Τελευταία ενημέρωση 12:12, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

 Λίγο πριν ξεκινήσει ο Εαρινή Αγωνιστική Περίοδος ο ΟΦΚΑ Περιστερίου έκανε τον μέχρι τώρα απολογισμό των αθλητών που κρίνεται απόλυτα πετυχημένος καθώς είχε ατομικά ρεκόρ, διακρίσεις και συμμετοχές σε πανελλήνια πρωταθλήματα

Πριν από λίγες μέρες εξάλλου έγινε η η προπονητική ημερίδα στο Αθλητικό Κέντρο Αγίου Κοσμά με 15 αθλητές/τριες του ΟΦΚΑ Περιστερίου να συμμετέχουν! Με την Καρλικόβαλη Στεφανία να καταλαμβάνει την 2η θέση στο άλμα σε μήκος Παγκορασίδων Β' με βελτιωμένη επίδοση 4,64μ. ενώ ο μικρός Κωνσταντίνος κατέλαβε την 2η επίσης θέση στα 50μ. ΜΙΝΙ Αγοριών μόλις 1 εκατοστό του δευτερολέπτου πίσω από τον 1ο αθλητή, με επίδοση επίσης βελτιωμένη.

Στην ημερίδα συμμετείχαν επίσης στα 60μ. οι Ροϊδάκη, Κυπριώτη, Αριστείδου, Ζάτσε, Δολή, Κατσούλη, στα 60μ. Κορασίδων η Αθανασιάδη στα 60μ. Νεανίδων η Σαρλά, στα 150μ. η Χειμάρα,  στα 150μ. Α οι Καλλιντέρης, Τσιακούλας και στα 50μ. Παίδων οι Δούκας Καλλιντέρης.

Ετικέτες

Όπως πέρσι έτσι και φέτος ο «Θέρσιππος» στηρίζει τον «Αραφήνειο Δρόμο 2016»" την Κυριακή 3 Απριλίου 2016. Η έναρξη και ο τερματισμός του αγώνα θα γίνουν από το κολυμβητήριο της πόλης.

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1577077479275783&id=100009206390743&ref=notif&notif_t=lik

Ετικέτες

Τεράστια αποδοχή από τον κόσμο, απίστευτο κέφι, ίσως το μεγαλύτερο πάρτι που έχει  γίνει ποτέ. 

Ετικέτες

Τέσσερις στροφές  πριν το τέλος του πρωταθλήματος απέμειναν και η ομάδα Γυναικών του Peristeri Volley δοκιμάζεται σήμερα εκτός έδρας εναντίον του ανεβασμένου Μελά Αγ Ελευθερίου.
Τα κορίτσια  παρά τα χτυπήματα της ατυχίας είναι όρθια και κυνηγούν ενα μικρο θαυμα με συνεχομενες νικες για να προλαβουν την εισοδο στα μπαραζ ανοδου. Το ματς θα ξεκινήσεις στις 21.45 και θα διεξαχθεί στο κλειστό του 6ου ενιαίου λυκειου Αιγαλεω στο ντερμπι της χρονιας.

Ετικέτες

Απαλλαγμένες από το βαθμολογικό άγχος καθώς όλες έχουν υλοποιήσει τους στόχους της χρονιάς, οι τρεις ομάδες του Περιστερίου που αγωνίζονται στην Α' κατηγορία της ΕΠΣΑ προετοιμάζονται για τα παιχνίδια της 24ης αγωνιστικής.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας