Τελευταία ενημέρωση 20:38, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ανέλαβε προπονητής στην Ακαδημία του ΑΠΣ Ατρόμητου.

Ο λόγος για τον Δημήτρη (Τζίμη) Καριώτη ο οποίος μετά από αρκετά χρόνια επιστρέφει στην Ακαδημία του Ατρόμητου και ήδη έπιασε δουλειά ξεκινώντας προπονήσεις με τα παιδιά.

Ο Καριώτης έχει μεγάλη εμπειρία στο χώρο των ακαδημιών τον οποίο υπηρετεί επί σειρά ετών και επιπλέον μπορεί να μεταλαμπαδεύσει  στα παιδιά την αγάπη για τον Ατρόμητο.

Στην ομάδα αγωνίστηκε τη δεκαετία του ’90 μεταπηδώντας από τον Ήφαιστο και συνολικά έχει 92 συμμετοχές σε Β’ και Γ’ Εθνική με το αστέρι στη φανέλα.

Ετικέτες

Μια ξεχωριστή εμπειρία που σίγουρα θα μείνει βαθιά χαραγμένη μέσα τους έζησαν πριν από λίγες μέρες οι αθλητές της ακαδημίας του Θησέα Περιστερίου.

Ανεβαίνοντας στο ταπί ενημερώθηκαν από τους προπονητές τους ότι θα τους έκανε προπόνηση μια κοπέλα η οποία είχε κατακτήσει το χρυσό Ολυμπιακό Μετάλλιο στο Ρίο όχι με τα χρώματα της Ελλάδα αλλά με τις ΗΠΑ.

Ήταν η Helen Maroulis η οποία πήρε το χρυσό στην κατηγορία των 53 ετών στη Ελεύθερη Πάλη. Βρέθηκε στην Ελλάδα για διακοπές και αποδέχθηκε με χαρά την πρόταση των ανθρώπων του Θησέα για να παραβρεθεί στην προπόνηση.

Η Maroulis είναι ελληνικής καταγωγής (Έλεν Μαρούλις) που γεννήθηκε και μεγάλωσε στις ΗΠΑ ωστόσο έρχεται συχνά στην Ελλάδα, τόπο καταγωγής των γονέων της.

Η διοίκηση του Θησέα την ευχαρίστησε πάντως θερμά για την παρουσία της στη προπόνηση κι επιπλέον ευχήθηκε η θετική της αύρα να δώσει κίνητρα στα παιδιά της Ακαδημίας.

 

Ετικέτες

 Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της Γυναικείας Ομάδας του ΓΣΠ εν όψει της έναρξης των υποχρεώσεων της στο πρωτάθλημα της Γ' ΕΣΚΑ στις 5 Οκτωβρίου.

Φέτος επιχειρήθηκε ανανέωση στην ομάδα καθώς αποκτήθηκαν 9 αθλήτριες οι οποίες μαζί με τα κορίτσια που προέρχονται από τα τμήματα της Ακαδημίας θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν ένα αξιόμαχο σύνολο με στόχο την άνοδο φυσικά στη δεύτερη κατηγορία του αθηναϊκού μπάσκετ.

Προπονήτρια της ομάδας είναι η Γεωργία Αγγέλη και έφορος του τμήματος ο Μανώλης Τσουκνάκης. Γενικός αρχηγός ο Δημήτρης Σπαθούλας.

Ετικέτες

Σήμερα στις 11:30 στα γραφεία της ΕΠΣΑ θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των αγώνων για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου.

Συμμετέχουν οι 23 νικήτριες ομάδες της 2ης αγωνιστικής και οι 32 ομάδες της Α΄κατηγορίας.Σύνολο 55 ομάδες Από την αγωνιστική αυτή θα εξαιρεθούν 9 ομάδες (Α΄κατηγορίας) και οι υπόλοιπες 46 θα σχηματίσουν 23 ζευγάρια.

Οι νικητές των 23 αγώνων οι οποίοι θα διεξαχθούν την Τετάρτη (28/9) και οι ομάδες της Α΄κατ.(9) που εξαιρέθηκαν θα αποτελέσουν τις 32 ομάδες της 4ης αγωνιστικής του Κυπέλλου.

Το Περιστέρι θα εκπροσωπήσουν οι Φοίνικας, Κηπούπολη, Α.Ο. Περιστερίου και Ήφαιστος.

Ετικέτες

Μεγάλη προσπάθεια έκανε το δεύτερο Παιδικό τμήμα του Ηφαιστου, το οποίο γνώρισε την ήττα από τους Παίδες της Κηπούπολης με 2 - 1.

Το μοναδικό γκολ για την ομάδα των ηττημένων σημείωσε ο Γκιολές.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας