Τελευταία ενημέρωση 22:03, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Άμιλλα τι έχεις πάθει;

Τι έχει πάθει η Άμιλλα; Για τέταρτο παιχνίδι η ομάδα του Μπουρναζίου έμεινε χωρίς νίκη. Αυτή τη φορά παραχώρησε ισοπαλία στον ΓΣ Καισαριανής με σκορ 2-2 για την 9η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Αθηνών. Το οξύμωρο είναι ότι προηγήθηκε με 2-0 και ισοφαρίστηκε ενώ ο αντίπαλος  έπαιζε με δέκα παίκτες.

Ο Τσάτσα με  ισάριθμα πέναλτι  στο 28’ και στο 71’ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην Άμιλλα, στο δεύτερο πέναλτι δε αποβλήθηκε ο Γάκης.

Η Καισαριανή δεν το έβαλε όμως κάτω, μείωσε με τον Ντάτσι στο 74’ και ισοφάρισε με τον Γεωργιτζέλη στο 85.

 Η σύνθεση της Άμιλλας: Παπαδούλης, Καλύκας, Κότσαλος, Ασημακόπουλος, Παπαδόπουλος, Δούμας (83’ Λούτσος), Λάλα (46’ Μέμη), Αθανασόπουλος, Τσάτσα, Θανασάη Μπάιρας ((72’ Λαμπράκος).

Ετικέτες

Με γκολ του Ρομπάνου στο 67’ που αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή καθώς μπήκε δύο λεπτά νωρίτερα ο Γαλαξίας απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από τον ΠΟΨ στο γήπεδο του Κάτω Χαλανδρίου.

Ετικέτες

Παίζοντας ψυχωμένα ο Φοίνικας Περιστερίου επικράτησε της Τερψιθέας με σκορ 2-0 σε παιχνίδι που έγινε σήμερα στο γήπεδο της Χωράφας για την 9η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣΑ παρουσία 300 θεατών.

Το 1-0 έκανε ο Γουδέλης στο 12’ και ο ίδιος παίκτης που αναδείχθηκε σε πρωταγωνιστή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 28΄.

Η σύνθεση του Φοίνικα: Μυλωνάς, Λάσκαρης, Μπαϊραμπάς, Μίχος, Αγγελούσης, Ψυχογιός, Λαμπράκης, Ασημακόπουλος, Γεωργιόπουλος, Γουδέλης, Ρουμελιωτάκης. Έπαιξαν και οι: Πετρόπουλος, Κώτσο, Νομικός.

Ετικέτες

Σύμφωνα με τη Μυθολογία ο Ηρακλής που ήταν μαθητής του Κένταυρου (Χείρωνα) τον πλήγωσε με ένα φαρμακερό βέλος στο πόδι. Σήμερα στο γήπεδο του Ηφαίστου ήταν ο Κένταυρος (Βριλησσίων) που πλήγωσε τον Ηρακλή όχι με ένα αλλά με τέσσερα φαρμακερά βέλη για την 9η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ Αθηνών (1-4). Η ομάδα του Νίκου Παπαδιώτη που προερχόταν από το διπλό στην Ανθούπολη μπήκε στο γήπεδο με προσδοκίες αλλά οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Γαληνάκη στο 17’. Ισοφάρισε ο Παπαχρήστος στο 45’ και οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη όμως η ομάδα των Βριλησσίων κυριάρχησε πλήρως και πήρε τη νίκη με τέρματα των Μανίκα (57’), Δέτση (74’), Πανάγου (89’).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Κολουσούζας, Μπερνικόλας, Κληρονόμος, Κούρτης, Κατσαρός, Αρχοντούλης, Καρακωνσταντής, Παπαχρήστος,Κωνσταντακόπουλος, Βλάμης, Τσαγκαράτος. Έπαιξαν και οι Παλαιολόγος, Καζακόπουλος, Σκαρπέλης.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: Θ. Θεοδωρίδης, Αθ. Θεοδωρίδης, Γαληνάκης, Τούντας, Κολιός, Κουτσουβέλης, Μανίκας, Κουλιούρης, Δέτσης, Μπότση, Πανάγου. Έπαιξαν και οι Νομικός, Μωραϊτης, Σκέντζος.

Ετικέτες

Προβληματισμό έχει προκαλέσει στη διοίκηση του ΓΣΠ το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2 γνωρίζοντας βέβαια τη δυσκολία των παιχνιδιών αλλά και το γεγονός ότι η ομάδα οργανώθηκε φέτος χωρίς να ξέρει σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί.

Η ομάδα της πόλης μας βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με συντελεστή 1 νίκη(με Πευκοχώρι ) και 4 ήττες έχοντας λιγότερα παιχνίδια. Ωστόσο τα στελέχη της διοίκησης με επικεφαλής τον Φίλιππο Κότση  που  αναζητούν τα αίτια της κατάστασης  βάζοντας τα υπέρ και τα κατά του τεχνικού Κώστα Παπαμάρκου,  που συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις  προπονητές ανεβαίνουν πρώτοι στη ζυγαριά, συνεχίζουν να του έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη και τον στηρίζουν αναγνωρίζοντας τη δουλειά που κάνει πιστεύοντας ότι θα αποδώσει σύντομα καρπούς.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας