Τελευταία ενημέρωση 03:15, 26 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ο Ατρόμητος Κ15 παίζοντας με μεγάλη ωριμότητα επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με σκορ 1-0 στο γήπεδο του Ρουφ για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας επιβεβαιώνοντας την διαρκή αγωνιστική του άνοδο.

Το γκολ που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου (βοηθός του ο Βασίλης Γκούμας) πέτυχε ο Κολινιάτης στο 79’.

Ξεκίνησαν οι: Μανδάς, Κουστουμπάρδης, Πολίτης, Ανδριόπουλος, Λογοθέτης, Ξενοπανάγος, Σκαραμάγκος, Ζούνης, Κολινιάτης, Σάσσαλος, Βλαχομήτρος

Έπαιξαν και οι Δημητρίου, Στεργίου, Ηλιόπουλος, Κυριφίδης, Αθανασίου.

Αστέρας: Πέτρου, Κάρδαρης, Βασιλακόπουλος, Αλημίσης, Ζορμπάς, Μαχαίρας, Γκιώνης, Τζίμας, Κουλεντιανός, Βασιλακόπουλος, Μπλάτσος.

Ετικέτες

Ότι καλό στην αγορά το κάνει δικό του!. Ο Άγιος Ιερόθεος συνεχίζει την ενίσχυση του με στόχο να καταστεί πανίσχυρος εν όψει των μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική Συγκεκριμένα  έντυσε στα «κιτρινόμαυρα» τον Ηρακλή Αλεξίου. Ο 25χρονος μέσος, που πρόσφερε μέχρι πρότινος τις υπηρεσίες του στο Ηράκλειο, έχει ξεχωρίσει στις θητείες του σε Νέα Ιωνία, Αστέρα Μαγούλας και Προοδευτική.

Η ανακοίνωση του συλλόγου ανέφερε:

«Ο Α.Ο. ΆΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Ηρακλή Αλεξίου. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας έχει γεννηθεί στις 20/10/1991, αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Α.Ε. Ηρακλείου με την φανέλα της οποίας κατέκτησε πέρυσι την άνοδο από την Α' ΕΠΣΑ στην Γ' Εθνική όντας και ένας εκ των αρχηγών. Πρωταγωνιστικό ρόλο είχε και στις υπόλοιπες ομάδες που αγωνίστηκε αφού έχει τερματίσει δυο φορές στην 2η θέση με τη φανελα της Νέας Ιωνίας, ενώ πανηγύρισε ανόδους με τα χρώματα των Αστέρα Μαγούλας και Προοδευτικής. Καλωσορίζουμε τον Ηρακλή Αλεξίου στην οικογένεια της ομάδας μας και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο».

Ετικέτες

Την αποστολή του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό στο « Γ. Καραϊσκάκης» ανακοίνωσε ο προπονητής του Ατρόμητου Τραϊανός Δέλλας αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης. Τελικά ο Πίτου έμεινε εκτός αποστολής μαζί με τον Σούμπινιο. Και οι δύο θα επιστρέψουν στο ματς της άλλης Δευτέρας με τον Ηρακλή στο Περιστέρι. Τιμωρημένος είναι ο Έμποου.

Την αποτελούν οι παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Λημνιός, Κούρος, Ουσέρο, Λαζαρίδης, Ούμπιντες, Στόιτσεφ, Κοντοές, Παπαδόπουλος, Ματέι, Μπάλλας, Μπρίτο, Θεολόγου, Μπίτολο, Λε Ταλέκ, Φυτανίδης, Γροντής.

Η αποστολή γευμάτισε στο εστιατόριο του αθλητικού κέντρου και αμέσως μετά αναχώρησε για το ξενοδοχείο.

Ετικέτες

Με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην προνομιούχο διάδα του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας, ο Ατρόμητος Κ17 αντιμετωπίζει αύριο στα Χανιά τον Πλατανιά στις 1.30 το μεσημέρι

Η αποστολή που επέλεξε ο προπονητής Βασίλης Καλτσής και αναχωρεί αύριο το πρωί για τα Χανιά με επικεφαλής τον γενικό αρχηγό Στέλιο Λαδόπουλο αποτελούν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Κίναλης, Αποστόλου, Δόσης, Ιγκμπινόμπα, Κιτσόπουλος, Κόντος, Μελικιάν, Κακοσίμος, Ψαράκης, Παναγιωτίδης, Μαρκουλάκης, Λώλος, Μοιρασγεντής, Ιμέρι, Τριμμάτης, Ασλάνι, Βιταλιώτης, Κούκρας.

Η βαθμολογία

1 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 15 32
2 A.E.K. 16 29
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 16 29
4 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 15 25
5 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 16 24
6 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 16 23
7 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 16 16
8 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 14 13
9 ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 14 1
Ετικέτες

  Μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή στιγμή για τον Ατρόμητο που «απλώνει» τα φτερά του κι εκτός των συνόρων όχι μόνο αγωνιστικά όπως το έχει κάνει τα τελευταία χρόνια με τις συμμετοχές του στο Europa League αλλά και μέσα από το Δίκτυο Σχολών της ομάδας της πόλης μας.

Την ερχόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου του Ιερού Ναού Αγίων Πάντων στο Μόναχο η επίσημη έναρξη της συνεργασίας μας με την FC Hellas Μuenchen ( Ελλάς Μονάχου) η οποία εντάσσεται κι επίσημα στην «οικογένεια» του Ατρόμητου.

Την παρουσίαση θα κάνουν ο Υπεύθυνος Δικτύου Σχολών Τόλης Αποστόλου και ο προπονητής της ομάδας Κ20 Γιώργος Κορακάκης από την πλευρά της ΠΑΕ Ατρόμητος και ο πρόεδρος Γιώργος Κίτσιος με τον αντιπρόεδρο Γιώργος Τσίντζα από την Ελλάς Μονάχου.

Η Ελλάς Μονάχου ιδρύθηκε το 1991 από Έλληνες μετανάστες, διαθέτει ακαδημία με 120 παιδιά και συμμετέχει με την ανδρική της ομάδας στο τοπικό πρωτάθλημα.

Aύριο (Κυριακή) ο Γιώργος Κορακάκης θα πραγματοποιήσει την προπόνηση της ομάδας Κ13 της Ελλάς Μονάχου.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας