Τελευταία ενημέρωση 07:30, 20 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ελάχιστες είναι οι μέρες που έχουν απομείνει για να εγγραφεί κάποιος για το 2ο καλοκαιρινό του Camp θα κάνει τις ημερομηνίες 21-25 Ιουνίου και 27 Ιουνίου - 1 Ιουλίου, το μπασκετικό τμήμα της Άμιλλας. 

 

Η ανακοίνωση:

Το σωματείο μας ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών για το 2ο καλοκαιρινό κάμπ που διοργανώνουμε τις ημερομηνίες 21-25 Ιουνίου και 27 Ιουνίου - 1 Ιουλίου!!!

Το κάμπ της ομάδας μας θα διαρκέσει 10 ημέρες όπως προαναφέραμε όπου χωρίζονται σε 2 μέρη!!

Το 1ο μέρος 21-25 Ιουνίου περιλαμβάνει ατομική τεχνική σε κατάσταση 1 εναντίον 1 σε άμυνα και επίθεση,
ενώ το 2ο μέρος 27 Ιουνίου - 1 Ιουλίου θα περιλαμβάνει καταστάσεις 2 εναντίων 2 και 3 εναντίων 3 σε άμυνα και επίθεση!!!

Το έμπειρο και απόλυτα καταρτισμένο προπονητικό team της ομάδας μας θα προσπαθήσει με το πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει για το 10ήμερο καμπ να βοηθήσει τους αθλητές να κατανοήσουν καλύτερα τις καταστάσεις που θα διδαχθούν ώστε να είναι απόλυτα έτοιμοι για την επόμενη αγωνιστική περίοδο!!!

Να σημειώσουμε πως οι εγγραφές με τις δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να καταβληθούν στον προπονητή του κάθε τμήματος μέχρι και την 1η Ιουνίου!!

Ετικέτες

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος για το Μπουρνάζι και ο Σ.Ο. Περιστερίου διοργανώνουν αγώνα Σκακιστικής επίδειξης Σιμουλτανέ στη μνήμη «Παναγιώτη Τραντάλη».

 

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Μαΐου 2016 και ώρα 5.30 μ.μ στη παλαιά πλατεία Μπουρναζίου (Δασκαλογιάννη).

Η Σκακιστική επίδειξη θα πραγματοποιηθεί από τον(GM) Ιωάννη Νικολαΐδη ο οποίος θα αντιμετωπίσει συνολικά (30) αντιπάλους.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξαρτήτως δυναμικότητας ή ένταξης τους σε σύλλογο, θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας.

Ώρα προσέλευσης κατά την έναρξη 5 μ.μ το αργότερο.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια στους τρεις πρώτους ή καλύτερους εάν δεν υπάρξουν νικητές .


Δηλώσεις συμμετοχής /πληροφορίες μέχρι Σάββατο 28 Μαΐου στον κ.Ιάκωβο Λαπατά (6947156137),210-5753713 μετά τις 6 μ.μ και στο e-mail

Ετικέτες

Αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο ο Ατρόμητος Κ12 δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Ανθούπολης την οποία νίκησε εύκολα με σκορ 4-1 σε παιχνίδι που έγινε σήμερα το πρωί στο γήπεδο «Νταμάρι».

Μάλιστα δύο εκ των τεσσάρων γκολ ήταν προϊόν εξαιρετικής συνεργασίας μεταξύ των παικτών και ιδανικό τελείωμα από τους σκόρερ.

Τα τέσσερα γκολ πέτυχαν οι Μεντανάι, Κουμουνδούρος, Τζαγγαράκης και Τσουχλαράκης.

Έπαιξαν οι: Σιφογιαννάκης, Τσουχλαράκη, Ζούγρης, Φακουρέλης, Κούρτη, Μεντανάι, Τζαγγαράκης, Κουρσάρης, Κουμουνδούρος, Πάντος, Μακαρίτης, Καραφούλης, Γκιότσα, Αλέξης.

Ετικέτες

Πλατέλλας τον Ιανουάριο, Πλατέλλας τον Μαϊο και τον Ιούνιο. Πολύ πρόωρα σενάρια για τον νεαρό άσο της ΑΕΚ έχουν κάνει τα ΜΜΕ γνωρίζοντας την εμπιστοσύνη που του έχει ο Τραϊανός Δέλλας.

Ετικέτες

Oι τωρινοί κυβερνώντες μέσα στα χάλια τους δίνουν ονόματα μεγάλων αθλητών στα κλειστά γήπεδα όπως θέλουν τώρα να κάνουν με το ΟΑΚΑ και να το ονομάσουν σε   «Νίκος Γκάλης». Οι Παναθηναϊκοί πρωτίστως αντιδρούν και έχουν ξεκινήσει πόλεμο εναντίον του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή που πήρε αυτή την απόφαση. Και με όλα τα δικά τους συστημικά μέσα να έχουν ξεκινήσει ανένδοτο αγώνα.

Οι παλιοί αντίθετα κυβερνώντες και αυτοί μέσα στα χάλια τους  είχαν άλλη πρακτική. Τους άρεσε η υστεροφημία τους. Τι να πούμε κι εμείς με το δικό μας κλειστό στο Περιστέρι που το ονόμασαν «Ανδρέας Παπανδρέου». Επειδή έγινε επί ημερών τους (ΠΑΣΟΚ) πρόλαβαν αυτοί, άμα το έκαναν οι Νεοδημοκράτες θα το ονόμαζαν «Κωνσταντίνος Καραμανλής».  Άλλες πρακτικές οι παλιοί!.

Και στην μια και στην άλλη περίπτωση το λαό δεν τον ρώτησε κανείς. Άμα είναι όμως να βάλουμε στη ζυγαριά αυτές τις δύο αποφάσεις θα συμφωνήσουμε με αυτούς που επιλέγουν αθλητές και όχι πολιτικούς. Χίλιες φορές «Νίκος Γκάλης» το ΟΑΚΑ παρά «Κώστας Μητσοτάκης», μπρρρρ!.

Και αλήθεια το δικό μας να το ξαναβαφτίσουμε γίνεται;.  Το «Νίκος Φάσουρας» δεν θα σας άρεσε καλύτερα; Εμένα θα μου άρεσε πάντως!

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας