Τελευταία ενημέρωση 18:02, 23 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Η ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο της Γ' ΕΠΣΑ βρίσκει την ΑΕ Περιστερίου να ετοιμάζεται για τη διεκδίκηση της επανόδου στη Β' Κατηγορία!

Πηγή Soccerlive.gr

Η ομάδα των δυτικών προαστίων κατέλαβε τη 2η θέση, πίσω από την πρωταθλήτρια ΑΕ Μεταμόρφωσης, και θα υποδεχθεί τον Αριόνα σε ενενηντάλεπτο αγώνα «τελικό» για το δεύτερο εισιτήριο, έχοντας και το πλεονέκτημα της ισοπαλίας, εκτός από εκείνο της έδρας.

Στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής η Ένωση υποδέχθηκε στο γήπεδο Ηφαίστου τον μαχητικό Θρίαμβο Αθηνών, του οποίου επιβλήθηκε με 1-0 χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Μητρόπουλος με σουτ στο 88ο λεπτό! Η λήξη της αναμέτρησης βρήκε ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο και φιλάθλους στην εξέδρα να πανηγυρίζουν για τη νίκη και την κατάκτηση της 2ης θέσης, με το... πάρτι να μεταφέρεται στα «πορτοκαλί» αποδυτήρια!

Διαιτητές: Φωτάκος, Στεφανοπούλου-Μπαζακούλας

ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Σπύρος Νταλαγεώργος): Στρατηγαρέας, Δημάκης (70' Μητρόπουλος), Πρεβαζιάνος, Μπουσδούκος, Κυριακίδης (46' Αμανατίδης), Παυλίδης, Μαντζιώρης (92' Κατσούλας), Καλογήρου, Χρυσαφίδης (57' Βραχάτης), Στασινός, Σκόδρας (46' Νάστος)

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ (Δημήτρης Παπουτσόγλου): Κοτζάρ, Βενετσάνος, Κωνσταντινίδης (57' Χιμολλάρι), Πατσανιάν (57' Πίτσικος), Πιλάτης, Νταούλης, Βάσος, Κονδύλης, Αηδόνης (46' Κορώνης), Ρότσκας, Καλαντζής.

Ετικέτες

Χρυσό βαθμό πήρε ο Ήφαιστος  στον Άλιμο μένοντας στο 1-1 με τους Τράχωνες.

Πηγή Soccerlive.gr

Ο βαθμός αυτός χαρακτηρίζεται κάλλιστα και ως 'χρυσάφι' αφού εξασφάλισε στους Περιστεριώτες την παραμονή στην κατηγορία μετά και τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Χρυσός σκόρερ για τους κόκκινους ο Σκούμας που στο 90+4' με σουτ έσωσε την παρτίδα για τον Ήφαιστο. Οι Τράχωνες είχαν προηγηθεί στο 86' με κεφαλιά του Λιοπύρη, ενώ στο 3' ειχαν δοκάρι σε σουτ του Προι. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν δυο φορές πέναλτι όμως ο Γκίκας υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα. 

Διαιτητης ήταν ο Γκίκας με βοηθούς τους Μητροφάνη Χ. Και Γαλάνη

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Αντώνης Τσιμπάκης) Ευαγγέλου, Μερετσόλιας, Μανωλας, Γιατράς, Νέστορας, Προι (64' Παπανδρέου), Πετράκης, Τριαντόπουλος (86' Ζώγας), Μουσάι (80' Στεφανής), Τσιουρής (86' Κλείτσικας), Καραμπάτσης (80' Λιοπούρης). 

ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Γιάννης Χλωρός) Μπότος, Φουκούλης, Βλάχος, Μπούρσαλης, Αγοραστός, Γονής, Τρακόσης (55 Ραπτης), Κέσκος (46 Κολονέρος), Πάζα, Λάγγας (90+4 Σταυρόπουλος), Σκούμας. 

Ετικέτες

Έχασε στον Κολωνό

Η Άμιλλα γνώρισε μια ακόμη ήττα, στον Κολωνό αυτή τη φορά με 2-0. Κορυφαίος ο Σταυράτης που κέρδισε στο 22' το πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Σκεύης για το 1-0, ενώ στο 51' σημείωσετο 2-0 με σουτ. Οι  περιστεριώτες ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Πρίντζιου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 83ο λεπτό.

Διαιτητές: Τζίβρας, Λουκούμης-Ρομπότης

ΚΟΛΩΝΟΣ (Αργύρης Παπακώστας): Ροκανάς, Ρότσι, Μποντοζάκης (68' Κάτρης), Χριστοφόρου (46' Ράσα), Μιράκα (15' λ.τρ. Βεργιανάκης), Δαρζέντας, Σταυράτης, Τζωρτζάτος, Συριόπουλος (81' Τρικούλης), Σκεύης, Ίμπρο (81' Καραλάκος)

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤ. (Κώστας Σώκος): Κομπότης, Νίνης (68' Τσοχατζής), Σαχμπαζίδης (46' Ζησάκης), Γκούμας, Πρίντζιος, Κατσιούλας, Ράλλης (75' Κουτσοκώστας), Χόντζα, Δημητριάδης, Κλάδης, Γκόγκα.

Ετικέτες

Με ψυχωμένη εμφάνιση και αριστοτεχνικό «στήσιμο» στον αγωνιστικό χώρο η Ανθούπολη υποχρέωσε τον Ατρόμητο Χαλανδρίου σε «λευκή» ισοπαλία (0-0), στην αναμέτρησή τους για την 26η αγωνιστική.

Πηγή Sοccerlive.gr

Έτσι, η ομάδα του Περιστερίου στέρησε από τον αντίπαλό της να πλησιάσει κι άλλο στις πρώτες δύο θέσεις της κατάταξης στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ και, συνεπώς, να μπει πιο ζωηρά στη διεκδίκηση της ανόδου στην Α' Κατηγορία.

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Αγγελάκης-Καρακατσάνης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛ. (Ηλίας Μπλάνας): Κολαζάς, Παππάς, Κατσαρώνης, Αφεντουλίδης, Παπάζογλου, Μεσούλι (83' Καστριώτι), Σταφυλοπάτης (70' Φιλιππίδης), Τουμαζάτος, Αναγνώστου, Χονδρογιάννης, Ταμπάκος

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Δημήτρης Τζαβέλλας): Δρίβας, Βανταράκης (46' Διονάτος), Κακιώρης (80' Ντούπης), Πάσσαρης, Λάσκαρης, Αρβανίτης, Άντζελος (71' Ζαχαριάς), Λαϊνάς, Τζαμαλής (78' Μακρής), Τσαγιάννης, Κατής (46' Κυριαζής).

Ετικέτες

Έχει ο καιρός γυρίσματα....Η ΑΕ Χαλανδρίου αν και βαθμολογικά αδιάφορη έσπρωξε τον Άγιο Ιερόθεο στον γκρεμό καθώς τον κέρδισε με 3-2 και τον υποβίβασε στο Β' τοπικό της Αθήνας.

Μια «μαύρη» σελίδα για τον σύλλογο του Περιστερίου αυτός ο δεύτερος συνεχόμενος υποβιβασμός που αμ τι άλλο πρέπει να προκαλέσει συναγερμός, γιατί η επιστροφή μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν στο 3' με προσπάθεια του Νησαριώτη. Στο 46' ο Κατσιούλης ισοφάρισε σε 1-1, με τον Χαραλάμπους στο 67' να πετυχαίνει το 2-1. Το δείκτη του σκορ ανέβασε σε 3-1 ο Μιχελής στο 83', με τον Νησαριώτη να μειώνει με πέναλτι στο 90+3'.

ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Σταύρος Τζαναβάρας) Λουφάκης, Τζέμαρης, Τζιάτζιος (72' Καφετζόπουλος), Μιχελής, Τριανταφυλλίδης, Γκουτσιούπας (66' Ντζαβίδας), Κοντοές, Μπράχος, Σινομάτι (72' Τσέτσος), Κατσιούλης (84' Μαρκου), Θανασάς (46' Χαραλάμπους).

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Θοδωρής Τρανός) Μυλωνάς, Φράγκος Πετρόπουλος, Μπριστογιάννης, Σουλοβάρι, Φειδαίος, Τουρτούλι, Χριστούλης, Νησαριώτης, Θηβαίος (58' Τσαγκαρης), Κωνσταντουλάκης (69' Τσιάνος).

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας