Τελευταία ενημέρωση 15:29, 24 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Τη νίκη πανηγύρισαν τα τμήματα Παίδων και Προτζούνιορ του Ηρακλή Περιστερίου.

 

Νίκησαν τον Ολυμπιακό οι Παίδες

Νικητής με σκόρ 3-1 αναδείχτηκε το Παιδικό τμήμα στην κυριακάτικη αναμέτρηση με την Ακαδημία Ολυμπιακού Καραταίδη δείχνοντας ποιός είναι το αφεντικό στο περιστέρι.  Θα μπορούσε να κερδίσει και πιο άνετα, από ότι δείχνει το σκόρ και να το διευρύνει ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.
ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 2 Γκόλ-ΜΑΡΚΟ ΣΤΟΙΝΑ 1 Γκόλ

Πέρασμα των Παίδων από το Ίλιον

Εκτός έδρας πέρασμα για το Παιδικό τμήμα που δεν πτοήθηκε από τις δύο φορές που δέχτηκε την ισοφάριση από την Α.Ε.Ιλίου και με ένα τρίτο γκόλ καθάρισε τον αγώνα και απέδρασε νικηφόρα από το γήπεδο με 3-2.
Τα γκόλ οι :
ΒΑΡΔΑΡΑΜΑΤΟΣ ΣΑΒΒΑΣ
ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΔΕΝΑΞΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

Εξάσφαιρο τα Προτζούνιορ

Σε ένα αγώνα με πολλά γκόλ και πλούσιο θέαμα ήταν ο απολογισμός για τους μικρούς μας φίλους και αθλητές με τον δείκτη του σκορ να δείχνει τελικό 6-2 και την μπίλια να κάθεται στον "ΗΡΑΚΛΗ"...
Στην γιγαντοοθόνη είδαν το όνομα τους οι κάτωθι σκόρερ:
ΝΤΟΚΟ ΟΡΕΣΤΗΣ 2 Γκόλ
ΑΛΕΓΚΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 1 Γκόλ
ΛΟΥΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1 Γκόλ
ΚΑΠΠΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ 1 Γκόλ
ΚΑΡΑΙ ΝΤΑΝΙΕΛ 1 Γκόλ
 
Ετικέτες

Δελτίο Τύπου για την μεγάλη επιτυχία του, να ανέβει στην Γ΄ Εθνική, ανάρτησε ο Άγιος Ιερόθεος στην επίσημη ιστοσελίδα του.

 Δείτε το Δελτίο Τύπου χωρίς την περιγραφή του αγώνα, την οποία διαβάσατε εχτές από την ιστοσελίδα μας:

"Η ομάδα μας κατάφερε να πετύχει το στόχο της και να γράψει ιστορία, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά. Ο Άγιος Ιερόθεος όχι απλά μπόρεσε να μπει... σφήνα ανάμεσα σε ιστορικές ομάδες όπως είναι το Αιγάλεω και η Προοδευτική, αλλά με το 0-0 κόντρα στην Προοδευτική, να τερματίσει στην τιμητική 2η θέση στους ομίλους μπαράζ και να πάρει το δεύτερο εισιτήριο που δίνει τη δυνατότητα να συμμετάσχει στην Γ' Εθνική. Διοίκηση, τεχνικό επιτελείου και ποδοσφαιριστές κατάβαλαν τεράστια προσπάθεια και τους αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια.

Πλέον, η ομάδα θα κληθεί να δώσει το τελευταίο ματς την επόμενη Κυριακή στο Αιγάλεω όπου θα προσπαθήσει να κλείσει θετικά τη σεζόν".

 

Ετικέτες

 Στον Ιερό Ναό του Κοιμητηρίου Περιστερίου πραγματοποιήθηκε σήμερα το 40νθημερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του Γιώργου Βαρλάμου, τερματοφύλακα του Ατρόμητου από τις αρχές της δεκαετίας του ’60 μέχρι και τα μέσα της δεκαετίας του ’70.

Ο γιος του εκλιπόντος και η κόρη του υποδέχθηκαν με συγκίνηση τους συγγενείς  τους αλλά και τους φίλους του αείμνηστου Γιώργου Βαρλάμου. Ξεχώρισε η αντιπροσωπεία από τους παλαίμαχους του Ατρόμητου με επικεφαλής τους Σταύρο, Θόδωρο, Γούλη Κωνσταντινίδη, τον Μπάμπη Κούκη, τον Καίσαρα Τσιριμιάγκο εκ μέρους του Συνδέσμου Παλαιμάχων

Στη φωτό διακρίνονται και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Πάτσης, Νίκος Βάγγης, Καράμπελας, Μικές, Ρυμικής, Μανταμαδιώτης, Νησιώτης οι οποίοι έστω και υπό αυτές τις συνθήκες συναντήθηκαν μετά από πολλά χρόνια και θυμήθηκαν τα όμορφα χρόνια που πέρασαν πίσω τους.

Ετικέτες

 Ο πρώην πρόεδρος του Αγίου Ιεροθέου Νίκος Μπάρμπης επί ημερών του οποίου η ομάδα της πόλης μας αγωνίστηκε για τελευταία φορά σε εθνική κατηγορία (Δ’) με ανάρτηση του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης έδωσε τα συγχαρητήρια του στην ομάδα για την άνοδο της στην Γ’ Εθνική.

Χαρακτηριστικά έγραψε τα εξής: «Τα θερμα μου συνχαρητηρια σε ολους τουσ συντελεστες Της Ομαδας μα του αγ ιεροθεου για την ανοδο στην γ εθνικη τωρα μπορειτε ολοι να καταλαβετε οτι η αγαπη για την ομαδα της περιοχηςσ μα με πώρωσε για να κανω τον αγ ιεροθεο γνωστο σε ολη την ελλαδα . Η κατηγορια ειναι δυσκολη κ την γνωριζω πολυ καλα εχοντασ την ομαδα τεσερα χρονια κρατήσει στην δελτα εθνικη μ ανεβαζοντασ σαν αντιπροεδροσ του αχαρναικου την ομαδα απο την γ εθνικη στην β . Είμαι  χαρουμενος που η ομαδα μας εχει πολυ ομορφα γραφεια που ανακαίνισα εγώ και αποδυτήρια. Η ομάδα θέλει  χορηγούς και οργάνωση»

Ετικέτες

Κανονικά συνεχίζονται οι εγγραφές των τμημάτων Μπάσκετ και Πόλο των Ακαδημιών του ΓΣΠ. Δείτε πιο κάτω το πρόγραμμα.

 ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 13.00-21.00              

ΣΑΒΒΑΤΟ 09.30-13.00                    

ΤΗΛ.: 2105777147                      

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΟΛΟ

ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΧΩΡΑΦΑΣ 

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 16.00-21.00

ΣΑΒΒΑΤΟ 09.30-12.30

ΤΗΛ.: 2105055125

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας