Τελευταία ενημέρωση 15:22, 24 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Τρομερά δύσκολη αποστολή έχει αύριο η Ανθούπολη η οποία θα αντιμετωπίσει στο Μπραχάμι τον πάντα ισχυρό στην έδρα του Άγιο Δημήτριο (16.30).

Ετικέτες

Μια πολύ όμορφη γιορτή ετοιμάζει ο Ήφαιστος κατόπιν απόφασης της διοίκησης σε συνεργασία με την ομάδα των Παλαιμάχων. Συγκεκριμένα τη Μεγάλη Τετάρτη και ώρα 18.00 θα γίνει ένας αγώνας των παλαιμάχων με αντιπάλους τους γονείς των παικτών της Ακαδημίας.

Ετικέτες

Τη νίκη που θα την φέρει πιο κοντά στα μπαράζ θέλει η ΠΟΑΛ στο αυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Τσαλαβούτα και ώρα 20.15.

Ετικέτες

Άνοιγμα στα σχολεία του Περιστερίου πραγματοποιεί ο ΓΣΠ δημιουργώντας κλίμα συσπείρωσης για το αυριανό μεγάλο ματς κόντρα στο Παγκράτι στις 5 το απόγευμα στο «Ανδρέας Παπανδρέου».

Ετικέτες

Αύριο το πρωί θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό στο γήπεδο του Περιστερίου. Αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.

Στη διάθεση του Δέλλα συγκριτικά με το ματς εναντίον του Πανθρακικού επιστρέφει ο Κεϊτά που εξέτισε την ποινή του. Ο 4Οχρονος τεχνικός δεν αντιεμτωπίζει κανένα απολύτως αγωνιστικό πρόβλημα.

Η σημερινή προπόνηση έγινε στο αθλητικό κέντρο με την παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας