Τελευταία ενημέρωση 10:57, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων – Νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στη Γαλλία (Annemasse) στις 6-11 Ιουλίου 2016 ήταν μία διοργάνωση σταθμός στην πορεία του αθλητή μας Κωνσταντίνου Τερζανίδη, καθώς ήταν η πρώτη φορά που εκπροσώπησε τη χώρα μας.

Σε ατομικό επίπεδο ο Κωνσταντίνος κατέλαβε την 8η θέση στα 800μ επιφάνειας με χρόνο 6.56.01 και την 10η θέση στα 1500μ επιφάνειας με χρόνο 13.26.18. Με τη συμμετοχή του στην σκυταλοδρομία 4Χ200μ κατέλαβε την 4η θέση μένοντας μια αναπνοή μακριά από το βάθρο χάνοντας για λίγο το χάλκινο μετάλλιο. Αλλά δεν σταμάτησε εκεί αφού μας χάρισε ένα εξαιρετικό φινάλε κατακτώντας την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στη σκυταλοδρομία 4Χ2000μ ανοικτής θαλάσσης.

Θερμά συγχαρητήρια στον αθλητή μας και τον προπονητή του συλλόγου Άκη Λιάπη, οι οποίοι μας απέδειξαν ότι με συνεχή προσπάθεια και θέληση επιτυγχάνουμε  το καλύτερο αποτέλεσμα.


Ετικέτες
Με ανακοίνωση του ο πρόεδρος του Άγιου Ιερόθεου, Παναγιώτης Ρούμπας, τόνισε ότι οι φιλονικιες μεταξυ φιλων της ομαδος δεν προσφερουν τιποτα.
 
Η ανακοίνωση:
 
Εχοντας την ιδιοτητα του Προεδρου τουΔ Σ του Α Ο ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ οφειλω να ενημερωσω οι φιλονικιες μεταξυ φιλων της ομαδος μας δεν προσφερουν τιποτα.Οσοι εχουν περασει απο το Δ Σ εχουν προσφερει ολοι αλλοι λιγο αλλοι πιο πολυ.Τωρα που η ομαδα βρισκεται στο πιο ψηλο σκαλι της ιστοριας της ας την σεβαστουμε ολοι και οποιος θελει οτιδηποτε να ρωτησει καθε δευτερα εχουμε Δ Σ.Δεν περισσευει κανεις μας ολοι μαζι οποτε χρειαστει και παντα VAMOS AGIOS
 
 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΠΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ετικέτες

Η Κ17 του Ατρόμητου βραβεύτηκε απο τον Ανδρέα Παχατουρίδη.

Ο λόγος ήταν η ανάδειξη της στις τέσσερις καλύτερες ομάδες στην ηλικία της.

Ετικέτες

Tην προσπάθεια του για παραμονή ξεκινά σήμερα ο ΓΣΠ στο Πόλο.

 

Οι αγώνες:

1η, Σάββατο 16/7

18.00 Ηλυσιακός – ΟΦΗ, 19.00 Ιωνικός Νίκαιας - ΝΟ Λάρισας, 20.00 Ηρακλής- ΓΣ Περιστερίου

2η, Κυριακή 17/7

09.30 ΝΟ Λάρισας – Ηλυσιακός, 10.30 ΟΦΗ- Ηρακλής, 11.30 ΝΟ Ρεθύμνου- Ιωνικός Νίκαιας

3η, Κυριακή 17/7

17.30 ΓΣ Περιστερίου – ΟΦΗ, 18.30 Ηρακλής – ΝΟ Λάρισας, 19.30 Ηλυσιακός – ΝΟ Ρεθύμνου

Οι υπόλοιπες 4 αγωνιστικές θα διεξαχθούν το επόμενο Σαββατοκύριακο (23-24 Ιουλίου) στο Κολυμβητήριο Ηρακλείου Κρήτης.

Στην Β’ Εθνική κατηγορία υποβιβάζονται οι 3 τελευταίες ομάδες της κατάταξης

Ετικέτες

Έτοιμος για τα πλέι άουτ

Έτοιμοι οι άνδρες του Αρσένη Μαρούλη για τον πρώτο γύρο των Play Out που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Περιστερίου. Με τον πρώτο αγώνα να ξεκινά το Σάββατο 16/7 στις 20:00 με αντίπαλο τον Ηρακλή και τον δεύτερο αγώνα την Κυριακή στις 17/7 και ώρα 17:30 με τον ΟΦΗ , το Περιστέρι κυνηγά δύο νίκες για να κατέβει το επόμενο Σαββατοκύριακο στο Ηράκλειο της Κρήτης με ισχυρή ψυχολογία.

Ο Αρσένης συγκέντρωσε τους παίκτες του πριν την σημερινή προπόνηση , τους έδωσε οδηγίες για το αυριανό παιχνίδι και όλοι πλέον κυνηγούν τα θετικά αποτελέσματα. Ο Γ.Σ.Π. δούλεψε πολύ αυτά τα δύο χρόνια στην Υδατοσφαίριση , έχτισε μία ομάδα χαμηλού budget αλλά σημαντικά μεγάλων ψυχικών δυνάμεων ... και μία ομάδα νεανική! Οι φίλοι της Υδατοσφαίρισης με δύο κεντρικά συνθήματα «Εδώ είναι Περιστέρι» και «Η ομάδα ποτέ μόνη της» καλούν τους συμπολίτες Περιστεριώτες να γεμίσουν και στους δύο αυτούς αγώνες το κολυμβητήριο ... να δώσουν παλμό ... και να βοηθήσουν το Περιστέρι να κρατηθεί στην Α2 !

Η πόλη φροντίζει τα παιδιά της και είμαστε σίγουροι ότι όλοι οι δρόμοι της αυτό το διήμερο θα οδηγούν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Περιστερίου ... Καλή Επιτυχία ΓΣΠάρα!

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας