογές της 21ης Μαΐου. Στο ερώτημα ποιον θα ψηφίσετε για Περιφερειάρχη Αττικής, ο Γιώργος Πατούλης προηγείται με συντριπτικά ποσοστά της τάξης σχεδόν του 35%, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ο δεύτερος υποψήφιος, ο Γιάννης Σγουρός, ακολουθεί με μόλις 12,6%. Σημειώνεται βέβαια ότι υπάρχει ακόμα ένα μεγάλο ποσοστό αναποφάσιστων, που είναι τηςς τάξης του 27%, αφού οι εκλογές θα γίνουν το Φθινόπωρο.

Η "βαθμολογία" των ψηφοφόρων για τον νύν Περιφερειάρχη είναι ιδιαιτέρως θετική και αυτό εξηγεί και την μεγάλη του υπεροχή έναντι των άλλων υποψηφίων. Σε ποσοστό σχεδόν 50%, οι ψηφοφόροι της Περιφέρειας χαρακτηρίζουν τον Γιώργο Πατούλη πετυχημένο και μάλλον πετυχημένο, ενώ αρνητική βαθμολογία του δίνει το 38%.

Στα "προσόντα" του Γιώργου Πατούλη, εκτός από το έργο στη διάρκεια της θητείας του, φαίνεται πως είναι και η μεγάλη αγνωρισιμότητα του νύν Περιφερειάρχη, που ξεπερνάει το 95%, ενώ δεύτερος έρχεται ο Γιάννης Σγουρός, με το υψηλό ποσοστό του 70%.

Ετικέτες

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας εκδήλωση με θέμα «Εθνικές Εκλογές 21ης Μαΐου: Διλήμματα και Προοπτικές για την Ελληνική Εξωτερική Πολιτική» με κεντρικούς ομιλητές τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών και Υποψήφιο Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Δυτικού Τομέα Αθηνών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, τον πρώην Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού και τέως Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή, καθώς και τον Καθηγητή Διεθνών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Κώστα Υφαντή.

 

Στην ομιλία του ο κ. Βαρβιτσιώτης αναφέρθηκε εκτενώς στις ελληνοτουρκικές σχέσεις τονίζοντας ότι  «κόκκινη γραμμή για την ελληνική Κυβέρνηση είναι ότι δεν συζητάει για την ελληνική κυριαρχία». «Όποιοι θέλουν Πρέσπες στο Αιγαίο, για να μειώσουμε την κυριαρχία μας, ας πάνε να την βρουν αλλού. Σε μας δεν χωράνε τέτοιες υποχωρήσεις. Είμαστε ξεκάθαροι! », ανέφερε χαρακτηριστικά. «Εμείς είμαστε εδώ, για να μεγαλώσουμε την Ελλάδα και όχι για να τη μικρύνουμε. Η εντολή που μας δίνετε είναι να κρατήσουμε την Ελλάδα όρθια και όχι να την κάνουμε να σκύψει απέναντι σε οποιαδήποτε τουρκική διεκδίκηση», πρόσθεσε.

 

Ο κ. Βαρβιτσιώτης υπογράμμισε τη σημασία της εγρήγορσης, της ετοιμότητας και της διατήρησης της αποτρεπτικής ισχύος της Ελλάδας τόσο μέσω της διπλωματίας, με τη σύναψη συμμαχιών, όσο και μέσω της αμυντικής θωράκισης, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις αμυντικές συμφωνίες με τη Γαλλία και τις ΗΠΑ, αλλά και στη σημασία της επαναλειτουργίας των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά για την ενίσχυση της αμυντικής μας βιομηχανίας. «Δεν κάνουμε καμία έκπτωση στην εθνική μας άμυνα, για να μην υπάρχει καμία δεύτερη σκέψη από τον οποιονδήποτε καθίσει στο παλάτι στην Άγκυρα ότι μπορεί έτσι ξαφνικά "να έρθει ένα βράδυ". Με έναν γείτονα μπορεί να έχει διάφορες,  μπορείς να βρίσκεις τρόπους να διαχειριστείς ορισμένα θέματα, αυτό όμως που δεν μπορείς να διαχειριστείς είναι να σου πάρει το δικό σου σπίτι. Αυτό δεν θα το δεχτούμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Παράλληλα, ο Αναπληρωτής Υπουργός επεσήμανε την αναβάθμιση του ρόλου της χώρας μας στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, χάρη στην ευρωπαϊκή πολιτική της. «Από κει που ήμασταν επαίτες και ζητούσαμε εξαιρέσεις» προτείνουμε πλέον λύσεις, είπε, και έφερε ως παράδειγμα τις ελληνικές προτάσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας, για το Ταμείο Ανάκαμψης και την επιβολή πλαφόν στο φυσικό αέριο, οι οποίες έγιναν ευρωπαϊκές πολιτικές.

 

Σήμερα, εν μέσω του περιβάλλοντος παγκόσμιας αστάθειας στο οποίο ζούμε, «αυτό που πρέπει να εγγυηθούμε στη χώρα μας είναι το αίσθημα της πολιτικής σταθερότητας», τόνισε ο κ. Βαρβιτσιώτης, «κάτι που δεν μπορούν να εγγυηθούν κυβερνήσεις μειοψηφίας» ή «κυβερνήσεις ανάμεσα σε ετερόκλητες δυνάμεις».

 

Με ιδιαίτερα θερμά λόγια μίλησε ο πρώην Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού και τέως Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, για το έργο που έχει επιτελέσει ο κ. Βαρβιτσιώτης στο Υπουργείο Εξωτερικών και ιδίως για την εξωστρεφή πολιτική που ακολούθησε στην Ευρώπη και την υπεράσπιση των εθνικών συμφερόντων. Ο κ. Στεφανής τόνισε επίσης ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια η Ελλάδα επέλεξε να ξεφύγει από την τουρκοκεντρική στρατηγική και να αναδείξει τα ισχυρά της σημεία διεθνώς μέσα σε ένα πολύπλοκο περιβάλλον ασφαλείας. Ειδική αναφορά έκανε στον στρατηγικό ρόλο της Αλεξανδρούπολης.

 

Στο ίδιο πνεύμα, ο Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων, Κώστας Υφαντής, επισήμανε ότι ο κ. Βαρβιτσιώτης «ηγήθηκε μιας τεράστιας προσπάθειας εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης μαζί με τον Πρωθυπουργό, ώστε να αλλάξει η εικόνα της Ελλάδας μέσα στην Ένωση, μία εικόνα αναξιοπιστίας το 2019». Και πρόσθεσε ότι βρισκόμαστε πλέον σε μια εποχή «πολυκρίσεων» που θα αποτελέσουν τη νέα  κανονικότητα, γι' αυτό είναι κρίσιμο ποιον θα επιλέξουμε να βρεθεί στο τιμόνι της χώρας.

 

Τη συζήτηση συντόνισε η δημοσιογράφος Κατερίνα Τσαμούρη. 

Ετικέτες
Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εθνικών ομάδων από την Εθνική μας ομάδα στην Αττάλεια της Τουρκίας, και γράφτηκε ακόμα μια πολύ μεγάλη επιτυχία για τον αθλητή του Αθλητικού Ομιλου Μπιλιάρδου Περιστερίου, Δημήτρη Σελεβεντά αλλά και για το ελληνικό μπιλιάρδο γενικότερα.
Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Τρανός στον πάγκο του «Άγιου»

Τρανός στον πάγκο του «Άγιου»

01 Ιουν 2023 Άγιος Ιερόθεος

Ανανέωσε ο Καλέμης

Ανανέωσε ο Καλέμης

01 Ιουν 2023 Κηπούπολη

Συνεχίζει και ο Μιχάλης

Συνεχίζει και ο Μιχάλης

01 Ιουν 2023 ΑΟ Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας