Τελευταία ενημέρωση 22:07, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Άλλη μια καλή εμφάνιση, άλλη μια νίκη για τον Ατρόμητο κ12 που επιβλήθηκε δίκαια της αντίστοιχης του Πανιωνίου με σκορ 3-1 σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο «Νταμάρι». Δείτε τις καλύτερες φάσεις στο video που ετοίμασε ο Νίκος Τσουχλαράκης.

Ετικέτες

Με αποθεραπεία για τους παίκτες που αγωνίστηκαν χθες στη Λιβαδειά και προπόνηση για τους υπόλοιπους, ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας  για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή.

Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην του Σουμπίνιο που γυμνάστηκε ατομικά.

Εφτά κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Κεϊτά και θα εκτίσει την ποινή του στους αγώνες με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Επιστρέφουν στη διάθεση του προπονητή μας Τραιανού Δέλλα οι Ουσέρο, Κιβρακίδης που εξέτισαν την ποινή τους.

 

Ετικέτες

O Aτρόμητος Κ12 (παιδιά που γεννήθηκαν το 2004) απέδωσε εξαιρετικό ποδόσφαιρο απέναντι στην Χρυσούπολη την οποία νικησε εύκολα με 6-1.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις στο video που ετοίμασε ο Νίκος Τσουχλαράκης.

Ετικέτες

Άλωσαν τη Νέα Σμύρνη!

 

Μεγάλη νίκη για τις κορασίδες Β' του Peristeri Volley μέσα στον Πανιώνιο με 3-1 σετ! Tα κορίτσια παρά τις απουσίες των τραυματισμένων Σκέμπη και Αντομαυτυτε έπιασαν φανταστική εμφάνιση και πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη που φέρνει την ομάδα μας στη πρώτη θέση της κατάταξης και υποψήφια για νέα πρόκριση!
Πανιώνιος-Peristeri Volley 1 - 3
(25-20, 10-25, 15-25, 13-25)
Σύνθεση και πόντοι της ομάδας:
Κασουρίδου 8 (1 ΑΣΣΟΣ
Ματθαίου 9 (4 ΆΣΣΌΙ
Μιλή 9 (1 ΜΠΛΌΚ 1 ΆΣΣΌΣ)
Μπεντεβή 11 (5 ΆΣΣΌΊ)
Παναγιωτοπούλου 14 (2 ΆΣΣΌΊ)
Κωτσαδάμ 14 (3 ΆΣΣΌΊ)
Ζιώγα

Ετικέτες

Το εφηβικό τμήμα της Άμιλλας με προπονητή τον Κοτσιαρίδα έχοντας πετυχει τον πρώτο μεγάλο στόχο του την πρόκριση στην επόμενη φάση των play offs - νοκ αουτ παιχνιδιών βάζει πλώρη για το επόμενο βήμα. Το βήμα  παραπάνω που θέλει να το κάνει την  Κυριακή εκτός έδρας στο κλειστό γήπεδο της Χωράφας στην Ανθούπολη (κάτω απο το γήπεδο ποδοσφαίρου) για ένα και μοναδικό παιχνίδι με την ομάδα του Φίλιππου Περιστερίου και ώρα 17.00!

Ένα παιχνίδι για την Β' φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ φάση των 24ων ομάδων που το τμήμα  θα προσπαθήσει να πάρει το ρόζ φύλο ώστε να προκριθεί στην Γ' φάση , φάση των 12 ομάδων φτάνοντας ένα μόλις σκαλί απο τον τελικό της ανόδου στην 'Α κατηγορία!

Οι αθλητές  και ο προπονητής μας με απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό τους θα δώσουν τα πάντα σε ένα νοκ άουτ παιχνίδι για τη καλή εμφάνιση και νίκη πρόκριση.

Το σωματείο καλεί όλα τα τμήματα και του φίλους της ομάδας να βρεθούν κοντά στην προσπάθεια των παικτών και να τους βοηθήσουν για την κατάκτηση της πρόκρισης.

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας