Τελευταία ενημέρωση 01:33, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Αύριο το φιλικό

Ένα ακόμη δυνατό φιλικό έκλεισε το τμήμα Παλαιμάχων του Α.Ο. Κηπούπολης.

 

Η ομάδα θα αντιμετωπίσει την Δευτέρα 13 Ιουνίου(18:15) στο γήπεδο "Αλκυών", δίπλα από το Κοιμητήριο Πετρούπολης. Αντίπαλος θα είναι ο Άρης Πετρούπολης, ο οποίος διαθέτει πάρα πολύ δυνατό υλικό.

Ετικέτες

Την Δευτέρα η Γ.Σ.

Tην προσεχή Δευτέρα 06 Ιουνίου 2016, στα γραφεία του Φοίνικα θα λάβει χώρα η ετήσια γενική συνέλευση του Δ.Σ. του Συλλόγου με θέμα τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό, όπως ανακοινώθηκε.

 

Η ανακοίνωση:

"Ο Α.Σ. Φοίνικας Περιστερίου ανακοινώνει ότι, την προσεχή Δευτέρα 06 Ιουνίου 2016, στα γραφεία του συλλόγου θα λάβει χώρα η ετήσια γενική συνέλευση του Δ.Σ. του Συλλόγου με θέμα τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό, καθώς και την προκήρυξη εκλογών νέου Δ.Σ., που αναμένεται να γίνουν στις 13 Ιουνίου, ημέρα Δευτέρα και πάλι στα γραφεία του Συλλόγου.

Σε περίπτωση μη απαρτίας του Δ.Σ. την ημέρα της γενικής συνέλευσης, η διαδικασία θα επαναληφθεί την επόμενη ημέρα, ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο."

Ετικέτες

Έτοιμοι να ξεκινήσουν τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, είναι στον Α.Ο. Περιστερίου. Το πρώτο θέμα που τους απασχολεί, είναι να τελειώσει και τυπικά το θέμα του προπονητή, με τον Κώστα Αρζένη να αναμένεται να συνεχίσει να κοουτσάρει τον σύλλογο.

 

  Οι δύο πλευρές είχαν μια άψογη συνεργασία και αποδείχθηκε από την εξαιρετική πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα που πιστώνεται βέβαια κατά ένα πολύ μεγάλο βαθμό στον 48χρονο προπονητή που κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να παρουσιάσει έργο έχοντας ωστόσο εξαιρετικές συνθήκες εργασίας.

Η πρόταση παραμονής αναμένεται να επικυρωθεί στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο των μελών του Ομίλου και στην συνέχεια οι δύο πλευρές θα κάνουν μαζί τον σχεδιασμό για το υλικό που χρειάζεται η ομάδα για να πετύχει τους στόχους της, τη νέα σεζόν. Στα θετικά, είναι ότι ο κόουτς γνωρίζει ποιοι παίκτες δεν κάνουν για την ομάδα και σε ποιες θέσεις θα χρειαστεί ενίσχυση.

Ετικέτες

Το ποδόσφαιρο εκτός από την διασκέδαση που προσφέρει,διδάσκει και πολιτισμό. Μια τέτοια στιγμή ήταν και η σημερινή(04/06), καθώς διεξήχθη φιλικός αγώνας της Χαλκηδόνας με τον Ατρόμητο, ο οποίος ήταν αφιερωμένος στη μνήμη των αείμνηστων Παναγιώτη Μιχαλέτου και Χρήστου Πλάκα που υπηρέτησαν και τα δύο σωματεία. 

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, το "Αστέρι" ήταν καλύτερο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και επικράτησε με 1-0 χάρις σε γκολ που σημειώθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Το βασικό όμως είναι ότι όλοι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο, διασκέδασαν και παράλληλα τίμησαν δύο μεγάλες μορφές του ποδοσφαίρου.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης έγιναν οι απονομές, με αφηγητή τον κύριο Δαρζέντα, ο οποίος είπε δύο πράγματα για την προσφορά των  Πλάκα και  Μιχαλέτου. Έγιναν απονομές στις οικογένειες των δύο εκλιπόντων, τους οποίους τίμησε και η ΕΠΣ Πειραιά με βραβείο, ενώ στην συνέχεια ακολούθησε η βράβευση στον πρόεδρο του Ατρόμητου, Σπανό Γιώργο, όπου του δόθηκε από τους ανθρώπους της Χαλκηδόνας, μια φανέλα της ομάδας σε κάδρο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσοι παραβρέθηκαν, θα θυμούνται για πάντα αυτό τον σπουδαίο αγώνα, λόγω της τιμής που έγινς σε δύο μεγάλες μορφές του ποδοσφαίρου, που δεν είναι πια εν ζωή.

 

Ετικέτες

Παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψαν την σημερινή αναμέτρηση οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή , τον σαββατιάτικο αγώνα με την Ανθούπολη.  Τελικό σκόρ 7-2.

Τα γκόλ έβαλαν οι:
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2 Γκόλ
ΚΑΨΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 2 Γκόλ
ΑΛΕΓΚΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 1 Γκόλ
ΚΑΠΠΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ 1 Γκόλ
ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΑΡΑΙ 1 Γκόλ

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας