Τελευταία ενημέρωση 15:52, 23 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα  και φιλόδοξη διοίκηση του Γ.Σ.Π. που θέλει να οδηγήσει τον σύλλογο στο δρόμο των νέων επιτυχιών. Πρόεδρος είναι ως γνωστόν είναι ο Φίλιππος Κότσης παλιός άσος της ομάδας κι επί σειρά ετών διοικητικό στέλεχος.

Πρόεδρος Κότσης Φίλιππος
Αντιπρόεδρος Α Αναστασόπουλος Νίκος
Αντιπρόεδρος Β Καραθάνος Μπάμπης
Γραμματέας Μουστάκης Μανόλης
Αναπληρωτής Γραμματεάς Φωτόπουλος Απόστολος
Ταμίας Παπαθεοδώρου Θωμάς
Γενικός Αρχηγός Κιουριτζόγλου Στέφανος
Αναπληρωτής Γενικός Αρχηγός Παρδακίδης Γιώργος
   
Μέλος Τζαμουράνης Ηλίας
Μέλος Σπαθούλας Δημήτρης
Μέλος Ντρε Γεωργία
Μέλος Βανικιώτης Γιώργος
Μέλος Ξυπνητός Ιωσήφ
   
   
Αναπληρωματικό Μέλος Γαλάνη Τζένη
Αναπληρωματικό Μέλος Τζαβέλας Δημήτρης
Αναπληρωματικό Μέλος Τσιστράκης Θεοχάρης
Αναπληρωματικό Μέλος Μουζάς Παύλος

 

Ετικέτες

Στον ΑΟ Φάραι ο Πέτσι

 

Στον ΑΟ Φάραι Καλαμάτας θα συνεχίσει την καριέρα του ο ταλαντούχος επιθετικός Άγγελος Πέτσι ο οποίος αγωνιζόταν στον Ηρακλή Περιστερίου. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής μιλώντας στους erasitexnes365 τόνισε τα εξής: «Θελω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας που δεν στάθηκε εμπόδιο στην επιθυμία μου για κατι καινούργιο στην καριέρα μου ! Θελω να ευχηθω καλή επιτυχία στους συμπαίκτες και φιλους μου και να τους ευχηθώ να έχουν μια πολυ καλή χρονιά».

Ετικέτες

Είκοσι τέσσερις (24) νέους ποδοσφαιριστές από το νομό Αττικής και την περιφέρεια ενέταξαν φέτος στο δυναμικό τους τα τμήματα υποδομής του Ατρόμητου.

Ετικέτες

Ο φυσικοθεραπευτής Δημήτρης Βασιλείου γράφει σήμερα στο peristerisports για το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα. Μια συχνή  κατάσταση του καρπού και του χεριού, η οποία χαρακτηρίζεται από τη συμπίεση του μέσου νεύρου, καθώς αυτό διέρχεται από τον καρπιαίο σωλήνα.

Ετικέτες

Δυνατό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Αγία Παρασκευή έδωσε χθες ο Ήφαιστος στο γήπεδο του κατά τη διάρκεια του οποίου ο Θοδωρής Τρανός είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική τους κατάσταση. Το αποτέλεσμα έληξε 1-1 και σκόρερ για τον Ήφαιστο ήταν ο Παπαγεωργίου. Επόμενο φιλικό για την ομάδα της πόλης μας είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο τον Ατρόμητο Χαλανδρίου στο γήπεδο Ηφαίστου.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας