Τελευταία ενημέρωση 14:57, 20 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Η αντεπίθεση συνεχίζεται για την Χρυσούπολη που αρχίζει να κάνει πραγματικότητα τον στόχο της παραμονής στη Β’ κατηγορία.

Ετικέτες

 Την ήττα στη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου γνώρισε η Άμιλλα και έχασε έδαφος στην μάχη για την άνοδο στην Α’ Κατηγορία σε ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι.

Ετικέτες

Παρά την καλή προσπάθεια ο Ηρακλής δεν μπόρεσε να πάρει κάτι θετικό από τους Αμπελόκηπους και γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0 για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας. Πλέον έχει στρέψει την προσοχή του στο τοπικό ντέρμπι με την Ανθούπολη που θα κρίνει πολλά.

Ετικέτες

H ΠΟΑΛ μπορεί να μην κέρδισε το μεγάλο ντέρμπι του Ανεξάρτητου Πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ταξιάρχη και να αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 όμως απέδειξε ότι δικαια θεωρείται μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες έχοντας στις τάξεις της παίκτες που διψούν για πρωτάθλημα. Της έλειψε πάντως η τύχη καθώς είχε δοκάρι με τον Συκινιώτη κι ένα χαμένο πέναλτι με τον Αντωνόπουλο

Η ΠΑΟΛ μπήκε δυνατά και προηγήθηκε 2-0 με τέρματα των Κέβιν και Γελαδά αλλά δύο λάθη στην άμυνα έφεραν την ισοφάριση. Ακολούθησαν πολλές χαμένες ευκαιρίες από την ΠΟΑΛ που δεν μπόρεσε ωστοσο να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα για Τρίτη φορά.

Στο τέλος του αγώνα και οι δύο ομάδες έφυγαν αγκαλιασμένες από το γήπεδο ενώ και οι φίλαθλοι απόλαυσαν ένα εξαιρετικό παιχνίδι.

Έπαιξαν για την ΠΟΑΛ: Γκιουζέλης, Πουλόπουλος, Κόκκαλης, Γιαννίκας Αναγνωστόπολος, Λαμπρόπουλος, Μποζινόπουλος, Γελαδάς, Αγγελόπουλος, Κότσαλος, Τσιλιβαράκος, Συκινιώτης, Ρονάλντο, Δημητρακόπουλος, Τάκος, Τσομπανούδης.

Απουσίασε λόγω τραυματισμού ο Ιάκωβος Τάκος ο οποίος θα επιστρέψει στο ντέρμπι με τον Κένταυρο.

Ετικέτες

Η Κύθνος του Χρ. Λαμπρινάτου δεν κατόρθωσε να προβάλει αντίσταση στον Άγιο Αντώνη στο «γήπεδο Άλσους», με τα «πάντσερ» να επικρατούν 3-1 και να παραμένουν στη τρίτη θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί στα play off.
Μια ακόμη συγκλονιστική παράσταση από τον Άγιο Αντώνη και τον Κ. Παντέλη, καθώς τα "πάντσερ" νίκησαν με 3-1 την Κύθνο στο γήπεδο Άλσους, μετατρέποντας σε... περίπατο το ντέρμπι.

Ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τον Άγιο Αντώνη παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε για περίπου 20 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο με 9 παίχτες!!! Οι δύο παίχτες που προστέθηκαν στο 20' ήταν οι Σέμπρος και ο τραυματίας Χολόγκιτας. Παρά την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή μπάλας για τον Άγιο δεν δημιουργήθηκαν αξιόλογες φάσεις για γκολ, κάνοντας ουσιαστικά διαχείριση δυνάμεων αφού στον πάγκο δεν υπήρχε 12ος παίχτης.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την προσθήκη του μαέστρου Θ. Κολοκοτρώνη στη θέση του Xολόγκιτα. Τα "πάντσερ" άρχισαν να πιέζουν ασφυκτικά την Κύθνο και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να κερδίσουν πέναλτι στο 60', ύστερα από χέρι του αμυντικού Κ. Βούλγαρη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γ. Σπανός ανοίγοντας το σκορ. Στο ίδιο σημείο αποβλήθηκε ο προπονητής της Κύθνου για ειρωνικά σχόλια στο διαιτητή του αγώνα.
Η Κύθνος κατάφερε προσωρινά να ισοφαρίσει στο 65΄ύστερα από στημένη φάση και κεφαλιά του Αναστασόπουλου, ενώ στο 70' ο Άγιος έμεινε με 10 παίχτες ύστερα από αποβολή του Σέμπρου για διαμαρτυρία.
Παρά το γεγονός ότι ο Άγιος αγωνιζόταν με 10 παίχτες, ήταν αυτός που συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες και σε 3 περιπτώσεις θα μπορούσε να προηγηθεί ξανά αλλά οι Ρότσιος και ο Σπανός δεν κατάφεραν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα από πλεονεκτική θέση. Αυτό έγινε όμως στο 75' και πάλι με τον Σπανό, ενώ στο 85' ο Ρότσιος σφράγισε την νίκη για τον Άγιο με κεφαλιά και εξανέμισε της ελπίδες της Κύθνου για πλασάρισμα στην τριάδα που οδηγεί στα play off.
Μεγάλοι πρωταγωνιστές στο "γήπεδο άλσους" ήταν ο αριστερός αμυντικός, Νίκος Γαλανόπουλος, ο κεντρικός αμυντικός Χ. Τσιτσίγκος καθώς κατέθεσαν την ψυχή τους στο ντέρμπι όπως και ο μεσοεπιθετικός Θ. Κολοκοτρώνης. 
Με την λήξη του αγώνα συνέβησαν κωμικοτραγικά πράγματα, με τον προπονητή της Κύθνου, Λαμπρινάτο, να είναι εκτός εαυτού από την συντριβή που υπέστη η ομάδα του και να καταφέρετε με χυδαίες εκφράσεις σε ποδοσφαιριστές του Αγίου Αντωνίου. Καμία αντίδραση από τους παίχτες του Αγίου Αντωνίου, οι οποίοι κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια.
Αγωνίστηκαν οι: Σούρσος, Σέμπρος, Τσιτσίγκος, Γαλανόπουλος, Διαμαντής, Σκορδαλιός, Βερλάμης Γ., Χολόγκιτας, Ελευθεράκος, Σπανός, Ρότσιος, Κολοκοτρώνης.
Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας