Τελευταία ενημέρωση 05:47, 24 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ο ΓΣΠ ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Ελληνοαμερικανού, Τζέικομπ Μπλάνκενσιπ!

Ο 27χρονος και ύψους 2.08 μ. παίκτης αγωνίζεται κυρίως στη θέση «5». Πρόκειται για εξαιρετικό αθλητή με ικανότητες στο σκοράρισμα αλλά και στη δημιουργία ενώ παράλληλα είναι και σπουδαίος ριμπάουντερ.

Ο Μπλάνκενσιπ είναι απόφοιτος του Southeastern, όπου την τελευταία του χρονιά είχε 14,3 πόντους και 9,2 ριμπαόυντ. Ο ΓΣΠ συνεχίζει την δύσκολη προσπάθεια του να παραμείνει στην κατηγορία! Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους ώστε στο τέλος της χρονιάς ο στόχος να επιτευχθεί!

Ετικέτες

Δεν αγαπήθηκε φυσικά, όσο ο Ναπολεόνι, η αποχώρηση του δεν θα «ενοχλήσει» κανένα φίλαθλο του Ατρόμητου αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Μαρσελίνιο που έλυσε σήμερα το συμβόλαιο του έχει συνδυάσει το όνομα του με την πρώτη ευρωπαϊκή πρόκριση στην ιστορία της ομάδας.

Και μάλιστα με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο τόσο μέσα στη Στοκχόλμη όσο και στο Περιστέρι. Ειδικά οι κούρσες του στο πρώτο ματς θα αποτελέσουν για πολλά χρόνια το σημείο κατατεθέν του ευρωπαίου Ατρόμητου!

Όσο εντυπωσιακά βέβαια ξεκίνησε η χρονιά για τον Μαρσελίνιο, τόσο άδοξα έληξε καθώς η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ωστόσο οι εικόνες από τα δύο παιχνίδια του με την ΑΙΚ Στοκχόλμης θα μας μείνουν αξέχαστες.

Μαρσελίνιο on fire!

Ετικέτες

Ο Γιώργος Κομίνης από τον σύνδεσμο της Θεσπρωτίας ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει τον αγώνα του Ατρόμητου με την ΑΕΚ.

Ετικέτες

Στο προπονητικό γήπεδο του Ασπρόπυργου πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η προπόνηση των παικτών του Ατρόμητου εν όψει του αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές συμπεριλαμβανομένου του Πίτου Γκαρσία που γυμνάστηκε όμως  επιφυλακτικά. Ο Αργεντινός μέσος δεν υπολογίζεται, αντίθετα επιστρέφει ο Ουσέρο που ήταν τιμωρημένος στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Αύριο, αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών αποτελούμενη από τους Κεϊτά, Σουμπίνιο, Μπαστακό θα επισκεφθεί το 16ο Γυμνάσιο Περιστερίου για να μοιράσει εισιτήρια του κυριακάτικου παιχνιδιού.

Ετικέτες

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι ξεκινάει σήμερα (Πέμπτη) από τις 15.00 μέχρι τις 20.00 η πώληση των εισιτηρίων του αγώνα με την ΑΕΚ.

Το ίδιο ωράριο λειτουργίας θα ισχύει και αύριο (Παρασκευή).

Το γραφείο διαχείρισης εισιτηρίων βρίσκεται πλησίον της Θύρας 2 του γηπέδου Περιστερίου.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρες 7 και 5: 10 ευρώ, Θύρες 2 και 4: 15 ευρώ, Θύρα 3: 30 ευρώ. Παιδικό 5 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε ότι με την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η Αστυνομική Ταυτότητα καθώς και ο αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας