Τελευταία ενημέρωση 15:59, 24 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

O Aτρόμητος Κ9/ Προτζούνιορ (παιδιά που γεννήθηκαν το 2007) έκανε σήμερα το «δύο στα δύο» στο τουρνουά της Παιανίας.

Αρχικά επικράτησε με σκορ 4-0 των Επιλέκτων με τρία γκολ του Λεμπέση κι ένα του Σπηλιόπουλου και στην συνέχεια λύγισε την αντίσταση του ΠΑΟ Super Club με 2-1 έχοντας σκόρερ τον Κώτση και τον Σπηλιόπουλο.

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Πατατανές χρησιμοποίησε τους εξής ποδοσφαιριστές: Νικολουδάκης, Γκέρος, Γαλατάς, Κολάγκι, Κώτσης, Σαμιώτης, Πολίτης, Λεμπέσης, Μολφέτας, Σπηλιόπουλος.

Τα παιδιά φωτογραφήθηκαν με τον κορυφαίο παλαίμαχο  Έλληνα διεθνή άσο Γιώργο Καραγκούνη που βρέθηκε στην Παιανία και παρακολούθησε αγώνες του τουρνουά.

Ετικέτες

 Μεγάλη είναι η αυριανή μέρα για τον Ατρόμητο!. Το καμάρι του Περιστερίου διεκδικεί για τρίτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια την πρόκριση του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας!. Διεκδικεί για τρίτη φορά το δικαίωμα στο όνειρο που του το στέρησαν δύο φορές άδικα!

Ας ευχηθούμε ότι στις 8 το βράδυ θα βγούμε ξανά στους δρόμους. Αφού ο κόσμος της ομάδας δεν θα είναι μέσα στο γήπεδο ας γίνει το θέλημα και να βγει έξω στους δρόμους. Να φωνάξουμε για το αγαπημένο «αστέρι» της πόλης, να ζητήσουμε πάλι το Κύπελλο, αυτό που μας ανήκει!

Να βγούμε ξανά σαν και τότε……

Ετικέτες

Νικηφόρα ξεκίνησε ο Ατρόμητος Κ12 (παιδιά που γεννήθηκαν το 2004) τις υποχρεώσεις του στο  1o SPETSES YOUTH CUP που έκανε σήμερα πρεμιέρα στις πανέμορφες Σπέτσες. Η κούραση από το πρωινό ξύπνημα και το ταξίδι δεν επηρέασαν τα πιτσιρίκια του Σωτήρη Ρίζου που επιβλήθηκαν με σκορ 2-1 της  Arsenal Soccer School AFC. Τα γκολ πέτυχαν οι Τσαγγαράκης, Τσαντήλας.

Έπαιξαν οι:  Σιφογιαννάκης, Κουφόπουλος, Καρδάμης, Δεσύπρης, Παναγιώτου, Τσουχλαράκης, Μητρόπουλος, Ανταλής, Αγκούσι,  Τσαντήλας, Γιαννουλάτος, Πάντος, Ζούγρης, Αμαρίντο, Τσαγγαράκης, Δάλλας, Καλύβας.

Αύριο το απόγευμα (17.30 – 18.30 ο Ατρόμητος Αθηνών θα αντιμετωπίσει τη  Μικτή ομάδα ΕΠΣ Αργολίδας.

 

 

 

Ετικέτες

Μεγάλη και περήφανη νίκη πέτυχαν οι Παγκορασίδες Β' του Peristeri Volley των ανατροπών σε βάρος του Ολυμπιακού και διατήρησαν και διατήρησαν  το αήττητο στη φάση των ομίλων τελικής κατάταξης! Τα κορίτσια  υπερέβησαν και πάλι εαυτούς και ανέτρεψαν τα δεδομένα του αγώνα αφού αρχικά βρέθηκαν πίσω με 0-2 σετ (22-25, 15-25)!.

Η συνέχεια ήταν ένας μονόλογος πάθους και αποτελεσματικότητας της ομάδας που έφτασε στη ισοφάριση 2-2 (25-22. 25-13) για να κλείσει θριαμβευτικά ο αγώνας με σκορ 15-13 στο ται μπρεικ και έξαλλους πανηγυρισμούς αθλητριών και θεατών που κατέκλυσαν τα Δίδυμα Χωράφας. Ήταν ένα μαγικό απόγευμα για τις Παγκορασίδες Β που εκτός των άλλων δείχνουν τον δρόμο και στις Παγκορασίδες Α στον αγώνα της Μεγάλης Τρίτης πάλι εναντίον του Ολυμπιακού στο Ρέντη.

Η σύνθεση της ομάδας: 1.ΜΙΛΗ ΚΑΤΙΑ , 3.ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ , 4.ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΑΝΤΩΝΙΑ, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ ΔΑΝΑΗ, 7.ΜΠΑΡΤΖΗ ΒΟΥΛΑ , 9.ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΕΦΕΛΗ , 11.ΚΙΚΡΙΛΗ ΜΑΡΙΑ 14 13.ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΥΡΤΩ , 17 ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 20. ΖΙΩΓΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
Προπονητές: Κουγιουμτζόγλου, Νικηφορίδης

Ετικέτες

Την δυνατότητα σε κορίτσια 8 ως 13 ετών να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους στο συναρπαστικό άθλημα του Water Polo με μειωμένη συνδρομή (25 ευρώ) μέχρι το τέλος του Ιουλίου δίνει ο ΓΣ Περιστερίου ενισχύοντας παράλληλα τις Ακαδημίες του Γυναικείου Τμήματος Υδατοσφαίρισης.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας