Τελευταία ενημέρωση 15:37, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Η Πνευματική Στέγη Περιστερίου ικανοποιώντας την επιθυμία πολλών σκακιστών απ’ όλη την Ελλάδα και πολλών γονέων μικρών παιδιών-σκακιστών, σε συνεργασία με τους κορυφαίους Έλληνες σκακιστές – προπονητές, διοργανώνει το δεύτερο κύκλο στοχευμένων σεμιναρίων που απευθύνονται σε όλα τα αγωνιστικά επίπεδα των αθλητών.

Στα σεμινάρια, θα διδάξουν οι GM Χριστόδουλος Μπανίκας, Βασίλης Κοτρωνίας, και Ιωάννης Νικολαḯδης. Η ύλη θα είναι αυστηρά προσδιορισμένη και θα ανακοινωθεί σύντομα.

Τα μαθήματα θα λάβουν χώρα στο εντευκτήριο της Πνευματικής Στέγης και θα γίνουν σε 8 Κυριακές, από τις 4 Οκτωβρίου έως τις 27 Δεκεμβρίου 2015, αφού δεν ήταν εφικτό αυτήν την περίοδο να πραγματοποιηθούν συνεχόμενα λόγω ομαδικών και ατομικών αγωνιστικών υποχρεώσεων. Συγκεκριμένα, οι Κυριακές θα είναι 4/10, 18/10, 8/11, 29/11, 6/12, 13/12, 20/12, 27/12.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν σε τρία επίπεδα ως εξής: Το ‘Α επίπεδο που θα μπορούν να παρακολουθήσουν σκακιστές με διεθνές ΕΛΟ μεγαλύτερο του 1800 και θα διεξάγονται από τις 20:00-22:00. Το ‘Β επίπεδο που θα μπορούν να παρακολουθήσουν σκακιστές με διεθνές ΕΛΟ 1200-1800 και θα διεξάγονται από τις 18:00-20:00. Το ‘Γ επίπεδο θα αφορά μικρούς κυρίως σκακιστές χωρίς διεθνές ΕΛΟ και με διεθνές ΕΛΟ μέχρι 1200 και θα διεξάγονται 16:00-18:00.

Το παράβολο συμμετοχής για το ‘Α επίπεδο είναι 100,00€, για το δεύτερο επίπεδο 80,00€ και για το τρίτο επίπεδο 60,00€. Όσοι παρακολουθήσουν δύο επίπεδα ταυτόχρονα, το παράβολο για το χαμηλότερο επίπεδο μειώνεται κατά 50%.

Θα τηρηθεί αυστηρά ο διαχωρισμός των επιπέδων και επίσης θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του συλλόγου (Δευτέρα – Σάββατο) από τις 17:30-21:30 στο τηλ. 210-5754265 και τηλεφωνικά στην κα. Δρίτσουλα Ε. τηλ.6939076576 και στον κο. Μπέλλο τηλ.6977079007. Για τους αθλητές της Π.Σ. Περιστερίου και για τους μαθητές πρωταθλητές-τριες των Πανελλήνιων Σχολικών Πρωταθλημάτων 2015 θα ισχύει έκπτωση 50% επί των παραβόλων συμμετοχής.

Ετικέτες

Ρίχνεται στο κύπελλο

Στη μάχη του κυπέλλου και των επίσημων υποχρεώσεων ρίχνεται το αντρικό  τμήμα της Άμιλλάς  τη Πέμπτη 17 Σεπτέμβρη με την ομάδα της Νέας Μάκρης εκτός έδρας!!!

Ο θεσμός του κυπέλλου της Ε.Σ.Κ.Α προσφέρει στις ομάδες καλά και δυνατά παιχνίδια που βοηθάνε στο καλύτερο μοντάρισμα του υλικού και να βγούν χρήσιμα συμπεράσματα απο τους προπονητές!!!

Αυτός είναι ο στόχος της ομάδας του Μπουρναζίου στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ετικέτες

Είτε έτσι, είτε αλλιώς πάλι στην Α2 θα παίξει. Οριστική είναι πλέον η συμμετοχή του ΓΣΠ στη δεύτεηρ τη τάξει κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ καθώς ακόμη και αν το Άργος Ορεστικό δεν παραιτηθεί του δικαιώματος του, ο Πανιώνιος αποφάσισε σήμερα να πάρει το δρόμο για τη Β' Εθνική, όπως είχε κάνει και ο ΓΣΠ, προκειμένου να αποφύγει τον μπασκετικό αφανισμό. Η απόφαση του Ερασιιτέχνη Πανιωνίου πάρθηκε σήμερα και η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Τα λόγια του Μαΐου δεν έγιναν πράξεις έως την 14η του Σεπτέμβρη και ως εκ τούτου, μπροστά στον κίνδυνο να εξαφανιστεί ο Πανιώνιος από τον μπασκετικό χάρτη, ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος αποφάσισε να πάρει την πρωτοβουλία συγκρότησης Επιτροπής Σωτηρίας, με σκοπό η ομάδα να μετάσχει στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής ανδρών, την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Οι δεσμεύσεις του Χάρη Σταμούλη, σύμφωνα με τις οποίες η ΚΑΕ Πανιώνιος θα ήταν σε θέση να μετάσχει -δίχως προβλήματα- στην Α2 Ανδρών, δεν έγιναν πραγματικότητα, η προθεσμία για την κατάθεση της φακέλου συμμετοχής στην Α2 παρήλθε και μολονότι η ΕΕΑ έδωσε παράταση (έως την ερχόμενη Πέμπτη 17/9), δεν προέκυψε κάποια εξέλιξη που να επιτρέπει την αισιοδοξία πως έστω και αργά, θα βρεθεί βιώσιμη λύση».

Κατόπιν τούτου το λόγο έχει η ΕΟΚ η οποία μέσα στις επόμενες μέρες θα επικυρώσει και τυπικά την συμμετοχή του ΓΣΠ στην Α2 Κατηγορία.

Ετικέτες

Το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ είναι ΕΔΩ! Έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία η ανταπόκριση των μικρών αθλητών στο κάλεσμα του Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ για τις Ακαδημίες του συλλόγου.

Η προσπάθεια που καταβάλλει η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας, αποδίδει ολοένα και περισσότερους καρπούς, καθώς ο αριθμός των παιδιών που έχουν εγγραφεί έως τώρα στις Ακαδημίες έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Πρόθεση του Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ είναι ο σύλλογος να καλύψει απόλυτα τις απαιτήσεις των μικρών αθλητών μας και των γονιών τους και να δώσει την ευκαιρία στα παιδιά να μάθουν σωστά το άθλημα του μπάσκετ. Ο Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ γυρίζει σελίδα…

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε 210-5777147

Ετικέτες

Υποψήφιος με το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη την «Ένωση Κεντρώων» κατεβαίνει στη Β’ Περιφέρεια Αθηνών παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ο οποίος επί σειρά ετών τίμησε το περιστεριώτικο ποδόσφαιρο παίζοντας σε αρκετές ομάδες της πόλης μας: Χρυσούπολη, Ήφαιστο , ΑΟ Περιστερίου, Άγιο Ιερόθεο ενώ τώρα πια που έχει σταματήσει ενισχύσει τους παλαιμάχους του Ατρόμητου.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Καραταράκη ο οποίος εξηγώντας τους λόγους για την υποψηφιότητα του αυτή έγραψε χαρακτηριστικά στην σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Κατεβαίνω στην Β ‘ Αθηνών με τον Βασίλη Λεβέντη για τρεις βασικούς λόγους:

  1. Ζω στην πιο όμορφη χώρα του κόσμου και με έχουν κάνει να ντρέπομαι.
  2. Όλοι οι επιχειρηματίες με αυτά τα μέτρα και τους φόρους θα φύγουν από τη χώρα μου, οπότε και άλλη ύφεση και αύξηση της ανεργίας.
  3. Το παιδί μου θα μεγαλώσει χωρίς Παιδεία, χωρίς Υγεία και το κυριότερο χωρίς μέλλον .Έχω ήσυχη την συνείδηση μου προς τη χώρα μου, τη δουλειά μου και το παιδί μου σε αυτή την δύσκολη στιγμή».
Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας