Τελευταία ενημέρωση 23:33, 24 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Κανονικά συνεχίζονται οι εγγραφές των τμημάτων Μπάσκετ και Πόλο των Ακαδημιών του ΓΣΠ. Δείτε πιο κάτω το πρόγραμμα.

 ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 13.00-21.00              

ΣΑΒΒΑΤΟ 09.30-13.00                    

ΤΗΛ.: 2105777147                      

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΟΛΟ

ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΧΩΡΑΦΑΣ 

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 16.00-21.00

ΣΑΒΒΑΤΟ 09.30-12.30

ΤΗΛ.: 2105055125

Ετικέτες

Τον βαθμό της ισοπαλίας πήραν οι Παμπαίδες του Ηρακλή, ενώ ήττα γνώρισε το τμήμα Τζούνιορ.

 

Μπορούσαν και νίκη οι Παμπαίδες

Χαρούμενοι έφυγαν οι θεατές και φίλοι των αθλητών των Παμπαιδικών τμημάτων του Απόλλων και του Ηρακλή Περιστερίου από το γήπεδο της Χρυσούπολης με τα πολλά γκόλ που είδαν σε ένα αγώνα που δεν ανέδειξε δυστυχώς νικητή. Και τα δύο γκόλ του "ΗΡΑΚΛΗ" έβαλε ο Αντώνης Πάσχος.

Ήττα για το τμήμα Τζούνιορ

Με το διπλό έφυγε ο Άρης Πετρούπολης απο το Περιστέρι νικώντας τον Ηρακλή με 1-0. Ήταν ο τελευταίος επίσημος αγώνας για τον τμήμα των Junior. του "ΗΡΑΚΛΗ" στο τουρνουά.

Ετικέτες

Αποστολή εξετελέσθη για τον ιστορικό Άγιο Ιερόθεο. Η ομάδα της πόλης μας πέτυχε τον στόχο της και από σήμερα ανήκει πια στην Γ’ Εθνική έπειτα από το 0-0 που απέσπασε στον Κορυδαλλό από την Προοδευτική σε συνδυασμό με την ήττα του Αιγάλεω με σκορ 3-0 στον Αετό Κορυδαλλού. Μπράβο λοιπόν στη διοίκηση, μπράβο στον προπονητή Ισίδωρο Σταυριανό και τους συνεργάτες του, μπράβο στους παίκτες.

Το παιχνίδι μέσα σε ένα εξαιρετικά φιλικό κλίμα από την πλευρά της διοίκησης και των φιλάθλων της Προοδευτικής φάνηκε ότι ήταν καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα ειδικά από την στιγμή που ήδη από το πρώτο ημίχρονο το Αιγάλεω έχανε με 3-0.

Οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις και συγκινήσεις.  Ένα σουτ του Καραμέρη από μακριά στο οριζόντιο δοκάρι στο 80’ και μια φάση των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο με τον Ατματζίδη στο 36’ απλά για να τα αναφέρουμε και μόνο.

Το τέλος του αγώνα βρήκε τους παίκτες του Ιεροθέου να πηγαίνουν προς την πλευρά των φιλάθλων τους για τον χαιρετισμό της ανόδου!

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Ρουμπής,  Κουμπούλης, Κακλαμάνος, Μπιρμπίλι, Καλογερής, Κούντου, Μπερτσιάς, Καραμέρης, Κυριαζής, Αλιμπάς, Πανούσης. Έπαιξαν και οι  Γεωργίου, Νιζάμης, Αλεξίου.

Ετικέτες

Ακόμη πιο όμορφη έγινε η παρουσία του Ατρόμητου στη Μύκονο με τις ομάδες Κ14 και Κ13 με την ταυτόχρονη   παρουσία του Χαβιέρ Ούμπιντες στο κυκλαδίτικο νησί.

Ετικέτες

Άμα θέλουμε να ευαγγελιζόμαστε ένα καλύτερο ποδόσφαιρο στη χώρα μας, δεν πρέπει να κοιτάμε μόνο τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, ούτε ποιος θα κάνει κουμάντο. Το καλύτερο ποδόσφαιρο να έρθει όταν από τις πολύ μικρές ηλικίες θα τηρείται η ισονομία, όταν  θα γίνεται σωστή διαπαιδαγώγηση και κυρίως όταν οι παίκτες και οι προπονητές δεν θα «μπολιάζονται» με το μικρόβιο ντε και καλά του πρωταθλητισμού.

Παίρνω αφορμή από την προκήρυξη του πρωταθλήματος Παμπαίδων που διοργανώνει η ΕΠΣΑ. Παιδιά δέκα ετών όχι μεγαλύτερη. Δέκα ομάδες δημιούργησαν έναν όμιλο έδωσαν παιχνίδια μεταξύ τους και στην πρώτη θέση ισοβάθμησαν ο Ήφαιστος και η Κηπούπολη. Το πρωτάθλημα κατέκτησε όμως ο Ήφαιστος γιατί έχει καλύτερα αποτελέσματα στα μεταξύ τους παιχνίδια. Τρίχες κατσαρές. Το ίδιο θα λέγαμε άμα ήταν ανάποδα. Πάλι τρίχες κατσαρές. Τα παιδάκια του Ηφαίστου πανηγύρισαν λοιπόν το πρωτάθλημα και τα παιδάκια της Κηπούπολης έμειναν με την πίκρα και την στενοχώρια που η προσπάθεια τους δεν είχε αποτέλεσμα. Επειδή τα μεταξύ τους παιχνίδια ενδεχομένως να έλειπαν κάποια παιδάκια, επειδή ενδεχομένως ο προπονητής να έκανε πιο πολλές αλλαγές, τέτοια πράγματα.

Και ερχόμαστε τώρα στο προκείμενο. Παιδιά και προπονητές να  «μπολιάζονται» άσκοπα με ένα μικρόβιο που άμα μπει μέσα τους θα κάνει πιο δύσκολη την όμορφη περιπέτεια τους παίζοντας ποδόσφαιρο. Την επόμενη φορά τα παιδιά της Κηπούπολης και ο προπονητής τους για παράδειγμα θα παίζουν και για την σκοπιμότητα, θα σκέφτονται τι έχουν κάνει στο πρώτο παιχνίδι και ανάλογα θα κυνηγήσουν αποτέλεσμα στο δεύτερο παιχνίδι. Και πάει λέγοντας.

Καλό είναι λοιπόν η ΕΠΟ να δει καλύτερα τις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων Υποδομής που διοργανώνει. Να μην περνάει αυτή την άσχημη νοοτροπία σε μικρούς αθλητές και προπονητές. Να το δει αλλιώς. Να βρει καλύτερες λύσεις και ας αφήσει τις ισοβαθμίες και τη διαφορά τερμάτων. Να αλλάξει τις προκηρύξεις και να τις προσαρμόσει με το παιδικό ποδόσφαιρο. Αυτές που ισχύουν  είναι για επαγγελματικό ποδόσφαιρο, άντε και σε ερασιτεχνικό κατηγοριών αλλά όχι για ακαδημίες και για δεκάχρονα παιδιά!

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας