Τελευταία ενημέρωση 04:32, 20 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Το πιο δυνατό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας για τη νέα περίοδο θα δώσει αύριο (Τετάρτη) ο ΓΣΠ μπαίνοντας στην τελική ευθεία εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής.

Η ομάδα του Νίκου Καραγιάννη θα αντιμετωπίσει στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» τον Φάρο Κερατσινίου και ασφαλώς ο έμπειρος προπονητπης περιμένει να βγάλει πολλά συμπεράσματα μέσα από το σαραντάλεπτο της φιλικής αναμέτρησης καθώς η δυναμικότητα του Φάρου το επιτρέπει.

Το ευχάριστο για τον Καραγιάννη είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα κι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Το ματς θα γίνει στις 17.00.

Ετικέτες

Με αυτά (Βάτσιος) και με αυτά (απόδοση ομάδας) πέρασε απαρατήρητη η πρώτη εκδρομή της χρονιάς που έκαναν οι Fentagin στα Γιάννινα.

Σε μια εποχή που ακόμη και η μετακίνηση μέχρι την...Κινέττα είναι πολύ δύσκολη οι οργανωμένοι φίλαθλοι ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, έκαναν 1000 χιλιόμετρα περίπου σε μια ημέρα για να βρεθούν κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα.

Δείχνοντας επιπλέον ότι φέτος κάνουν μια νέα αρχή στις εκδρομές και πως θα προσπαθήσουν να βρεθούν σε όσο το δυνατόν περισσότερα εκτός έδρας παιχνίδια. Ένας πολύ καλός οιωνός!

Στην επίσημη ιστοσελίδα τους έγραψαν χαρακτηριστικά:«Για την πάρτη σου χιλιόμετρα ξανά και ξανά»

Ετικέτες

Με αυτά που γίνονται πάλι στο ελληνικό ποδόσφαιρο τύφλα να έχει το θέατρο Σκιών. Σύμφωνα με δημοσιεύματα παραπέμπεται ο διαιτητής του αγώνα Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός για το πέναλτι που υπέδειξε σε ανατροπή του Μπεργκ.

Ο παρατηρητής διαιτησίας Γιανναδάκης έκρινε ότι δεν υπάρχει ανατροπή και τούτου έβαλε βαθμό παραπέμψιμο στον Σιδηρόπουλο. Κι όλα αυτά ενώ όλοι συμφώνησαν ότι υπάρχει πέναλτι και οι κριτικοί διαιτησίας καθώς επίσης και ότι το παραδέχθηκε και ο παίκτης του Λεβαδειακού που το έκανε.

Την ίδια ώρα ενώ οι κριτικοί διαιτησίας Βαρούχας και Ακρίδας συμφώνησαν ότι δεν υπάρχει πέναλτι στον Ζησόπουλο στο ματς ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος, ο διαιτητής Βάτσιος δεν παραπέμπεται για ένα πέναλτι που δεν υπάρχει σίγουρα. Και δεν υπάρχει καθώς ακόμη και εφόσον υπάρχει επαφή είναι έμμεσο και όχι πέναλτι. Συν ότι άμα υπήρχε επαφή ο παίκτης του ΠΑΣ θα είχε πέσει στο έδαφος και θα είχε κάποιο τραύμα ενώ δεν έχει κανένα.

Όλα δηλαδή τριγύρω αλλάζουν και όλα τα ίδια μένουν σε αυτό το άμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ετικέτες

Μια ακόμη μεταγραφή πραγματοποίησε ο Γαλαξίας Περιστερίου, ο οποίος έκλεισε τον τερματοφύλακα, Δημήτρη Παντελή.

Η ανακοίνωση:

"Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και την επάνοδο στην ομάδα μας του τερματοφύλακα Δημήτρη Παντελή. Ο γνωστός για την αξία του τερματοφύλακας,είχε παραχωρηθεί τον περασμένο Ιανουάριο, στην ομάδα του Οδυσσέα Ιθάκης,την οποία ομάδα βοήθησε καθοριστικά,στην πετυχημένη προσπάθεια που έκανε για την παραμονή της στην Α κατηγορία της ΕΠΣΚΙ


Οι διοικήσεις των δύο ομάδων είχαν άριστη συνεργασία στην περίπτωση του Παντελή με ότι αυτό σημαίνει για την συνέχεια αυτής της συνεργασίας και στο μέλλον προς όφελος και των δύο ομάδων".

Ετικέτες

Και αφού η περσινή σεζόν έκλεισε με φιλικό απέναντι στον Αφιδναϊκό, έτσι και η νέα ξεκίνησε με τον ίδιο αντίπαλο, στο ίδιο μέρος. Οι παλαίμαχοι της Ανθούπολης ξεκίνησαν με τον ιδανικότερο τρόπο τη σεζόν νικώντας την ομάδα του Αφιδναϊκού με 3-1, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Στο χθεσινό φιλικό ξεχώρισε η επιστροφή του, για πολλά χρόνια τερματοφύλακα της Ανθούπολης, Άλκη Μπάκα .Τα γκολ πέτυχαν οι Παυλος Σταυροπουλος ,Παναγιώτης Παπαγιαννόπουλος και Βαγγέλης Μπακλαβάς.

Μετά τον αγώνα ακολούθησε δείπνο στις Αφίδνες, ενώ το θέμα συζήτησης ήταν αποκλειστικά το μεγάλο πρόβλημα που ταλανίζει την ομάδα και που δεν είναι άλλο από το θέμα του γηπέδου που θα αγωνίζεται μια από τις ιστορικότερες ομάδες του Περιστερίου.

Οι προτάσεις που έγιναν για το θέμα ήταν πολλές, ενώ αναμένεται αντιπροσωπεία του ΔΣ να ζητήσει συνάντηση από τον Δήμαρχο Περιστερίου κύριο Ανδρέας Παχατουρίδης .

Αγωνίστηκαν οι: Μπάκας, Καρίτζης, Κολοκάθης, Δελλής, Χολόγκιτας, Σταυρόπουλος, Μπακλαβάς Τ., Μπακλαβάς Β., Καζέρος, Παπαγιαννόπουλος, Σχίζας, Δημητρόπουλος, Δέλγας.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας