Τον απολογισμό της χρονιάς και για τις προοπτικές της επόμενης περιόδου έκανε αναφορά ο πρόεδρος του Ηρακλή Περιστερίου Γρηγόρης Καλαντζής.
Τελικός κυπέλλου στην Ιταλία και το bet of the day δεν θα μπορούσε να λείπει. Ίντερ – Γιουβέντους λοιπόν, σε μία μάχη που αναμένεται να κριθεί στα σημεία.
Η χρονιά θεωρείται ήδη αποτυχημένη για την Γιουβέντους και η ομάδα βρίσκεται σε μία διαδικασία ξεκαθαρίσματος και ξεσκαρταρίσματος. Όμως, πάντα ένας τίτλος ανεβάζει την ψυχολογία της ομάδας και σώζει κάπως την κατάσταση, ειδικά όταν είναι back to back. Αγωνιστικά έρχεται από μία αδιάφορη ήττα, από την Τζένοα, όμως τελευταία έκανε καλές εμφανίσεις. Σκοράρει εύκολα, όμως αμυντικά έχει σκαμπανεβάσματα. Ενδιαφέρον θα έχει η παρουσία των παικτών που δεν έχουν σίγουρο το μέλλον τους στο Τορίνο.
Στοίχημα παρολί: Τι είναι και γιατί έχουν μεγαλύτερο κέρδος;
Βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς έχασε το πλεονέκτημα στην μάχη του πρωταθλήματος. Θα πρέπει όμως να βγάλει για λίγο την Serie A από το κεφάλι της και να δώσει το 100% στον σημερινό τελικό. Αν χαθεί και το πρωτάθλημα και το Coppa Italia, τότε η χρονιά θα μετατραπεί σε φιάσκο. Ο τίτλος σήμερα είναι αναγκαίος για να δώσει ψυχολογία στην ομάδα, ενόψει της πιεστικής συνέχειας. Αγωνιστικά, βρίσκει πάντα εύκολα γκολ μπροστά, όμως κάνει συχνά λάθη που την εκθέτουν στην άμυνα.
Διαβάστε το πλήρες άρθρο και προγνωστικά Τετάρτης στο Koubanezos.gr
Μια ξεχωριστή εμπειρία βίωσαν οι παίκτες του τμήματος Κ19 του Ατρόμητου, καθώς η σημερινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του Κρις Κόλμαν και των άμεσων συνεργατών του, Κιτ Σάιμονς και Γιώργου Κορακάκη.
Η συγκυρία θεωρήθηκε ως η πλέον ευνοϊκή, διότι η παρουσία του Γιώργου Κορακάκη που αποτελούσε μέχρι και τον Ιανουάριο τον ιθύνοντα νου των Ακαδημιών βοηθά στη σύνδεση με την επαγγελματική ομάδα ενώ και ο Ουαλός τεχνικός θέλει να σχηματίσει τη δική του άποψη και εικόνα εν όψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.
Ο προπονητής της ομάδας έχει ήδη παρακολουθήσει ο ίδιος από κοντά αναμετρήσεις της Κ19, έχει βρεθεί σε προπονήσεις και έχει παρακολουθήσει και βίντεο των αγώνων ενώ τις τελευταίες μέρες βλέπει με μεγάλη ικανοποίηση παίκτες των Ακαδημιών που έχουν προωθηθεί στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας να ανταποκρίνονται πλήρως στις υψηλές απαιτήσεις.
Για αύριο έχει προγραμματιστεί η προπόνηση της πρώτης ομάδας να πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου και αμέσως μετά την ολοκλήρωσή της θα ακολουθήσει η προπόνηση της Κ19 που θα διεξαχθεί και πάλι υπό τις οδηγίες του Κρις Κόλμαν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κανονικά στο σημερινό πρόγραμμα ήταν και ο προπονητής της ομάδας, Πέτρος Κοντοβράκης, μαζί με το επιτελείο του.
Με απολογισμό τρεις νίκες και μια ήττα η ομάδα Προ μίνι (Κ11, γεν. 2011) του ΓΣ Περιστερίου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της το περασμένο Σαββατοκύριακο (7-8/5) στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος.
Οι αθλητές του ΓΣΠ πέτυχαν σημαντικά αποτελέσματα με την βοήθεια των προπονητών τους Δημήτρη Βαρελάκη και Γιώργο Κρασάκη που τους καθοδήγησαν, προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους.
Οι αθλητές που συμμετείχαν στα τέσσερα παιχνίδια της ομάδας Προ μίνι (Κ11, γεν. 2011) του ΓΣ Περιστερίου ήταν οι εξής: Παναγιώτης Κατούνας, Ανδρέας Νετσαντίμοφ, Στέφανος Γιαννόπουλος, Δημήτρης Μισούρας, Βασίλης Μπάος, Άγγελος Μαστρογιαννάκος, Αντώνης Στεργάκης, Σωκράτης Κούστας, Αλέξανδρος Συρόπουλος, Λευτέρης Νικολάκης, Νικόλας Κωνσταντακάτος, Γιώργος Κώστας, Γιάννης Πετρόπουλος, Ηλίας Στάμου, Φίλιππος Παπάογλου, Μιχάλης Μπάξας, Κωνσταντίνος Χαραλάμπους, Ιωσήφ Χριστουλάκης.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Γ.Σ. Περιστερίου – Σ.Κ. Ροή 6-0
Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. – Γ.Σ. Περιστερίου 6-8
Γ.Σ. Περιστερίου – Παναθηναϊκός Α.Ο. 13-4
Ν.Ο. Καλαμακίου – Γ.Σ. Περιστερίου 3-13
Την ανανέωση της συνεργασίας με ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε ο Φοίνικας Περιστερίου.