Τελευταία ενημέρωση 09:06, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Δύο αξιόλογες κινήσεις έκανε ο Ηρακλής Περιστερίου. Απέκτησε συγκεκριμένα τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό Νίκο Ζαφείρη από την Άμιλλα Περιστερίου που έχει αγωνιστεί επίσης σε Άγιο Ιερόθεο, Φοίνικα Περιστερίου, Χρυσούπολη, Ανθούπολη. Επίσης, επέστρεψε στην ομάδα ο Κώστας Καλαντζής. ο οποίος  απουσίασε για ένα χρόνο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Αντίθετα, αποχώρησαν οι Κώστας Λάσκαρης και Αντώνης Γεωργακόπουλος, ενώ ο Στάθης Βασιλείου παρουσιάστηκε στο στρατό και δύσκολα θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Ετικέτες

Μετα απο μια πολυ πετυχημένη παρουσία στην Aνθουπολη για 3 χρονια ο Θοδωρής Τζαβάρας αποφάσισε να αποχωρήσει για μια νέα πρόκληση στην ποδοσφαιρική του καριέρα.  Ο επιτελικός μέσος και τα 3 χρονια που φόρεσε την φανέλα της Ανθουπολης βγήκε πρώτος σκόρερ της ομάδας ισάριθμες φορες! Ο 27χρονος μέσος εχει αγωνιστεί επισης σε  ΑΟ Περιστερίου, Άγιο Ιερόθεο, Αχιλλέα Αχαρνών, Ιπποκράτη και Ήφαιστο.

Μιλώντας στους erasitexnes365  δήλωσε τα εξής : «Θελω να ευχαριστήσω την ομαδα της Ανθουπολης για αυτα τα 3 πολυ όμορφα χρονια και ιδιαίτερα τους κυρίους Χρήστο Κακικώρη και Πάρη Κωνσταντόπουλο για την στήριξή τους».

 

Ετικέτες

Μεγάλη βραδιά για το ελληνικό μπάσκετ μα και μεγάλη βραδιά για τον Γυμναστικό Σύλλογο Περιστερίου.

Ετικέτες

Κέρδισε η ΑΙΚ

Την ένατη νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η ΑΪΚ Στοκχόλμης, που επικράτησε 2-1 της Νόρκεπινγκ και έρχεται με καλή ψυχολογία στο Περιστέρι. Οι Σουηδοί, προηγήθηκαν 1-0 εκτός έδρας με γκολ του Μπανγκουρά στο 23', στο 59' ο Γκόιτομ έκανε το 2-0, για να έρθει στο 68' ο Βάχλκβιστ να μειώσει για την Νόρκεπινγκ.

Πλέον η ΑΪΚ, ετοιμάζεται για το ταξίδι της στην Ελλάδα, με καλή ψυχολογία, γνωρίζοντας πως έχει να ανέβει έναν... Γολγοθά αν θέλει βρεθεί στα πλέι οφ του Europa League, μιας και ο Ατρόμητος έχει το μεγάλο προβάδισμα μετά το 1-3 στη Στοκχόλμη την προηγούμενη εβδομάδα.

Η σύνθεση της ΑΪΚ: Κάρλγκρεν, Γιόχανσον, Χάουκσον, Περέιρα, Σάντμπεργκ, Μπλόμπεργκ, Οφόρι, Ισιζάκι, Γιόενσον, Γκόιτομ (90' Νίκολιτς), Μπανγκουρά (83' Μπρούσταντ)



Ετικέτες

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι αύριο (Δευτέρα) και μεθαύριο (Τρίτη) θα συνεχιστεί κανονικά η πώληση των καρτών διαρκείας για την περίοδο 2015 -16. Το ωράριο λειτουργίας είναι 12.00 με 20.00.

Ωστόσο την Τετάρτη και την Πέμπτη (ημέρα του αγώνα με την ΑΙΚ) το γραφείο διαχείρισης θα λειτουργήσει ΜΟΝΟ για την αγορά εισιτηρίων και όχι καρτών διαρκείας προκειμένω να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι φίλαθλοι  που θέλουν να παρακολουθήσουν το μεγάλο παιχνίδι.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας