Τελευταία ενημέρωση 13:16, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

 Η Τουρ είναι η επόμενη ομάδα του Λοράν Αγκουαζί.
Ετικέτες

Η ΚΟΕ προχώρησε σε νέα αλλαγή  του προγράμματος της β’ φάσης του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Ανδρών στην οποία μετέχει ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου. Ελπίζοντας ότι αυτή η αλλαγή θα είναι η τελευταία έχει ως εξής:

 

Ετικέτες

Όλο το Πεςριστέρι τον ξέρει με το μικρό του όνομα: Στέφανος. Το επίθετο του άγνωστο θα λέγαμε ότι δεν έχει καμία σημασία. Όταν σε ξέρουν με το μικρό σου όνομα σημαίνει ότι είσαι πολύ αγαπητός. Ο Στέφανος για εκείνους τους πολύ λίγους και άσχετους με το χώρο, τονίζουμε ότι  είναι μια ιστορική μορφή του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου. Τι και αν ο ρόλος του ήταν και είναι εκείνος του φροντιστή!.

Ο Στέφανος είναι ένας ακούραστος εργάτης του ΓΣΠ είναι ο ίδιος ο ΓΣΠ. Έζησε την ομάδα από το ξεκίνημα  στη δεκαετία του '70, εκεί στο γηπεδάκι της Θηβών, τη λεγόμενη «εστία». Μετά η ομάδα μετακόμισε στο Αιγάλεω, ο Στέφανος εκεί. Μετά στο κλειστό της Χωράφας, ο Στέφανος εκεί. Μετά στο νέο κλειστό στην Τζόν Κέννεντι, ο Στέφανος ξανά εκεί. Παντού όπου είναι ο ΓΣΠ είναι και ο Στέφανος. Από τα χέρια του έχουν περάσει χιλιάδες παίκτες.

Μεγάλα ονόματα όπως ο Όντι Νόρις και ο Αλφόνσο Φορντ, ο Κορωνιός με τον Πεδουλάκη, ο Γκούροβιτς με τον Γιάριτς, ο Τσαρτσαρής με τον Μάντζαρη. Πιστός στρατιώτης της ομάδας φροντίζει τα εκατοντάδες παιδιά των ακαδημιών, με αγάπη όπως κάνει κάθε φορά, πρόθυμος να εξυπηρετήσει όποιος του ζητήσει να κάνει. Οι....κυβερνήσεις εν προκειμένω οι διοικήσεις μπορεί να αλλάζουν στον ΓΣΠ εκείνος όμως που δεν μπορεί και δεν πρέπει να αλλάξει είναι ο Στέφανος. Σε αυτή τη πολύ συμπαθή φυσιονγωμία με τη τεράστια προσφορά στο μπασκετικό καμάρι της πόλης μας. Ο Στέφανος είπαμε δεν είναι ΓΣΠ είναι ο ίδιος ο ΓΣΠ! Μοιάζουν σαν μια στάλα νερό!

Ετικέτες

H τρέλα του για τον Ατρόμητο πάει...θάλασσα όχι στο βουνό όπως συνηθίζουμε να λέμε.

Ετικέτες

Με αγωνιστικές επιτυχίες για τους αθλητές του Θέρσιππου ολοκληρώθηκαν οι Πανελλήνιοι αγώνες Παίδων /Κορασίδων στα Τρίκαλα  και οι αντίστοιχοι των Νεανίδων στις Σέρρες.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας