Τελευταία ενημέρωση 12:57, 20 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ένας «σώφρων» διαιτητής που όσα χρόνια σφυρίζει στη μεγάλη λκατηγορία δεν έχει προκαλέσει ορίστηκε από την ΚΕΔ για να σφυρίξει την Κυριακή τον αγώνα του Ατρόμητου με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο λόγος για τον Γιώργο Κομίνη από τον Σύνδεσμο της Θεσπρωτίας που θα έχει βοηθούς τον Κούλα Χασάν (Ξάνθης) και τον Τσολάκη (Αθηνών) ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Τριτσώνης από την Αθήνα.

 



Ετικέτες

Παρά την προσπάθεια ο Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ δεν μπόρεσε να επικρατήσει του Παναθηναϊκού τόσο στο εφηβικό, όσο και στο παιδικό πρωτάθλημα. Το σκορ στους Εφήβους ήταν 61-78 ενώ στους Παίδες 55-67 υπέρ του Παναθηναϊκού.

 Τους πόντους της παιδικής ομάδας σημείωσαν οι: Ιωάννου 14 (1), Αντωνόπουλος, Πεδουλάκης 6, Βούρτσης 6, Κρασάκης 15, Δονάς, Χριστογιαννόπουλος, Λυμπέρης 5(1), Σιδέρης 7, Καραμπουρνιώτης, Χριστόπουλος 2, Στρογγύλης.

Τους αντίστοιχους της εφηβικής ομάδας σημείωσαν οι: Θεοδωράκος, Κακάβουλας, Γοργόνης 22(3), Μπιμπούδης 8(1), Ανέστης 4, Παπαδάκης 11(1), Κοντινός 2, Καράμπελας, Καργιάννης 4(1), Σαββάτης, Δομπρογιάννης 8, Φάσουρας 2.

Ετικέτες

Δύο προκρίσεις και τρεις αποκλεισμοί είναι ο απολογισμός των αγώνων που έδωσαν σήμερα οι ομάδες της πόλης μας για την 3η φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΑ.

Ετικέτες

Είναι πολύ σημαντικό για τους ανθρώπους ενός σωματείου αλλά και το ίδιο το σωματείυ να γίνεται αυτοκριτική μετά από κάποιο πικρό αποτέλεσμα. Ο Φοίνικας Περιστερίου χωρίς καμία απολύτως διάθεση να επιρρίψει ευθύνες σε άλλους έκανε την αυτοκριτική του για την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τον Παράδεισο Αμαρουσίου. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής:

«Tις κακές μας συνήθειες δεν λέμε να τις πετάξουμε από πάνω μας, ότι κι αν αλλάξουμε τελικά! Οι πρεμιέρες των πρωταθλημάτων ποτέ δεν ήταν το φόρτε μας, αφού αν παρατηρήσει κανείς θα δει ότι τα τελευταία 10 χρόνια μετράμε μόλις δύο νίκες και μια ισοπαλία στις ενάρξεις των πρωταθλημάτων.

Στην πορεία, σχεδόν πάντα, κάπως τον βρίσκουμε τον δρόμο μας και αυτό καλούμαστε να κάνουμε και φέτος, μετά την πρώτη μας ήττα  στα Μελίσσια από τον Παράδεισο Αμαρουσίου.

Κι αν το παιχνίδι φαινόταν να είναι ελεγχόμενο από την ομάδα μας, και μέχρι το 37ό λεπτό εμείς να έχουμε δύο καλές στιγμές και οι γηπεδούχοι να μην έχουν πατήσει την περιοχή μας, σε μία στιγμή ήρθαν τα πάνω κάτω και βρεθήκαμε να κυνηγάμε το σκορ.

Μια στιγμή αδράνειας και ένα κλέψιμο αντιπάλου, έδωσαν την ευκαιρία στον πλάγιο επιθετικό της ομάδας του Αμαρουσίου να γυρίσει την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής όπου εύκολα ο συμπαίκτης του άνοιξε το σκορ.
Και μ' αυτήν την αναπάντεχη εξέλιξη πήγαμε στα αποδυτήρια και με ακόμα μία χειρότερη γυρίσαμε από αυτά αφού στο 53ό λεπτό κι ενώ κανείς από τους ποδοσφαιριστές μας δεν κατάφερε να ανακόψει τον αντίπαλο που έκανε την επέλαση της ζωής του από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή και έπεσε στο μαρκάρισμα του Θεοδωράτου με τον διαιτητή Καπίρη, να δείχνει το σημείο του πέναλτυ. Ο Μυλωνάς δεν βρήκε την μπάλα για χιλιοστά και εκείνη πέρασε την γραμμή και το 2-0 ήταν γεγονός.

Κάπου εκεί φανήκαμε και εμείς αφού στο 61ό λεπτό, μετά από την πίεση του Γεωργιόπουλου, αντίπαλος αμυντικός χρησιμοποίησε το χέρι για να διώξει και ορθά καταλογίστηκε και εδώ το πέναλτυ, που ανέλαβε να εκτελέσει ο Πετρόπουλος κάνοντας το 2-1, και έτσι έχοντας μπροστά μας ακόμα 35 λεπτά με τις καθυστερήσεις, πιστέψαμε στην ανατροπή.

Χωρίς καθαρό μυαλό όμως, ακολουθήσαμε την ομάδα του Παράδεισο στο ρυθμό που είχε δώσει στο παιχνίδι, και έτσι δεν σημειώθηκε ουδεμία καλή στιγμή στη συνέχεια, για καμία από τις δύο ομάδες.

Η απογοήτευση είναι δεδομένη για όλους μας γιατί πιστεύαμε, και αλήθεια ήταν όπως φάνηκε, ότι το παιχνίδι αυτό μπορούσαμε να το πάρουμε χωρίς περιπέτειες. Τώρα αρχίσαμε όμως και έχουμε μπροστά μας μια ολόκληρη χρονιά να διανύσουμε για να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε σε αυτόν τον όμιλο.

Επόμενη αγωνιστική, στο γήπεδο της Χωράφας με αντίπαλο την ομάδα της Αρμενικής».

Ετικέτες

Τάσεις αυτοχειρίας έδειξε ο Ήφαιστος ο οποίος αποκλείστηκε από τον επόμενο γύρο του Κυπέλλου ΕΠΣΑ χάνοντας σήμερα μέσα στο «σπίτι» του από τον Θρίαμβο Αθηνών με σκορ 1-0. Η ομάδα του Νέου Κόσμου προηγήθηκε μόλις στο 5’ με τον Συμεωνίδη και παρά τον πολύ χρόνο που είχε μπροστά της η ομάδα της πόλης μας δεν μπόρεσε να βρει ούτε μια φορά το δρόμο προς τα δίχτυα και να οδηγήσει τουλάχιστον το ματς στην παράταση.

Μάλιστα στο 55’ έχασε την πιο μεγάλη ευκαιρία όταν κέρδισε πέναλτι αλλά ο Μουρκάκης που το εκτέλεσε έστειλε τη μπάλα άουτ. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα είναι το γεγονός ότι ο Θρίαμβος ολοκλήρωσε το ματς με εννιά παίκτες λόγω αποβολής των Ευαγγελόπουλου και Βαμβακέρη. Με λάθη η διαιτησία του Κολιτσόπουλου.

Η σύνθεση του Ήφαιστου: Κοτσσαδάμ, Γιαννούλας, Σφίκτης, Μουρκάκης, Μάκρας, Ζήκος, Παπαγεωργίου (66’ Ρόβας), Ζαφειράτος, Σάντια, Καλατζής (46’ Παπευτθυμίου0),Κόλλιας ( 46’Μπότης).

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΤΟΥΡΙΟΣ

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας