Τελευταία ενημέρωση 02:01, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

«Δεν κρίνονται μόνο οι παίκτες, κρίνομαι κι εγώ» παραδέχθηκε ο Τραϊανός Δέλλας μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό με αρκετ΄'η δόση αυτοσαρκασμού.

Ετικέτες

Την πρώτη θέση στο τουρνουά προπονητικού χαρακτήρα Παίδων Ηλιούπολης κατέκτησε ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι γίνεταιθ εξαιρετική δουλειά στην ομάδα.

Ετικέτες

Τέτοιες εικόνες προκαλούν ντροπή!. Και οι υπεύθυνοι της ΕΠΟ που διοργανώνουν το γυναικείο πρωτάθλημα Α’ Εθνικής πρέπει να ντρέπονται, δείχνοντας βέβαια την ανεπάρκεια τους, βάζοντας γυναίκες να παίζουν σε γήπεδο που είναι για να βοσκούν κατσίκες!.

Ο Ατρόμητος κλήθηκε σήμερα να δώσει το εξ αναβολής παιχνίδι με τις Ελπίδες Καρδίτσας στο Δημοτικό Γήπεδο  Μητρόπολης και γνώρισε την ήττα κάνοντας κατάθεσης ψυχής πάνω στο βοσκοτόπι!.

Οι Ελπίδες επικράτησε με σκορ 1-0 αλλά το γκολ που πέτυχε προήλθε από πεντακάθαρο επιθετικό φάουλ πάνω στην Βαρασά που ο επόπτης αν και ήταν πολύ κοντά δεν το είδε και άφησε τη φάση να εξελιχθεί με αποτέλεσμα να πετύχει γκολ η Κόγγουλη.

Τα κορίτσια του Ατρόμητου έχασαν πάντως ευκαιρίες με σημαντικότερη εκείνη της Τράγου το σουτ της οποία πέρασε ξυστά πάνω από το δοκάρι.

Σημασία έχει πάντως ότι στο έτος 2016 όσο και αν θέλουν να υποβαθμίσουν ένα πρωτάθλημα Α’ Εθνικής Γυναικών, είναι ντροπή να βάζουν γυναίκες να παίζουν πάνω σε τέτοιους βοσκότοπους. Κορίτσια που κάνουν το χόμπι τους, που ταξιδεύουν χιλιόμετρα για να ευχαριστηθούν το άθλημα που αγαπάνε αλλά βλέπουν την αδιαφορία των υπευθύνων της ΕΠΟ σε όλο της το μεγαλείο!

Ετικέτες

Ο Λε Ταλέκ το έβαλε, ο Μπάρκας τα έπιανε και ο Ατρόμητος πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό (1-0)  έχοντας ακόμη πιθανότητες για την κατάκτηση της έκτης θέσης και της συμμετοχής στα play offs.

Ετικέτες

Tην τρίτη θέση στο πρωτάθλημα ΕΣΚΑ κατέκτησε η παιδική ομάδα του ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ με το σπουδαίο διπλό επί του πανίσχυρου Παναθηναϊκού στο Κλειστό "Π.Γιαννακόπουλος".

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας