Τελευταία ενημέρωση 23:25, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Τελικά βιαστήκαμε να προεξοφλήσουμε ότι από την στιγμή που έχασε τη θέση του στον Ατρόμητο, έχασε και την θέση του στην Εθνική Λευκορωσίας.

Ετικέτες

«Φωτιά αναμένεται να πάρουν τα επόμενα 24ωρα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εν όψει των αγώνων που θα δώσουν Ατρόμητος και ΓΣΠ.

Ετικέτες

H υπεράσπιση του τίτλου του πρωταθλητή που κατέκτησε τα δύο τελευταία χρόνια είναι ο μεγάλος στόχος του Ατρόμητου Κ15 σε ένα από τα κορυφαία τουρνουά της χώρας μας, το Nike Premier Cup που ξεκινάει την ερχόμενη Παρασκευή. Μπορεί ο στόχος αυτός να φαντάζει πολύ δύσκολος καθώς καμία ομάδα δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει το τουρνουά δύο συνεχόμενες χρονιές, πόσο μάλλον για τρίτη συνεχόμενη, ωστόσο η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλοου βρίσκεται στην καλύτερη της φάση αυτή την περίοδο. Ο Ατρόμητος έχει συμπεριληφθεί στον 2ο όμιλο μαζί με ΠΑΣ Γιάννινα, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Πανιώνιο.

Την Παρασκευή, πρώτη μέρα του τουρνουά θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στις 18.30 και την ΑΕΚ στις 20.30

 Η κάθε ομάδα που θα συμμετάσχει στο NIKE PREMIER CUP του 2016, θα αγωνισθεί με τις δικές της εμφανίσεις και τους χορηγούς της. Οι αγώνες θα έχουν διάρκεια 2 Χ 20 λεπτών. Την Παρασκευή 1 Απριλίου 1Η ημέρα το τουρνουά θα αρχίσει με την 1Η φάση ομίλων ALL AROUND GAMES , Το Σάββατο 2Η ημέρα 2 Απριλίου θα γίνουν οι αγώνες της 2ΗΣ φάσης των ομίλων καθώς και οι αγώνες για τις κατατακτήριες θέσεις. Την Κυριακή 3 Απριλίου 3Η και τελευταία ημέρα , το πρωί θα γίνουν οι αγώνες της τελικής κατάταξής , οι 2 ημιτελικοί και το απόγευμα θα γίνουν ο μεγάλος τελικός και ο μικρός τελικός, όπου και θα ανακοινωθούν όλες οι τελικές θέσεις του τουρνουά, θα μοιρασθούν σε όλες τις αναμνηστικά έπαθλα και βραβεία, καθώς και το έπαθλο της ΜΕΓΑΛΗΣ ΝΙΚΗΤΡΙΑΣ ομάδας. Η πρωταθλήτρια του τουρνουά θα εκπροσωπήσει την χώρα μας, κατευθείαν στους μεγάλους τελικούς του Παγκόσμιου Τουρνουά NIKE PREMIER CUP στις αρχές Μαΐου του 2016.

 Στα τελικά συμμετέχουν κάθε χρόνο οι καλύτερες 20 ομάδες των U – 15 από όλο τον κόσμο και διαγωνίζονται για το μεγάλο έπαθλο και μια θέση στον Παγκόσμιο Τελικό. Από την φετινή διοργάνωση της χώρας μας η ΠΡΩΤΑΘΛΉΤΡΙΑ θα συμμετάσχει κατευθείαν στους ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΝΔΙΑ Η φετινή ηλικιακή ημερομηνία γέννησης των παιδιών που συμμετέχουν είναι το 2001.

 O  ΠΕΡΣΙΝΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ- 1-1 (8-7 στα πέναλτι)

Σε ένα πολύ δυνατό και ισορροπημένο παιχνίδι, ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο 15’ με αυτογκόλ και ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε στο 33’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καλομοίρη. Το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα της κανονικής διάρκειας του αγώνα. Στη 10λεπτη παράταση που ακολούθησε, το σκορ δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί οι παίκτες του Σωτήρη Θεοδώρου, επικράτησαν με 8-7 και κατέκτησαν την πρώτη θέση και το κύπελλο στο εγχώριο τουρνουά, και πανηγύρισαν με την ψυχή τους.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σωτήρης Θεοδώρου): Τσαπάρας, Βλάχος, Σκουτέρης, Μακρής, Στόιλας, Βιταλιώτης, Αυγουστάτος, Μουρελάτος, Ρετζεπάι, Πετσίτης, Καρατζάς. Έπαιξαν και οι Λαχανάς, Μητρόπουλος, Πιπερίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Άρης Κυριαζής): Πογιάνης Μιχ., Μανιδάκης, Ντουλάκης, Βενέτης, Κουτζής, Σπίνος, Αντωνίου, Καλομοίρης, Χριστοδούλου, Σκεντεράι, Δουγένης (Πετράϊ).

 

 

 

 

 

 

 

Ετικέτες
Ο φυσικοθεραπευτής Δημήτρης Βασιλείου γράφει σήμερα στο peristerisports και δίνει χρήσιμες συμβουλές για τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Ετικέτες

Μια καλή εμφάνιση είναι ο στόχος του νεανικού Αστέρα Περιστερίου στο παιχνίδι της Παρασκευής (20.00) με τον ΓΣ Βριλησσίων στο κλειστό γήπεδο Βριλησσίων για το πρωτάθλημα της Γ' ΕΣΚΑ.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας