Τελευταία ενημέρωση 06:34, 23 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Την πρώτη του συμμετοχή σε 18αδα μετά από 18 μήνες σκληρής δουλειάς για να επιστρέψει υγιής έκανε την περασμένη εβδομάδα ο ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου Κ20 Βασίλης Δαλκαφούκης.

Ο προπονητής του Γιώργος Κορακάκης επιβραβεύοντας την προσπάθεια του που έχει ως στόχο την ολική επαναφορά τους στους αγωνιστικούς χώρους, τον συμπεριέλαβε στην αποστολή του εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Πλέον είναι θέμα ημερών για να πάρει και τα πρώτα παιχνίδια στα πόδια του στο πρωτάθλημα Νέων της Σούπερ Λίγκα και δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί από τον ερχόμενο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ετικέτες

Η ΠΑΕ Ατρόμητος τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρας της Γυναίκας ανακοίνωσε ότι στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης η είσοδος σε όλες τις Γυναίκες θα είναι ελεύθερη.

Η Παγκόσμια Ημέρας της Γυναίκας εορτάζεται στις 8 Μαρτίου. Έχει τις ρίζες της στις διαμαρτυρίες των γυναικών στις αρχές του εικοστού αιώνα στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, που ζητούσαν ίσα δικαιώματα, καλύτερες συνθήκες εργασίας καθώς και δικαίωμα ψήφου. Θεσμοθετήθηκε το 1977 από τον ΟΗΕ, ο οποίος κάλεσε όλες τις χώρες του κόσμου να γιορτάσουν την ημέρα για τα δικαιώματα των γυναικών.

Ετικέτες

 Στο στόχαστρο της Άστον Βίλα βρίσκεται ο ταλαντούχος τερματοφύλακας του Ατρόμητου Βασίλης Μπάρκας. Όπως αναφέρει η εφημερίδα του Μπέρμιγχαμ, Birmingham Mail, η οποία μελετά πολύ στενά το ρεπορτάζ της Άστον Βίλα, σκάουτς της αγγλικής ομάδας βρέθηκαν πρόσφατα σε παιχνίδια του Ατρόμητου και παρακολούθησαν τον Βασίλη Μπάρκα.

Η Άστον Βίλα εξετάζει την απόκτηση ενός βασικού τερματοφύλακα τη νέα σεζόν και ο Έλληνας κίπερ, ο οποίος το 2013 είχε δοκιμαστεί στη Στόουκ, βρίσκεται στη μεταγραφική της λίστα. Μάλιστα, κάποιες αρχικές συζητήσεις εικάζεται πως έχουν ήδη γίνει.

Ο Μπάρκας φαίνεται μάλιστα να έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του τους σκάουτ της Άστον Βίλα, ενώ ο ίδιος έχει ως όνειρο τη μεταγραφή του σε κάποιον αγγλικό σύλλογο στο μέλλον.

Από εκεί και πέρα απομένει να δούμε αν το καλοκαίρι το ενδιαφέρον της αγγλικής ομάδας μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση.

Ετικέτες

Αγωνιστική δράση μόνο στην Α' Κατηγορίας περιλαμβάνει το τριήμερο της Αποκριάς όπως έχει ανακοινώσει η ΕΠΣΑ. Αντίθετα δε θα γίνουν οι αγώνες της Β' και Γ' κατηγορίας. Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής αναφέρει τα εξής:

«ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΑΘΑΡΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ: 12, 13 & 14/03/2016

Θα διεξαχθεί ΜΟΝΟ η 24η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας

Δεν θα διεξαχθούν, επομένως, αγώνες Β’ και Γ’ Κατηγορίας, όπως επίσης και όλοι οι αγώνες των Πρωταθλημάτων Υποδομής».

Ετικέτες

Με το μυαλό στα μπαράζ βρίσκεται ο Άγιος Ιερόθεος ο οποίος με τη διαφορά τω 16 βαθμών που έχει αποσπαστεί μπορεί να προετοιμαστεί πλέον απερίσπαστος για το ραντεβού με την ιστορία. Ο προπονητής της ομάδας Ισίδωρος Σταυριανός σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τόνισε τα εξής:

«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση η ομάδα μας να έχει βαθμολογική διαφορά από αρκετά νωρίς και από αρχές Γενάρη να προσπαθούμε να βάζουμε τα νέα παιδιά στην ομάδα και να τα εντάσσουμε σιγά σιγά στο στιλ παιχνιδιού που επιζητούμε. Ξέρουμε και γνωρίζουμε πως ο αντίπαλος που παίζουμε κάθε εβδομάδα υπερβάλλει συνέχεια εαυτόν, δίνει το 200% για να προσπαθήσει να μας κόψει βαθμούς η και για να μας κερδίσει, και αυτό είναι καλό για μας.

Γνωρίζουμε την ιστορία κάθε ομάδας και δείχνουμε τον απαραίτητο σεβασμό σε κάθε αντίπαλο. Από κεί και περα  όταν μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο βλέπουμε μόνο 11 ποδοσφαιριστές και τίποτα παραπάνω. Αλλά αν δούμε την πραγματικότητα κατάματα, είναι άσχημο να ξέρεις πως και να καταφέρεις να πάρεις κάτι από το παιχνιδι, δεν μπορείς να φτάσεις τον πρώτο...

Θέλουμε πάρα πολύ δουλειά. Αυτή τη διαφορά που έχουμε μέχρι στιγμής την έχουμε χτίσει με δουλειά και κόπο όλη τη χρονιά. Στη διαδικασία των μπαράζ θα είμαστε πανέτοιμοι. Οι ποδοσφαιριστές μου έχουν μεγάλη αξία και εμπειρία και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από κανέναν. Μόλις σφυρίξει ο διαιτητής παίζουν οι ποδοσφαιριστές και καμία  φανέλα».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Νικηφόρο ντεμπούτο

22 Απρ 2024 Φοίνικας

Μπήκε σε μπελάδες!

Μπήκε σε μπελάδες!

22 Απρ 2024 Ηρακλής

Δυσκολεύει το όνειρο

Δυσκολεύει το όνειρο

22 Απρ 2024 Κηπούπολη

Ήττα στο Ίλιον

Ήττα στο Ίλιον

22 Απρ 2024 Ιπποκράτης

Σε μπαράζ με Αρίωνα

Σε μπαράζ με Αρίωνα

22 Απρ 2024 Ένωση Περιστερίου

Για την.... πάρτη της!

Για την.... πάρτη της!

22 Απρ 2024 Ανθούπολη

Κέρδισε και... περιμένει

Κέρδισε και... περιμένει

21 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας