Τελευταία ενημέρωση 06:06, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Την 22η φετινή της νίκη πέτυχε η Εφηβική ομάδα του Ατρόμητου στο πλαίσιο του τουρνουά Soccer Link.

Αυτή τη φορά «θύμα» των παικτών του Δημήτρη Μαυρίκου ήταν η Ζοφριά με σκορ 4-1. Τα γκολ πέτυχαν οι Μπριστογιάννης, Βλάχος, Κέβιν, Αναστασίου.

Έπαιξαν οι: Μελικιάν, Κατσούλας, Νάτσος, Ληξουριωτάτος, Ιβάν, Κέβιν, Νάζος, Κόντος, Κοκκώσης, Μπριστογιάννης, Πρίντεζης και ως αλλαγή οι Αναστασίου, Τσιγαράς, Διομήδης, Βίγλας.

Ετικέτες

Πρόσκληση από την Εθνική Ελπίδων δέχθηκε σήμερα ο ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου Δημήτρης Γροντής για να λάβει μέρος στις προπονήσεις και τους αγώνες για το UEFA U-21 Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με Αλβανία στο Ελμπασάν (24 Μαρτίου) και με Ισραήλ (28 Μαρτίου) στο Περιστέρι.

Ο Γροντής ενσωματώθηκε με την Εθνική Ελπίδων άρτι αφιχθείς από την Κομοτηνή μαζί με τον τερματοφύλακα  Βασίλη Μπάρκα.

Η αποστολή της ομάδας διανυκτέρευσε χθες στην πόλη της Θράκης και επέστρεψε νωρίς το μεσημέρι μέσω Αλεξανδρούπολης στην Αθήνα.

Ετικέτες

Ένα ακόμη τρόπαιο στην πλούσια συλλογή της πρόσθεσε η δική μας Ανθή Μπαλτά.

Η περιστεριώτισσα προπονήτρια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ της Άμιλλας και βοηθός προπονητής στην ανδρική ομάδα επίσης της Άμιλλας αναδείχθηκε κυπελλούχος Ελλάδας ως παίκτρια του Ολυμπιακού που νίκησε στον τελικό της διοργάνωσης τον Παναθηναϊκό στο κλειστό της Λευκάδας.

 Η Ανθή ως αρχηγός της ομάδας του Ολυμπιακού ήταν εκείνη που πήρε στα χέρια της το βαρύτιμο τρόπαιο και σήκωσε το πρώτο κύπελλο στην νεοϊδρυθείσα ομάδα των ερυθρόλευκων!

Αθλήτριες με το ήθος και την αξία της Ανθής Μπαλτά τιμούν τον περιστεριώτικο αθλητισμό!

Ετικέτες

Δυστυχώς την ώρα που όλη η Ελλάδα  είχε κινητοποιηθεί με πολλούς και διαφόρους τρόπους προκειμένου να συνδράμει με τον δικό της τρόπο στην μάχη του, ο 17χρονος Παύλος Σωτηριάδης από τα Θερμά  Σερρών δεν άντεξε και νικήθηκε από την αρρώστια που τον ταλαιπωρούσε τα δύο τελευταία χρόνια.

Πριν από λίγες μέρες η ΠΑΕ Ατρόμητος, με πρωτοβουλία του Τεχνικού Διευθυντή Υποδομών Τόλη Αποστόλου συνέβαλε στην προσπάθεια για τον Παύλο στέλνοντας τη φανέλα του Εδουάρδο Μπρίτο υπογεγραμμένη από όλους τους ποδοσφαιριστές και τον Τραϊανό Δέλλα προκειμένου να τεθεί σε δημοπρασία και όλα τα έσοδα να πήγαιναν για τη θεραπεία του Παύλου που έπρεπε να ταξιδέψει για τη Γερμανια.

Δυστυχώς όμως η καρδούλα του δεν άντεξε και η ψυχούλα του ταξίδεψε για τη γειτονιά των αγγέλων. 

Η εβδομάδα ξεκίνησε σήμερα με μία σκληρή είδηση για όλους όσους αγάπησαν τον Παύλο σα να ήταν το παιδί τους, ο φίλος τους, ο συγγενής τους και προσπάθησαν να κάνουν κάτι για αυτόν. 

 Ο Παύλος ξεκίνησε το ταξίδι για τον παράδεισο έχοντας δείξει γεναιότητα, αντοχή, υπομονή, δύναμη και ξεσηκώνοντας τον κόσμο. Καλό ταξίδι και δύναμη στην οικογένεια του.

 Η κηδεία του θα γίνει στις 17:00 στα Θερμά, την ώρα που ήταν προγραμματισμένο το τουρνουά Παλαιμάχων στη Νιγρίτα για ακόμη μία βοήθεια για αυτόν. 

Η οικογένεια του Παύλου παρακαλεί αντί στεφάνων τα χρήματα να κατατεθούν στην "Λάμψη", Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βορείου Ελλάδος τηλ. 2310943394

Λογαριασμός ALPHA BANK 477002002004018

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 211/480089-37.

Ετικέτες

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Άμιλλα τον αγώνα με τη Τερψιθέα.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας