Τελευταία ενημέρωση 21:35, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

«Πόνος». Μια λέξη που γεννά δυσάρεστα συναισθήματα σε όλο τον κόσμο και όλοι ψάχνουμε να βρούμε τρόπο για να την αντιμετωπίσουμε. Ο φυσικοθεραπευτής Δημήτρης Βασιλείου γράφει σήμερα στο peristerisports για τον πόνο. Τον ταξινομεί και δίνει χρήσιμες συμβουλές στους αναγνώστες μας!.

Ετικέτες

Πραγματική απόβαση στην πολύπαθη Λέσβο που έχει γίνει σημείο αναφοράς σε όλο τον κόσμο λόγω της τεράστιας ροής προσφύγων που δέχεται καθημερινά, θα πραγματοποιήσει το Σαββατοκύριακο ο Ατρόμητος και θα απλώσει ποδοσφαιρικά τη φήμη του σε όλο το νησί.

Ετικέτες

Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι έδωσαν οι «Ατρομητομαμάδες» η ομάδα που αποτελείται από τις μητέρων των κοριτσιών που αγωνίζονται σε όλα τα τμήματα του Ατρόμητου.

Αντίπαλος τους ήταν οι μαμάδες της Δύναμης Ασπροπύργου από τις οποίες έχασαν με 3-1. Το γκολ πέτυχε ο Ελένη Τρινταφύλλου. Δεν πειράζει μαμάδες, συνεχίζουμε!

Οι προπονήσεις των μαμάδων που έχουν «πάρει ζεστά» το θέμα θα διεξάγονται τρεις φορές την εβδομάδα.

.

Ετικέτες

Με αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 3 Απριλίου ο Αραφήνειος Δρόμος 2016. Περισσότεροι από 700 και πλέον δρομείς πήραν μέρος στη διοργάνωση.

Ετικέτες

 Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Ατρόμητου Κ17 για το μεγάλο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (13.00) στο γήπεδο του Ηφαίστου.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας