Τελευταία ενημέρωση 06:42, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Με πολλά νέα πρόσωπα στην σύνθεση της η Άμιλλα ηττήθηκε μέσα στο Περιστέρι από τον Πανθησεικό γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 2-1.

Ετικέτες

Η ΑΕ Περιστερίου έκανε καλή προσπάθεια απέναντι στους Λέοντες αλλά γνώρισε τον αποκλεισμό από το Κύπελλο ΕΠΣΑ  στη διαδικασία των πέναλτι. Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε 2-2.

Στο 47’΄ο Χάλας και στο 60’ ο Τσέκος έδωσαν προβάδισμα δύο γκολ στους Λέοντες αλλά η ομάδα του Νίκου Ηλιόπουλου ισοφάρισε με τους Καστιγάκη στο 77’ και Σοϊλέ στο 90’.

Ξεκίνησαν οι Φάνος, Μητρογιάννης, Καραμάνης, Σοιλές, Γκούμας, Νταλαγεώργος, Μαρουλής, Ζαφείρης, Ρούσσης, Θώμος, Καστιγάκης.

Έπαιξαν και οι  Γαζεπίδης, Κόδρος, Μαντζιώρης.

Ετικέτες

Έκαναν αγιασμό μαζί με τους μαθητές.

Αντιπροσωπεία του Ατρόμητου  με τους ποδοσφαιριστές MIlos Stojcev,Μιχάλη Μπαστακό,Σπύρο Νάτσο,Χρήστο Θεοδωράκη επισκέφτηκε το 5ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου ξεκινώντας για 12η συνεχόμενη σχολική χρονιά τις επισκέψεις σε σχολεία του Δήμου μας.

Καθ' όλη τη διάρκεια της νέας σχολικής χρονιάς ο Ατρόμητος θα επισκέπτεται τα σχολεία όλων των βαθμίδων της πόλης και θα πρεσβεύει την ιδέα του ευ αγωνίζεσθε, του ευπρεπούς αθλητισμού και της αγάπης για το ποδοσφαιρικό καμάρι του Περιστερίου.

Οι μαθητές θα παραλαμβάνουν δωρεάν εισιτήρια για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια και θα τα παρακολουθούν μαζί με τους γονείς τους.

Ετικέτες

 Τα πρώτα θετικά δείγματα γραφής δείχνει ο Ατρόμητος Κ16 που αποτελείται φέτος από παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2001.

Ετικέτες

Χαμηλούς τόνους κρατάει ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης παρά την πολύ μεγάλη νίκη του Αγίου Ιεροθέου μέσα στη Ραφήνα επί της Τριγλίας.

Έμπειρος αλλά και γνώστης της κατηγορίας γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν ότι αυτή η νίκη δεν πρέπει να παρασύρει τους παίκτες του.

«Η πρεμιέρα πάντα είναι δύσκολη και ειδικά όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια ομάδα σαν την Τριγλία είναι ακόμη δυσκολότερη. Το είχαμε πει και στη διάρκεια της εβδομάδας ότι δουλεύουμε για το αυτό το ματς. Οι παίκτες ανταποκρίθηκαν πλήρως με την ποιότητα και την εμπειρία που διαθέτει η ομάδα μας. Εγώ σαν προπονητής απλώς βάζω ένα λιθαράκι. Διοικητική ηρεμία υπάρχει και όλα αυτά μαζί κάνουν ευκολότερο το έργο μου. Μην ξεχνάμε ότι το ρωτάθλημα δεν είναι μια αγωνιστική αλλά μαραθώνιος και έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας'» τόνισε χαρακτηριστικά.


Όσον αφορά τον αγώνα  υποστήριξε:
  «Στα πρώτα 15' η Τριγλία μας πίεσε πάρα πολύ. Από εκεί και πέρα με κάποια πράγματα που διορθώσαμε και την εμπειρία που δείξαμε φέραμε το ματς εκεί που θέλαμε. Σημειώσαμε ένα γκολ και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Στο τέλος γυρίσαμε λίγο την ομάδα πίσω καθώς με τα ψηλά κορμιά που διαθέτει η Τριγλία έπρεπε να κάνουμε τις απαραίτητες κινήσεις να για τελειώναμε οπως έπρεπε τις φάσεις. Ήμασταν τυχεροί στη φάση του 84' όπου η Τριγλία είχε δοκάρι όμως τέλος καλό όλα καλά'».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας