Τελευταία ενημέρωση 01:04, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

O φυσικοθεραπευτής Δημήτρης Βασιλείου γράφει σήμερα στο peristerisports άκρως καλοκαιρινά. Εφτά απλές ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε στην παραλία και καλή σας διασκέδαση!

Ετικέτες

Τα φιλικά της προετοιμασίας του επισημοποίησε ο Φοίνικας Περιστερίου στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ετικέτες

Θετικά δείγματα γραφής παρουσίασε ο Άγιος Ιερόθεος στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο τον Ιάσονα Αγίου Φανουρίου, με τους κιτρινόμαυρους να επικρατούν με σκορ 2-0. Το συγκρότημα του Ισίδωρου Σταυριανού απέδωσε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και έδειξε ότι βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Το σκορ άνοιξε ο Χατζής με πλασέ μετά από ωραία σέντρα του Κουμπούλη, με τον Κακλαμάνο λίγο αργότερα να κάνει το 2-0 χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (το κέρδισε ο Νιζάμης).

Αναλυτικά, οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν για την ομάδα της πόλης μ ας : Ρουμπής (75' Κούτσης), Κοσκινάς (25' Κουμπούλης (50'Αναγνωστόπουλος)), Σκούρτας (25' Κακλαμάνος (60' Γεωργίου Β.)), Λουκάκης (46' Κρητικός), Βαγγέλης (46' Καραπιπέρης), Σκενδέρης (25' Γεωργίου Π.), Κουφογιάννης (25' Μπιρμπίλι (60' Μιχος)), Χατζηπαναγιώτης (20' λ.τρ. Γεωργίου), Παπαχριστόπουλος Ι. (25' Πανούσης), Παπαχριστόπουλος Α. (25' Νιζάμης (60' Καρπούζος)), Χατζής (45' Μπερτσιάς)

 
 
Ετικέτες

Τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας διανύουν οι παίκτες της Κηπούπολης εν όψει της νέας χρονιάς. Πρωταρχικός στόχος επίναι η δημιουργία μιας νέας ομάδας, με παίκτες από τα σπλάχνα και θα ήταν βεβαια ευχής έργον αυτή η αλλαγή να συνδυαστεί με την επιστροφή στην Β' Αθηνών.

Στο μεταξύ την ερχόμενη Δευτέρα και ώρα 20.30 θα γίνει εξάλλου η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας Νέων στο γήπεδο Χρυσούπολης

Ετικέτες

Δύο πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια, προσομοίωση με τα παιχνίδια που θα δίνουν στη νέα σεζόν, για τις ομάδες Κ20 και Κ17 του Ατρόμητου με αντίπαλο την ΑΕΚ στα Σπάτα.

Την αρχή θα κάνει η ομάδα Κ17 του Βασίλη Καλτσή η οποία θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ που έχει προπονητή τον Μάρκο Δήμο, πρώην τεχνικό του Ατρόμητου Κ20. Το ματς αυτό θα ξεκινήσει στις 09.30.

Θα ακολουθήσει η ομάδα Κ20 του Γιώργου Κορακάκη απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ, προπονητής της οποίας είναι ο Στέλιος Μανωλάς.To ματς θα ξεκινήσει στις 11.30

Και στα δύο παιχνίδια θα χρησιμοποιηθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας