Τελευταία ενημέρωση 16:04, 24 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Παράταση στην αγωνία έδωσε ο Ηρακλής ο οποίος έχασε την ευκαιρία να κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην Β’ κατηγορία καθώς γνώρισε την ήττα μέσα στο Περιστέρι από τη Λυκόβρυση με σκορ 2-1.

Ετικέτες

Στο Περιστέρι βρέθηκε σήμερα ο Μίκαελ Σκίμπε και παρακολούθησε τον αγώνα του Ατρόμητου με τον Ηρακλή.

Ετικέτες

Τον Τάσο Σιδηρόπουλο που θεωρείται η κορυφαία ελληνική σφυρίχτρα αλλά που όταν σφυρίζει σε παιχνίδι του Ατρόμητου τις περισσότερες φορές θα κάνει ένα λάθος σε βάρος του όρισε η ΚΕΔ για τον α’ ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο διεθνής διαιτητής είχε σφυρίξει και πέρσι το ματς κυπέλλου των δύο ομάδων στο Ολυμπιακό Στάδιο που βρήκε νικήτρια την ΑΕΚ με σκορ 3-0 και στοίχισε με τον αποκλεισμό του Ατρόμητου από την συνέχεια του κυπέλλου.

Ακόμη και σε αυτό το ματς είχε δείξει κόκκινη κάρτα απευθείας στον Πίτου Γκαρσία και άφησε τον Ατρόμητο με δέκα παίκτες από το 44’

Πρώτος βοηθός θα είναι ο Ακρίβος από την Αθήνα, επίσης με πολλά λάθη σε βάρος του Ατρόμητου και β’ βοηθός ο Μερκενίδης από τη Θεσσαλονίκη. Τέταρτος διαιτητής ο Σταυρουλάκης από το Ρέθυμνο, πρώτος επιπρόσθετος ο Παπαπέτρου από την Αθήνα και δεύτερος επιπρόσθετος ο Δελφάκης από την Τρίπολη.

Ετικέτες

Με τα ταλέντα που παράγει « La Masia», η παγκοσμίου φήμης Ακαδημία της Μπαρτσελόνα θα αναμετρηθεί ο Ατρόμητος Κ12 (παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2004) στο μεγάλο τουρνουά που διοργανώνει η Αλντινορντού Τουρκίας με την επωνυμία «Σμύρνη Καπ».

Ετικέτες

‘Ένας από τους παίκτες που τα τελευταία 4,5 χρόνια ομόρφαιναν το παιχνίδι του Ατρόμητου, ο Πίτου Γκαρσία αποτελεί από σήμερα παρελθόν.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας