Τελευταία ενημέρωση 06:13, 20 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ανακοίνωση για τα δελτία των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο Παιδικό πρωτάθλημα που διοργανώνει, εξέδωσε η ΕΠΣ Αθηνών.

Η ανακοίνωση:

"Ενημερώνουμε όλα τα σωματεία μας που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ, ότι η Ε.Π.Σ. Αθηνών έκανε δεκτό το κοινό αίτημα πολλών σωματείων που δεν πρόλαβαν να εκδώσουν δελτία και αποφάσισε να επιτρέψει την συμμετοχή ποδοσφαιριστών στο Πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ και με Ταυτότητες ή πρωτότυπα Πιστοποιητικά Γέννησης  με θεωρημένη φωτογραφία, για τις δύο (2) πρώτες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος ΠΑΙΔΩΝ (24 & 25/09/2016 1η Αγωνιστική και 1 & 2/10/2016, 2η Αγωνιστική).

Ας φροντίσουν τα σωματεία, το συντομότερο δυνατόν, να εκδώσουν τα δελτία των ποδοσφαιριστών τους, γιατί δεν πρόκειται να δοθεί άλλη παράταση.

Σημειώνουμε ότι οι ποδοσφαιριστές με Ταυτότητες ή Πιστοποιητικά, θα πρέπει να αναγράφονται στην Κατάσταση Υγείας των σωματείων τους".

Ετικέτες

Στη ξένη αγορά ψάχνει οριστικά και αμετάκλητα ο Ατρόμητος το διάδοχο του Τραϊανού Δέλλα και αν είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας τόσο το καλύτερο.

Πηγές της ΠΑΕ υπογραμμίζουν ότι εκτός του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν έχει γίνει κρούση με κανέναν άλλον Έλληνα προπονητή και ούτε πρόκειται να γίνει καθώς στις προθέσεις της διοίκησης είναι να βρεθεί προπονητής από το εξωτερικό.

Κατόπιν τούτου στερείται κάθε λογικής και ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας το σενάριο ότι ο Άκης Μάντζιος αρνήθηκε την πρόταση του Ατρόμητου. Ο 47χρονος προπονητής αφενός έβαλε «λυτούς και δεμένους» για να έρθει στον Ατρόμητο, αφετέρου η ΠΑΕ δεν συζήτησε καν μαζί του ούτε με άλλον Έλληνα προπονητή. Και όμως εμφανίζεται να έχει απορρίψει την πρόταση του Ατρόμητου.

Από εκεί και πέρα στο ματς με τον Αστέρα θα κάνει χρέη προπονητή ο Γιώργος Κορακάκης καθώς ακόμη και αν προσληφθεί νέος προπονητής μέχρι τέλος της εβδομάδας αποκλείεται να καθίσει στον πάγκο.

Ετικέτες

Να...μιμηθεί την συμπολίτισσα Κηπούπολη που αν και μια κατηγορία πιο κάτω κέρδισε τον Παράδεισο εκτός έδρας για το Κύπελλο ΕΠΣΑ θέλει η Χρυσούπολη η οποία προετοιμάζεται εναντικά για τον αγώνα της πρεμιέρας.

Η ομάδα του Βαγγέλη Κότσαλου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στο γήπεδο Μελισσίων τον Παράδεισο στις 16.30 και ασφαλώς στόχος της είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών.

 

 

Ετικέτες

Την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με την Αγία Παρασκευή ξεκινάει από σήμερα ο Α.Ο. Περιστερίου.

Οι παίκτες της ομάδας είχαν εχτές ρεπό και το απόγευμα θα ξεκινήσουν δουλειά για το συγκεκριμένο ματς.

Ο Κώστας Αρζένης είδε πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι με τους Αγίους Αναργύρους και περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να εμφανιστούν σοβαροί και με την Αγία Παρασκευή. Αν το κάνουν θα πάρουν σίγουρα την δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Ετικέτες

Με περισσότερη σοφία έχοντας μάθει από τα λάθη της περσινής σεζόν που της στέρησαν την άνοδο, ετοιμάζεται να ριχθεί η Άμιλλα στο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας με στόχο να κάνει πραγματικότητα τον στόχο της ανόδου.

Με νέο προπονητή τον ταλαντούχο Κώστα Σώκο που αντικατέστηκε τον έμπειρο Γιώργο Μπεκρή και με αρκετές αλλαγές στο ρόστερ η ομάδα του Μπουρναζίου συνεχίζει τις προπονήσεις εν όψει της πρεμιέρας το ερχόμενο Σάββατο.

Αντίπαλος της θα είναι τα Βριλήσσια στο γήπεδο της Χρυσούπολης (16.30) και ασφαλώς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη για να γίνει ποδαρικό στο πρωτάθλημα με το δεξί.

 

           
Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας