Τελευταία ενημέρωση 15:10, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Περίπατο με Αναγέννηση Πετρούπολης έκαναν τα κορίτσια της Άμιλλας για το πρωτάθλημα της Γ' ΕΣΚΑ και πλέον εξασφάλισαν τη παραμονή τους στην κατηγορία.

Ετικέτες

Η μεγάλη "μάχη" του Περιστερίου για παραμονή στην Α2 συνεχίζεται μεθαύριο, με ένα καθοριστικό εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στο Παγκράτι. Τόσο η μεγάλη βαθμολογική σημασία της αναμέτρησης, όσο και η παραδοσιακή κόντρα των δύο ιστορικών αθηναϊκών ομάδων αναμένεται να αποτελέσει... πόλο έλξης για τους φιλάθλους των "κυανοκίτρινων" στις τάξεις των οποίων επικρατεί μεγάλος ξεσηκωμός  Τόσο οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας ("Fentagin") που βρέθηκαν και στις εξέδρες του κλειστού της Λιβαδειάς (φωτό), όσο και η διοίκηση του συλλόγου απεύθυναν κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να δώσει βροντερό "παρών" στον "τελικό" με το Παγκράτι στο κλειστό "Α. Παπανδρέου" που θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα.

Ο Νίκος Καραγιάννης και οι παίκτες του έχουν αφήσει οριστικά πίσω τους την ήττα από τη Λιβαδειά και φέρονται αποφασισμένοι να καταθέσουν όλες τους τις δυνάμεις για μια νίκη επί των "ροσονέρι", η οποία θα αποτελέσει εφαλτήριο για την εξασφάλιση της σωτηρίας, έστω και μέσω των πλέι άουτ. Να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Μετς, το Περιστέρι είχε ηττηθεί με 78-65.

Πηγή: Βasketblog.gr

Ετικέτες

Άγνοια κινδύνου ή ανικανότητα πρέπει να χαρακτηρίζει τον Φραγκίσκο Σωμαρακάκη που κάνει τους ορισμούς διαιτητών στη Σούπερ Λίγκα καθώς για το πολύ κομβικό παιχνίδι Ατρόμητος - Πανιτωλικός όρισε τον  Κιοτζένη από τη Ξάνθη.

Ετικέτες

Συγκρατήστε αυτές τις ημερομηνίες γιατί η άνοδος του Αγίου Ιεροθέου στη Γ’ Εθνική είναι υπόθεση όλου του Περιστερίου. Δεν είναι μόνο των ανθρώπων που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια, δεν είναι μόνο των ποδοσφαιριστών της ομάδας και του τεχνικού επιτελείου, δεν είναι μόνο των κατοίκων της περιοχής.  Είναι όλων των φιλάθλων!.

Πόσο μάλλον όταν στην πόλη μας θα βρεθούν τις συγκεκριμένες ημερομηνίες δύο ομάδες που μας θυμίζουν το παρελθόν, δύο γειτονικές ομάδες που παραδοσιακά έβρισκαν στο δρόμο τους τον Ατρόμητο αλλά τώρα για πρώτη φορά θα βρουν τον Άγιο Ιερόθεο.

18 Μαϊου λοιπόν έρχεται η Προοδευτική, 22 Μαϊου έρχεται το Αιγάλεω!. Και οι δύο στο Περιστέρι!

Από την  άλλη πλευρά  καλό είναι να παραδειγματιστούμε και να αναλογιστούμε πόσες και μεγάλες στιγμές ζούμε τα τελευταία χρόνια με τον Ατρόμητο που ίσως να μην τις έχουμε συνειδητοποιήσει και τις δεν μπορεί να τις «σβήσει» μονοκοντυλιά η φετινή σεζόν που μόνο χαμένη όμως δεν είναι!.

Ετικέτες

Μια πολύ όμορφη σκέψη έγινε πραγματικότητα από τους υπεύθυνους τους Γυναικείου Τμήματος του Ατρόμητου Στέλλα Μουζάκη και Τάσο Τράγο.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας